Н У Х Т

Про особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції дізналися студенти й викладачі

23 березня 2018

Про особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції дізналися студенти й викладачі

22 березня 2018 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся семінар «Особливості технічного регулювання у сфері харчової продукції» для студентів 3 і 4 курсів за участю ректора Інституту підготовки фахівців Ольги Демиденко та провідного інженера з розроблення та технічної перевірки стандартів Світлани Кохан.

Окрім студентів на лекції були присутні і викладачі кафедри експертизи харчових продуктів.

У доповіді розкривались усі важливі аспекти щодо застосування основних правових нормативних актів у галузі стандартизації, метрології та оцінки відповідності. Особливим акцентом прозвучали в доповіді Світлани Кохан питання маркування харчових продуктів. Найбільше захоплення у студентів викликали практичні приклади, наведені доповідачами.

До завершення семінару ще виникало багато питань до досвідчених практиків, і вони з радістю погодились завітати до НУХТ із доповідями за запрошенням кафедри експертизи харчових продуктів.

Опублікований: 23-03-2018
Читайте також:
Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» долучилися до прямого ефіру на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City. Спікер – Василь Гроголь, готельєр, який змінює уявлення про гостинність і доводить, що готель може бути не лише засобом розміщення,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів 28 квітня 2020

Неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів!

Сучасна освіта – це синергія знань, дій і результатів. Сьогодні формування професіонала неможливе без інтеграції теоретичних основ із практичним досвідом, де кожна здобута концепція трансформується у прикладні навички. Саме в таких умовах народжується справжня експертиза, що визначає конкурентоспроможність і професійну мобільність здобувачів вищої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів! 27 березня 2025

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Початок квітня у нашому університеті – час проведення Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», до участі у якій традиційно долучаються здобувачі вищої освіти й молоді науковці з усього світу. У 2022 році конференція відбувається уже у 88...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 13 квітня 2022

Новорічна казка для дітей від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого

Уже кілька років поспіль спільно з благодійним фондом «Від мрії до реальності» та ВГ «Техінсервіс» благодійний сектор ради студентського самоврядування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого проводить волонтерську та благодійну діяльність для соціальної адаптації дітей із порушеннями розвитку. У цьому році наші в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічна казка для дітей від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого 29 грудня 2021