Н У Х Т

Розпочалося подання заяв вступниками до магістратури

08 серпня 2025

Розпочалося подання заяв вступниками до магістратури

Сьогодні розпочалося приймання заяв до магістратури. Вступники на навчання для здобуття ступеня магістра можуть подати до 5 заяв на бюджетні місця і до 10 заяв на контракт.

У нашому університеті першими заяви подали вступники на освітні програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів», «Туризм та рекреація», «Технології зберігання і переробки зерна», «Менеджмент організацій», «Менеджмент персоналу», «Маркетинг», «Журналістика», «Економіка», «Облік і аудит», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Нагадуємо, що кожній заяві на бюджет необхідно присвоїти пріоритет від 1 до 5. За цією черговістю вони будуть розглядатися алгоритмом розподілу бюджетних місць.

Звертаємо увагу! Визначена вступником пріоритетність заяв не може бути змінена, але він може скасувати заяву з пріоритетністю. Проте, якщо це буде зроблено після присвоєння заяві статусу «Зареєстровано у закладі освіти», вступник втратить можливість присвоїти цей пріоритет іншій заяві.

Подання заяв триватиме до 25 серпня.

Формування та оприлюднення рейтингових списків вступників із рекомендаціями до зарахування на бюджеті відбудеться не пізніше 26 серпня.

Виконати вимоги до зарахування на бюджетні місця вступники, що отримають рекомендації, повинні будуть до 18:00 28 серпня.

Накази про зарахування за державним замовленням ректор університету Олександр Шевченко підпише 29 серпня.

Не пізніше 26 серпня будуть оприлюднені рейтингові списки вступників з рекомендаціями до зарахування на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на небюджетні конкурсні пропозиції. Вступники, що їх отримають, повинні будуть виконати вимоги до зарахування не пізніше 15:00 29 серпня.

На відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції на місця за кошти фізичних та юридичних осіб рекомендації до зарахування будуть оприлюднені не раніше 1 вересня. У цей же день вступники повинні будуть виконати вимоги до зарахування, і буде виданий наказ про їх зарахування на навчання. Після цього відбудеться переведення зарахованих на навчання за контрактом на вільні бюджетні місця.

Докладно про вступ до магістратури – у меню Вступнику нашого сайту.

Контакти відбіркових комісій за посиланням.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 08-08-2025
Читайте також:
День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи

14 березня 2024 року в рамках підготовки до Дня відкритих дверей «SPRING OPEN DAY» НУХТ на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся День гостинності. До заходу долучилися понад 50 абітурієнтів – здобувачі 10-х класів спеціалізованої школи № 80 м. Києва, а також з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи 15 березня 2024

Кар’єрні пропозиції для наших студентів від ПрАТ «Індар»

22 січня 2020 року до магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, факультету біотехнології та екологічного контролю і факультету автоматизації і комп’ютерних систем завітали ейчари ПрАТ «Індар» – підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кар’єрні пропозиції для наших студентів від ПрАТ «Індар» 22 січня 2020

Вступники, у яких виявилися помилки у документах, зможуть зареєструвати е-кабінети: МОН надало роз’яснення

Міністерство освіти і науки України надіслало до університету лист, у якому надало роз’яснення щодо вступу з документами про повну загальну середню освіту, які містять помилки. Вступникам, які не можуть зареєструвати особистий електронний кабінет через помилки у документах про повну загальну середню освіту, необхідно звернутися до сервісу підтримк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники, у яких виявилися помилки у документах, зможуть зареєструвати е-кабінети: МОН надало роз’яснення 06 серпня 2020

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні

На запрошення професорки кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук та асистентки Світлани Ковальчук до освітнього онлайн-простору нашого університету завітав співвласник крафтової виноробні «Шато Курінь» Денис Халупенко. Гостьовий лекторій відбувся у рамках вивчення дисципліни «Крафтові технології» для здобувачів 3 курсу освітньо-професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виноробство студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» від власника сімейної виноробні 03 грудня 2021