Н У Х Т

На зустріч часу

31 січня 2025

На зустріч часу

«Майбутні фахівці пакувальної та поліграфічної галузі мають іти на зустріч часу, бути обізнаними у інноваціях галузі та питаннях безпеки харчової продукції», – наголосив під час зустрічі з викладачами кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв та здобувачами освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» директор виробництва ТОВ «Інтерагропак» Олександр Горевич.

Звісно, у навчальних лабораторіях університету складно встановити потужне обладнання для виготовлення упаковки, нанесення друку та післядрукарського оброблення. Тож, підприємство надає свою виробничу та експериментальну базу для практичної підготовки наших студентів.

Останні новинки, з якими ознайомилися здобувачі освіти, – комплекс обладнання післядрукарського оброблення упаковки для молочних і олійних продуктів і методи захисту упаковки з прямим друком від пошкоджень під час фасування продукції.

Викладачі, у свою чергу, уважно аналізують усі зауваження і пропозиції роботодавців і враховують їх під час локального моніторингу освітніх програм.

Наших студентів і випускників цінують на виробництві, тому головні завдання незмінні – підтримка якості освіти, врахування інновацій, сучасних наукових розробок і постійне оновлення змісту наших навчальних курсів.

Опублікований: 31-01-2025
Читайте також:
Підведені підсумки роботи 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Підведені підсумки роботи 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка працювала у нашому університеті 11-12 квітня. Це наукове свято ще раз нагадало про славні наукові і освітні традиції НУХТ, про роль творчої молоді у ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки роботи 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 12 квітня 2019

Пакувальні рішення від молоді: в університеті відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Золотий Каштан»

Розроблення і впровадження ефективних, безпечних та екологічних пакувальних рішень для харчових продуктів та інших товарів є, беззаперечно, важливим і актуальним, особливо у наш буремний час. Ми пишаємося творчою та ініціативною молоддю нашого університету, яка розуміє важливість цього питання, і робить свій внесок у розвиток пакувальної галузі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальні рішення від молоді: в університеті відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Золотий Каштан» 13 листопада 2020

Єднаємо сили у пошуку ефективних способів отримання енергії

26 і 27 травня 2022 року здобувачі освіти і викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту прослухали цикл лекцій у рамках проєкту «Єднаємо сили у пошуку ефективних способів отримання енергії: аспекти наукові та освітні», що реалізується за підтримки «Польсько-Американського Фонду Свободи». Лекції прочитав професор Вищої школи охорони пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Єднаємо сили у пошуку ефективних способів отримання енергії 30 травня 2022

Майстер-клас від міжнародних інструкторів з йоги

Наприкінці навчального року практичне заняття з дисципліни «Оздоровче харчування» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» відбулося у форматі майстер-класу на тему «Управління стресом на основі релаксації та медитації». Спікери заходу – міжнародні сер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від міжнародних інструкторів з йоги 13 червня 2024