Н У Х Т

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

07 листопада 2019

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

За результатами партнерства кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зі стейкхолдерами готельно-ресторанного господарства Болгарії влітку цього року 13 студентів проходили практику у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі «Hotel Riu Palace Sunny Beach» на курорті Сонячний Берег.

Підведені підсумки проходження цієї міжнародної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу денної форми навчання.

Болгарські партнери подякували завідувачу кафедри Олександрі Нєміріч і відповідальній від кафедри за практичну підготовку, доценту Олені Павлюченко за високий рівень організації міжнародної практики та освітньо-професійну підготовку майбутніх висококваліфікованих фахівців у сфері ресторанних технологій.

Представник компанії готельної мережі «RIU Hotels&Resorts» (Іспанія) Пламен Качамаков завітав на кафедру з метою залучення студентів до проходження практичної підготовки у мережах закладів ресторанного господарства у 2020 році.

Фахівець зустрівся із Олександрою Нєміріч з питання подальшої  співпраці і практичної підготовки бакалаврів у мережах готелів курорту Сонячний берег і зі студентами. Студенти дізналися про історію компанії «RIU Hotels&Resorts», структуру та умови праці в закладах ресторанного господарства запропонованої бази практики. Зокрема, вони, проходячи практику, отримують медичне страхування, трудові книжки із записом офіційного працевлаштування та сертифікати міжнародного зразка.

Практична підготовка за кордоном дає змогу студентам ознайомитись зі структурою закладів ресторанного господарства, освоїти сучасні технології, підвищити рівень володіння іноземними мовами, а також отримати безцінний міжнародний практичний досвід.

Отримані знання та практичні навички студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції використовуватимуть у подальшій професійній діяльності, а сертифікати міжнародного зразка сприятимуть їх кар’єрному зростанню!

Опублікований: 07-11-2019
Читайте також:
Новий науковий рік із «Cella mirabilis»

Науково-дослідна робота студентів є тим особливим компонентом освітнього процесу на кафедрі біотехнології і мікробіології, який дозволяє не тільки підвищити якість підготовки фахівців-біотехнологів, здатних творчо мислити і самостійно вирішувати складні завдання, пов’язані з невизначеністю умов біотехнологічних систем, але також є одним із найважли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік із «Cella mirabilis» 20 січня 2023

Студентів і науковців запрошують до команди експертів з антикризових рішень

Команди дизайнерів, програмістів, студентів і науковців можуть запропонувати свої варіанти вирішення кризи, яка виникла у світі та, зокрема, в Україні внаслідок пандемії коронавірусної інфекції. Для цього в Україні працюватиме онлайн-платформа антикризових рішень AC LAB21. Вона має об’єднати винахідників, менторів, бізнес та управлінців. Заявки ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентів і науковців запрошують до команди експертів з антикризових рішень 26 березня 2020

AbitFest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка був радий вітати гостей Дня відкритих дверей нашого університету у змішаному форматі. Після загальноуніверситетської частини профорієнтаційного івенту майбутні вступники та їхні рідні мали можливість долучитися до екскурсій структурними підрозділами. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

AbitFest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 13 квітня 2023

Плідна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з Optima Hotels&Resorts триває

На початку нового навчального року кафедра готельно-ресторанної справи радо приймала представниць найбільшої готельної мережі України – Optima Hotels & Resorts. До нашого університету завітали керівниця Навчального центру готельної і ресторанної справи, PhD з технічних наук Ірина Магалецька та менеджерка з корпоративної культури, заступниця кер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з Optima Hotels&Resorts триває 08 вересня 2025