Н У Х Т

Зустріч із практиком страхового ринку на кафедрі фінансів

27 вересня 2021

Зустріч із практиком страхового ринку на кафедрі фінансів

Які саме переваги накопичувального страхування життя над банківськими депозитами чи зберіганням готівки «під подушкою»? Як стати успішним фінансистом-практиком?

Саме ці питання стали ключовими під час зустрічі випускника кафедри фінансів, а нині начальника відділу по роботі зі страховими посередниками та партнерами страхової компанії «АСКА-ЖИТТЯ» Андрія Москальчука зі здобувачами-фінансистами.

Жваву дискусію лектора та студентів підсилювали сучасні виклики як страхового ринку, так і в цілому фінансово-економічні зміни в країні. 

Опублікований: 27-09-2021
Читайте також:
Нове видання для майбутніх фахівців від викладачів кафедри харчової хімії

Днями вийшов друком підручник «Хімія гетероциклів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 161 «Хімічна технологія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія», співавторами якого є викладачі кафедри харчової хімії: завідувач кафедри Світлана Бондаренко, доценти Наталія Сімурова і Олена Майборода, а також старший викладач Наталія Зін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове видання для майбутніх фахівців від викладачів кафедри харчової хімії 25 листопада 2019

Бібліотека НУХТ - до 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України

28 липня 2018 року Україна відзначає 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України та День рівноапостольного князя Володимира. Свято встановлене відповідно до Указу Президента України № 915/2009 від 10 листопада 2009 року. Утвердження християнства стало потужним поштовхом для розвитку освіти й культури: почали відкриватися школи, у Києві звели головн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека НУХТ - до 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України 24 липня 2018

Майбутні доктори філософії кафедри експертизи харчових продуктів опановують педагогічну майстерність

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Анастасія Божко провела лекційне заняття «Сертифікація системи НАССР». Заняття з д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії кафедри експертизи харчових продуктів опановують педагогічну майстерність 29 березня 2023

Відбулося нагородження переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій

Відбулося урочисте нагородження переможців і призерів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2024/2025 н.р. за спеціальністю 181 «Харчові технології», напрямом «Ресторанні технології», що відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції серед здобувачів-бакалаврів освітньо-професійної програми «Технології харчування». Нага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося нагородження переможців І етапу олімпіади з ресторанних технологій 29 травня 2025