Н У Х Т

Визначені переможці І туру ХХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

05 грудня 2025

Визначені переможці І туру ХХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

В університеті визначили переможців І етапу ХХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Учасники виконували творчі завдання, які мали на меті перевірити знання, вміння і навички студентів з української мови та літератури – зокрема, граматичних і стилістичних норм, володіння орфографією і пунктуацією, а також розвинути їхній творчий потенціал – написання твору, есе чи роздумів, на тему, що відповідає певній проблематиці.

Конкурсанти з усіх інститутів і факультетів гідно змагалися за перемогу.

За підсумками І етапу Конкурсу переможцями стали:

І місце – Денис Бондаренко (Навчально-науковий інститут харчових технологій).

ІІ місце – Вікторія Христос (Навчально-науковий інститут економіки і управління).

ІІІ місце – Олександра Шарик, Владислав Каменчук, Карина Миронюк (усі – Навчально-науковий інститут харчових технологій).

Вітаємо переможців і зичимо подальших успіхів!

Опублікований: 05-12-2025
Читайте також:
У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії, на якому студенти-технологи спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» демонстрували свої фахові знання і навички. Майстри-початківці під керівництвом досвідчених шеф-кухарів ресторанів м. Су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося свято професії 13 квітня 2018

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування

На кафедрі технології консервування з 11 по 14 лютого 2020 року відбулися основні захисти здобувачів вищої освіти:– дипломних проєктів фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Бакалавр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання;– магі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування 18 лютого 2020

Другокурсники-екологи побували у Національному музеї «Чорнобиль»

18 жовтня 2024 року здобувачі групи ЕК-2-5 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із наставницею академічної групи, доценткою кафедри фізики та професійної безпеки Аліною Сірик відвідали Національний музей «Чорнобиль», що є державним науково-дослідним і культурно-освітнім закладом, створеним для збереження, вивчення, використання і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-екологи побували у Національному музеї «Чорнобиль» 22 жовтня 2024

Педагогічний Оскар-2023: перемога наших викладачів!

«Педагогічний ОСКАР» – Всеукраїнський конкурс, який традиційно щороку проводиться Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» за наукового супроводу Національної академії педагогічних наук України. Цього року участь у конкурсі брала розробка колективу авторів навчально-наукового комплексу нашого університету –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічний Оскар-2023: перемога наших викладачів! 29 червня 2023