Н У Х Т

Підсилюємо матеріально-технічну базу

03 липня 2025

Підсилюємо матеріально-технічну базу

Асистенти кафедри електропостачання та енергоменеджменту, доктори філософії Володимир Романюк і Владислав Шпак та старший викладач кафедри, доктор філософії Петро Зінькевич зібрали комбінований стенд для дослідження роботи пристроїв автоматичного ввімкнення резерву (АВР), які були надані партнером кафедри, компанією-виробником CHINT.

Пристрої АВР призначені для автоматичного перемикання споживача на резервне джерело електропостачання у випадку появи проблем з основним джерелом. Зібраний стенд складається з трьох різних пристроїв АВР – на базі автоматичних вимикачів у литому корпусі NXZM, на базі моторизованих перемикачів навантаження NXZ і на базі модульних автоматичних вимикачів NXZB та дозволяє досліджувати роботу цих пристроїв у різних випадках, наприклад, при відключенні однієї або кількох фаз основної лінії живлення або при відхиленні напруги за допустимі межі в одній із фаз основної лінії живлення. Живлення стенду здійснюється від однієї фази 220 В з імітацією трифазної основної та резервної ліній живлення.

Попереду – цікаві досліди разом зі здобувачами освітніх програм кафедри. Тож, далі буде…

Опублікований: 03-07-2025
Читайте також:
Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала лекцію для науковців і студентів Жешувського університету (Польща)

21 січня 2021 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко прочитала онлайн-лекцію в рамках циклу відкритих лекцій «Food Quality - Conscious Nutrition», який організував Жешувський університет спільно з  Podkarpacki Branch of Polish Society of Food Technologists. У заході взяли участь науковці, виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів прочитала лекцію для науковців і студентів Жешувського університету (Польща) 22 січня 2021

Зміцнюємо міжнародну співпрацю

Триває активне співробітництво нашого університету з французькими виноробними організаціями, започатковане спільно з українською корпорацією по вину і виноградарству «Укрвинпром». Наразі професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько у складі української делегації відвідала La Cité du Vin у Бордо, де у рамках підго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо міжнародну співпрацю 28 червня 2024

EIT Manufacturing Info Session 2025: викладачі відкривають нові можливості

Викладачі кафедри технлології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко долучилися до EIT Manufacturing Info Session – онлайн-вебінару, організованого EIT Community Hub Ukraine за підтримки Міністерства освіти і науки України. Подія була присвячена розширенню можливостей українських інноваторів, наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

EIT Manufacturing Info Session 2025: викладачі відкривають нові можливості 17 березня 2025

МОН розробило та затвердило Концепцію розвитку англійської мови в університетах

Міністерство освіти і науки розробило та затвердило Концепцію розвитку англійської мови в університетах. Документ передбачає організацію мовних курсів та інтенсивів, володіння англійською мовою на рівні не менш як В1 стане обов’язковою умовою для вступу, В2 – для випуску, частину профільних дисциплін пропонують зробити англомовними та проводити рег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН розробило та затвердило Концепцію розвитку англійської мови в університетах 15 липня 2019