Н У Х Т

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

07 листопада 2019

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

За результатами партнерства кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зі стейкхолдерами готельно-ресторанного господарства Болгарії влітку цього року 13 студентів проходили практику у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі «Hotel Riu Palace Sunny Beach» на курорті Сонячний Берег.

Підведені підсумки проходження цієї міжнародної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу денної форми навчання.

Болгарські партнери подякували завідувачу кафедри Олександрі Нєміріч і відповідальній від кафедри за практичну підготовку, доценту Олені Павлюченко за високий рівень організації міжнародної практики та освітньо-професійну підготовку майбутніх висококваліфікованих фахівців у сфері ресторанних технологій.

Представник компанії готельної мережі «RIU Hotels&Resorts» (Іспанія) Пламен Качамаков завітав на кафедру з метою залучення студентів до проходження практичної підготовки у мережах закладів ресторанного господарства у 2020 році.

Фахівець зустрівся із Олександрою Нєміріч з питання подальшої  співпраці і практичної підготовки бакалаврів у мережах готелів курорту Сонячний берег і зі студентами. Студенти дізналися про історію компанії «RIU Hotels&Resorts», структуру та умови праці в закладах ресторанного господарства запропонованої бази практики. Зокрема, вони, проходячи практику, отримують медичне страхування, трудові книжки із записом офіційного працевлаштування та сертифікати міжнародного зразка.

Практична підготовка за кордоном дає змогу студентам ознайомитись зі структурою закладів ресторанного господарства, освоїти сучасні технології, підвищити рівень володіння іноземними мовами, а також отримати безцінний міжнародний практичний досвід.

Отримані знання та практичні навички студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції використовуватимуть у подальшій професійній діяльності, а сертифікати міжнародного зразка сприятимуть їх кар’єрному зростанню!

Опублікований: 07-11-2019
Читайте також:
Студенти та викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого – серед організаторів і суддів національного фіналу «Worldskills Ukraine 2020»

6-8 жовтня за підтримки Міністерства освіти і науки України в місті Дніпро на території університету «Дніпровська політехніка» відбувся національний фінал Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2020».  Його головна мета – сприяти популяризації сучасних професій. Одна із таких професій – «Мехатроніка». Спонсором змаг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти та викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого – серед організаторів і суддів національного фіналу «Worldskills Ukraine 2020» 08 жовтня 2020

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

2 жовтня 2023 року з виїзного лекторію-практикуму в умовах сучасного ресторанного підприємства стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Під керівництвом професорки кафедри готельно-ресторанної справи і модераторки Тетяни Сильчук та доцентки цієї ж кафедри Ольги Пушки слухачі відвідали трендовий заклад ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 03 жовтня 2023

Команди Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого стали переможцями в освітньо-кар’єрному проєкті «Ігри заводів 3.0»

З 1 по 12 листопада 2021 року відбулися Всеукраїнські змагання хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів 3.0». Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: «Coca-Cola», «Japan Tobacco Inter...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команди Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого стали переможцями в освітньо-кар’єрному проєкті «Ігри заводів 3.0» 19 листопада 2021

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Юлія Фурманова, Наталія Стукальська, Ігор Устименко та старший викладач Володимир Захаров відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією ресторанів США. Спікером заходу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний прогноз американського фахівця на 2022 рік дізналися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 грудня 2021