Н У Х Т

Майбутнє зернопереробної галузі в надійних руках!

22 лютого 2021

Майбутнє зернопереробної галузі в надійних руках!

17-18 лютого 2021 р. на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» усіх форм навчання та освітнього ступеню «Бакалавр» заочної форми навчання.

До захисту були представлені 13 кваліфікаційних робіт. Здобувачі гідно презентували свої дослідження, які їм вдалося провести у нелегкий час карантину. Кваліфікаційні роботи мали наукову новизну, практичну цінність, актуальність для сьогодення України та світу, а також вирішували низку виробничих та екологічних проблем.

Дві екзаменаційні комісії у складі кандидатів технічних наук Володимира Почепа (голова ЕК), Тетяни Янюк, Євгена Харченка та Тетяни Тракало відзначили цікавий вибір тем, чітку постановку завдань і високий рівень науково-практичних досліджень.

Окремо були відзначені кваліфікаційні роботи здобувачок освітнього ступеню «Магістр» Аліни Плющай, Вікторії Кирилюк, Марини Левіщенко та здобувачки освітнього ступеню «Бакалавр» Вікторії Горбенко.

Вікторія Кирилюк, яка виконала кваліфікаційну роботу «Порівняльна оцінка властивостей екстрактів олійного льону», за результатом захисту була рекомендована до вступу до аспірантури для здобуття наукового ступеня «Доктор філософії».

На захистах були присутні ейчари Компанії «Cargill» і ПрАТ «Концерн Хлібпром», які презентували здобувачам свої підприємства, розповіли про переваги роботи та запросили до співпраці.

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна пишається своїми здобувачами, бажає їм здоров’я, щастя, успіхів в усіх починаннях!

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

Наприкінці березня на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного НУФВСУ відбулися змагання Кубку України з футзалу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти 2021 року. Участь у турнірі взяли 8 команд закладів вищої освіти, що представляли Одеську, Черкаську, Сумську, Харківську області України та м. Київ. Спочатку ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України 02 квітня 2021

Відкрита лекція для першокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування»

21 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко прочитала відкриту лекцію «Меню – візитна картка закладу ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для першокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» 22 листопада 2022

Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії завжди відповідально, із досконалістю ставляться до розроблення та викладання усіх без виключення навчальних дисциплін. Ось і 6 березня доцент Олена Майборода продемонструвала блискуче володіння лекторською майстерністю. Відкрита лекція була прочитана з дисципліни «Фармакологія» для студентів-біотехнологів четверто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуче володіння лекторською майстерністю продемонструвала доцент кафедри харчової хімії 07 березня 2019

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія

5 жовтня 2023 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся методичний семінар за темою «Google Академія для науковців. Робота з реєстром ідентифікації автора ORCID», який провела завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна. Мета семінару – сприяння підвищенню наукометричних показників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води отримали рекомендації щодо роботи із системою Google Академія 06 жовтня 2023