Н У Х Т

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

07 листопада 2019

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

За результатами партнерства кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зі стейкхолдерами готельно-ресторанного господарства Болгарії влітку цього року 13 студентів проходили практику у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі «Hotel Riu Palace Sunny Beach» на курорті Сонячний Берег.

Підведені підсумки проходження цієї міжнародної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу денної форми навчання.

Болгарські партнери подякували завідувачу кафедри Олександрі Нєміріч і відповідальній від кафедри за практичну підготовку, доценту Олені Павлюченко за високий рівень організації міжнародної практики та освітньо-професійну підготовку майбутніх висококваліфікованих фахівців у сфері ресторанних технологій.

Представник компанії готельної мережі «RIU Hotels&Resorts» (Іспанія) Пламен Качамаков завітав на кафедру з метою залучення студентів до проходження практичної підготовки у мережах закладів ресторанного господарства у 2020 році.

Фахівець зустрівся із Олександрою Нєміріч з питання подальшої  співпраці і практичної підготовки бакалаврів у мережах готелів курорту Сонячний берег і зі студентами. Студенти дізналися про історію компанії «RIU Hotels&Resorts», структуру та умови праці в закладах ресторанного господарства запропонованої бази практики. Зокрема, вони, проходячи практику, отримують медичне страхування, трудові книжки із записом офіційного працевлаштування та сертифікати міжнародного зразка.

Практична підготовка за кордоном дає змогу студентам ознайомитись зі структурою закладів ресторанного господарства, освоїти сучасні технології, підвищити рівень володіння іноземними мовами, а також отримати безцінний міжнародний практичний досвід.

Отримані знання та практичні навички студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції використовуватимуть у подальшій професійній діяльності, а сертифікати міжнародного зразка сприятимуть їх кар’єрному зростанню!

Опублікований: 07-11-2019
Читайте також:
День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

День матері – одне з найзворушливіших свят. У ці складні для всієї країни часи здобувачі вищої освіти груп ТІ-1-6, ТІ-2-5, ТХ-3-4, ТХ-3-5+ск, наставницями яких є доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Олена Кохан, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко, не забули привітати своїх матусь і бабусь з Днем матері. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 травня 2022

Зміни у трудовому законодавстві у 2022 році – тема нового обговорення третьокурсників

З 24 лютого 2022 року життя українців різко змінилось. Війна принесла багато горя і багато змін: тисячі біженців як зовнішніх, так і внутрішніх; переміщення виробничих потужностей (коли це можливо) із зон бойових дій, втрата робочих місць та підготовлених кадрів і багато-багато іншого. 8 лютого 2023 року на кафедрі економіки і права здобувачі трет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни у трудовому законодавстві у 2022 році – тема нового обговорення третьокурсників 09 лютого 2023

Твоя англійська і «TED Talks»: ідеї варті поширення

Це чудово, що Інтернет наразі надає здобувачам вищої освіти нашого університету доступ до різноманітних джерел для практики англійської мови, але не завжди ці джерела забезпечують і гарантують якість, безпеку та навчально-розвиваючу корисність матеріалу. Такі відео- та аудіоматеріали мають відповідати освітнім потребам і сприяти комплексному розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Твоя англійська і «TED Talks»: ідеї варті поширення 24 лютого 2021

Представники університету на круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців»

14 листопада 2023 року представники університету – старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ, директор ГО «Ресторанна гільдія», зовнішній стейкхолдер освітньо-професійної програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники університету на круглому столі «Готельно-ресторанна та курортна справа: підготовка висококваліфікованих фахівців» 14 листопада 2023