22 березня 2018 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся семінар «Особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції» для студентів 3 і 4 курсів за участю ректора Інституту підготовки фахівців Ольги Демиденко та провідного інженера з розроблення та технічної перевірки стандартів Світлани Кохан.
Окрім студентів на лекції були присутні і викладачі кафедри експертизи харчових продуктів.
У доповіді розкривались усі важливі аспекти щодо застосування основних правових нормативних актів у галузі стандартизації, метрології та оцінки відповідності. Особливим акцентом прозвучали в доповіді Світлани Кохан питання маркування харчових продуктів. Найбільше захоплення у студентів викликали практичні приклади, наведені доповідачами.
До завершення семінару ще виникало багато питань до досвідчених практиків, і вони з радістю погодились завітати до НУХТ із доповідями за запрошенням кафедри експертизи харчових продуктів.