Н У Х Т

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

07 november 2019

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

За результатами партнерства кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зі стейкхолдерами готельно-ресторанного господарства Болгарії влітку цього року 13 студентів проходили практику у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі «Hotel Riu Palace Sunny Beach» на курорті Сонячний Берег.

Підведені підсумки проходження цієї міжнародної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 4 курсу денної форми навчання.

Болгарські партнери подякували завідувачу кафедри Олександрі Нєміріч і відповідальній від кафедри за практичну підготовку, доценту Олені Павлюченко за високий рівень організації міжнародної практики та освітньо-професійну підготовку майбутніх висококваліфікованих фахівців у сфері ресторанних технологій.

Представник компанії готельної мережі «RIU Hotels&Resorts» (Іспанія) Пламен Качамаков завітав на кафедру з метою залучення студентів до проходження практичної підготовки у мережах закладів ресторанного господарства у 2020 році.

Фахівець зустрівся із Олександрою Нєміріч з питання подальшої  співпраці і практичної підготовки бакалаврів у мережах готелів курорту Сонячний берег і зі студентами. Студенти дізналися про історію компанії «RIU Hotels&Resorts», структуру та умови праці в закладах ресторанного господарства запропонованої бази практики. Зокрема, вони, проходячи практику, отримують медичне страхування, трудові книжки із записом офіційного працевлаштування та сертифікати міжнародного зразка.

Практична підготовка за кордоном дає змогу студентам ознайомитись зі структурою закладів ресторанного господарства, освоїти сучасні технології, підвищити рівень володіння іноземними мовами, а також отримати безцінний міжнародний практичний досвід.

Отримані знання та практичні навички студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції використовуватимуть у подальшій професійній діяльності, а сертифікати міжнародного зразка сприятимуть їх кар’єрному зростанню!

Published on: 07-11-2019
Read also:
Студенти-менеджери персоналу – волонтери міжнародної HR-TECH конференції

Як бути інноваційним, якщо ти не Стів Джобс? Як креативна кампанія в соціальних мережах і гейміфікація допомогли відомому бренду оперативно закрити вакансії Z-кандидатами? WFM і віртуальні помічники – що нового в арсеналі ейчарів у Центральній та Східній Європі? Як побудувати start-up культуру в організації online? Це лише невелика частина кейсів ...

READ YOURSELF

Студенти-менеджери персоналу – волонтери міжнародної HR-TECH конференції 18 october 2019

Наші викладачі й здобувачі освіти показали німецьким гостям Київ і Україну

Професори Берлінського університету прикладних наук Stefan Junge та Martina Junge завершили свій візит на кафедру машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв. Програма знайомства з нашим університетом була насиченою – робочі дискусії, обмін ідеями, а ще на гостей чекали зустрічі з виробничниками. Разом із викладачами й здобувачами освіти...

READ YOURSELF

Наші викладачі й здобувачі освіти показали німецьким гостям Київ і Україну 28 july 2021

Подвійна перемога управлінців персоналом

Нещодавно в НТУ «Харківський політехнічний інститут» відбувся Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів ЗВО зі спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр». За перемогу на звання кращих випускових робіт України змагалася майже сотня студентів вишів Одеси, Луцька, Львова, Харкова, Житомира...

READ YOURSELF

Подвійна перемога управлінців персоналом 24 may 2019

Вчена рада університету намітила план своєї роботи протягом навчального року

26 вересня вчена рада університету зібралася на чергове планове засідання, яке традиційно ректор Анатолій Українець розпочав з урочистих моментів – привітав членів ради, що відзначили дні народження між засіданнями, та вручив: - почесну грамоту начальнику відділу рекламно-виставкової та інформаційної діяльності Юлії Цой; - диплом кандидата наук а...

READ YOURSELF

Вчена рада університету намітила план своєї роботи протягом навчального року 26 september 2019