Н У Х Т

Майбутнє зернопереробної галузі в надійних руках!

22 лютого 2021

Майбутнє зернопереробної галузі в надійних руках!

17-18 лютого 2021 р. на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» усіх форм навчання та освітнього ступеню «Бакалавр» заочної форми навчання.

До захисту були представлені 13 кваліфікаційних робіт. Здобувачі гідно презентували свої дослідження, які їм вдалося провести у нелегкий час карантину. Кваліфікаційні роботи мали наукову новизну, практичну цінність, актуальність для сьогодення України та світу, а також вирішували низку виробничих та екологічних проблем.

Дві екзаменаційні комісії у складі кандидатів технічних наук Володимира Почепа (голова ЕК), Тетяни Янюк, Євгена Харченка та Тетяни Тракало відзначили цікавий вибір тем, чітку постановку завдань і високий рівень науково-практичних досліджень.

Окремо були відзначені кваліфікаційні роботи здобувачок освітнього ступеню «Магістр» Аліни Плющай, Вікторії Кирилюк, Марини Левіщенко та здобувачки освітнього ступеню «Бакалавр» Вікторії Горбенко.

Вікторія Кирилюк, яка виконала кваліфікаційну роботу «Порівняльна оцінка властивостей екстрактів олійного льону», за результатом захисту була рекомендована до вступу до аспірантури для здобуття наукового ступеня «Доктор філософії».

На захистах були присутні ейчари Компанії «Cargill» і ПрАТ «Концерн Хлібпром», які презентували здобувачам свої підприємства, розповіли про переваги роботи та запросили до співпраці.

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна пишається своїми здобувачами, бажає їм здоров’я, щастя, успіхів в усіх починаннях!

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025

Здобувачі освітньої програми «Холодильні техніка та технології» активно готуються до конкурсу професійної майстерності ChillTech Students Awards-2025. 25 грудня 2024 року кафедра теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та її команда отримали чудовий Різдвяний подарунок від орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025 27 грудня 2024

Відкритий діалог освіти, науки, бізнесу та влади

18 вересня успішно відбувся міжгалузевий хаб «Крафт. Індустрія. Освіта: синергія практик та ідей». Ключовою подією заходу став круглий стіл «Виробництво, що формує завтра: виклики, запити, рішення», який зібрав представників освіти, науки, бізнесу та влади для відкритого діалогу. З вітальним словом до учасників звернулися проректор університету з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкритий діалог освіти, науки, бізнесу та влади 19 вересня 2025

Безпека – понад усе!

У понеділок в університеті розпочинається навчальний процес. Ми всі дуже чекали можливості повернутися до навчальних аудиторій і лабораторій і, нарешті, це стало можливим. Сьогоднішнє наше першочергове завдання – зберегти життя і здоров'я усіх учасників освітнього процесу, тому адміністрація і господарські служби університету зробили все можливе, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека – понад усе! 01 вересня 2023

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків

Кафедра готельно-ресторанної справи активно залучає зовнішніх стейкхолдерів до навчального процесу. Цього разу на запрошення асистентки кафедри Маріанни Маршаленко до проведення лабораторних занять із дисципліни «Основи гостинності» для здобувачів вищої освіти англомовної групи ГС-1-9а долучився Юрій Новиков – шеф-кухар готелю «SportHotel am Semme...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків 29 березня 2021