Н У Х Т

Розпочалося подання заяв вступниками до магістратури

08 серпня 2025

Розпочалося подання заяв вступниками до магістратури

Сьогодні розпочалося приймання заяв до магістратури. Вступники на навчання для здобуття ступеня магістра можуть подати до 5 заяв на бюджетні місця і до 10 заяв на контракт.

У нашому університеті першими заяви подали вступники на освітні програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів», «Туризм та рекреація», «Технології зберігання і переробки зерна», «Менеджмент організацій», «Менеджмент персоналу», «Маркетинг», «Журналістика», «Економіка», «Облік і аудит», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Нагадуємо, що кожній заяві на бюджет необхідно присвоїти пріоритет від 1 до 5. За цією черговістю вони будуть розглядатися алгоритмом розподілу бюджетних місць.

Звертаємо увагу! Визначена вступником пріоритетність заяв не може бути змінена, але він може скасувати заяву з пріоритетністю. Проте, якщо це буде зроблено після присвоєння заяві статусу «Зареєстровано у закладі освіти», вступник втратить можливість присвоїти цей пріоритет іншій заяві.

Подання заяв триватиме до 25 серпня.

Формування та оприлюднення рейтингових списків вступників із рекомендаціями до зарахування на бюджеті відбудеться не пізніше 26 серпня.

Виконати вимоги до зарахування на бюджетні місця вступники, що отримають рекомендації, повинні будуть до 18:00 28 серпня.

Накази про зарахування за державним замовленням ректор університету Олександр Шевченко підпише 29 серпня.

Не пізніше 26 серпня будуть оприлюднені рейтингові списки вступників з рекомендаціями до зарахування на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на небюджетні конкурсні пропозиції. Вступники, що їх отримають, повинні будуть виконати вимоги до зарахування не пізніше 15:00 29 серпня.

На відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції на місця за кошти фізичних та юридичних осіб рекомендації до зарахування будуть оприлюднені не раніше 1 вересня. У цей же день вступники повинні будуть виконати вимоги до зарахування, і буде виданий наказ про їх зарахування на навчання. Після цього відбудеться переведення зарахованих на навчання за контрактом на вільні бюджетні місця.

Докладно про вступ до магістратури – у меню Вступнику нашого сайту.

Контакти відбіркових комісій за посиланням.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 08-08-2025
Читайте також:
Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування», разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Нові організаційні форми та безтілесне керівництво», яку прочитав всесвітньо відомий шведський економіст, письменник, автор «Funky Bus...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста 13 листопада 2023

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ

На відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ триває підсумкова атестація. Насиченим, емоційним й важливим став цей період для студентів четвертого курсу спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» та учнів професії «Агент з організації туризму. Адміністратор». Студенти групи Т-41 складали два випускних і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумкова атестація на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи Волинського коледжу НУХТ 06 лютого 2020

Про професію аудитора з перших рук: досвідом діляться випускники кафедри економіки і права

Сьогодні відбулася зустріч із випускницею кафедри економіки і права, а нині фахівчинею компанії PwC Тетяною Загородньою. У форматі гостьової лекції вона розповіла здобувачам старших курсів спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 075 «Маркетинг» про професію аудитора і поділилася враженнями й досвідом роботи у компанії. Спікерк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про професію аудитора з перших рук: досвідом діляться випускники кафедри економіки і права 21 жовтня 2021

Лабораторна другокурсників-експертів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

12 березня 2024 року для здобувачів збірних груп ХЕ 2-9 і ХЕ 2-10, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», лабораторне заняття з дисципліни «Експрес-методи аналізу» (лекторка дисципліни – доцентка Оксана Мельник) було проведено в Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ і Центрі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна другокурсників-експертів у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 14 березня 2024