Н У Х Т

Тепер програма Е2 Екологія і англійською: шукаємо вмотивованих першокурсників!

13 june 2025

Тепер програма Е2 Екологія і англійською: шукаємо вмотивованих першокурсників!

Кафедра екології та екоменеджменту НУХТ розпочинає набір англомовного потоку студентів на перший курс бакалаврату за програмою Е2 Екологія.

З першого вересня студенти-екологи будуть мати вибір навчатися за стандартною україномовною програмою, або за програмою з підсиленим вивченням англійської мови, що включатиме більше годин професійної англійської, викладання ряду дисциплін англійською, активне долучення до розмовних практик і міжнародних стажувань.

Проєкт спрямований на підготовку майбутніх екологів-екоменеджерів, готових до роботи в міжнародних компаніях та/або національних компаніях і командах, що активно працюють на міжнародному рівні. Студенти мають можливість бути зарахованими на бюджетні місця, додаткова оплата за навчання на англомовному потоці не передбачається.

Проєкт є логічним продовженням активної міжнародної співпраці кафедри екології та екоменеджменту НУХТ з партнерами з Європейського Союзу в рамках програми Еразмус+. Протягом останніх років кафедра успішно реалізувала та реалізує близько десяти євроінтеграційних академічних проєктів у тісній співпраці з університетами та дослідницькими центрами зі Швеції, Німеччини, Чехії, Польщі, Сполучних Штатів Америки та інших країн.

Серед здобутків кафедри – впровадження у навчальний процес ряду євроінтеграційних дисциплін, таких як «Екологічна політика та технічне регулювання у ЄС», «Стратегія сталого розвитку ЄС», «Європейський менеджмент академічних проєктів» та інші. Студенти та викладачі кафедри активно долучаються до міжнародної академічної мобільності за грантової підтримки програми Еразмус+. За активної участі та сприяння проєктів кафедри, в університеті започаткована серія Міжнародних шкіл Жана Моне та щорічна Міжнародна конференція з Європейських вимірів сталого розвитку. У рамках проєктів програми Еразмус+, що реалізуються на кафедрі, в університеті організовано постійно діючий англомовний розмовний клуб English Speaking Club EcoEurope, активними учасниками якого є як вмотивовані студенти, так і викладачі.

Тож, чекаємо на сміливу та вмотивовану молодь, готову активно долучатися до міжнародної академічної співпраці вже сьогодні і мати серйозні перспективи успішної міжнародної кар’єри завтра!

Деталі – на сайті кафедри

Published on: 13-06-2025
Read also:
Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника

Нещодавно на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся надзвичайно цікавий практичний майстер-клас «Сучасні крафтові тенденції в світі аквакультури та гідробіонтів» від фахівців ТОВ «Українська креветка». ТОВ «Українська креветка» – еко-ферма на Київщині, де вирощують у промислових масштабах найбільші у світі креветки Макробрахіум Розе...

READ YOURSELF

Екзотичні смаки на майстер-класі від крафтового виробника 13 june 2025

Відбудуємо альма матер разом!

Дорогі випускники НУХТ, партнери університету! Що роблять українці, коли у їх житті біда? Перше – запитують «Як Ти?», далі – об’єднуються, підтримують і допомагають один одному. І це дає сили подолати складнощі, повернути втрачений контроль над ситуацією, спокійно та зважено прийняти найбільш раціональні рішення. Від початку війни вже кожен із н...

READ YOURSELF

Відбудуємо альма матер разом! 01 june 2023

Перемоги магістрантів на науковому фронті

Завершився  Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт на кращу роботу серед студентів, магістрантів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з галузі знань «Прикладна механіка. Мехатронiка», що проводився відповідно до наказу МОН №1179 від 5 листопада 2021 року. На жаль, цього року переможців вимушено визначали за результатами ...

READ YOURSELF

Перемоги магістрантів на науковому фронті 27 june 2022

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

Не зважаючи на складні умови сьогодення, наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти впевнено продовжують тримати освітній фронт і підтримувати Збройні Сили України! Студенти другого і третього курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анна Огієнко, Андрій Довгаюк, Вікторія Ковальчук, Катерин...

READ YOURSELF

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу 13 december 2022