Н У Х Т

Посвята у студенти на факультеті біотехнології та екологічного контролю

17 вересня 2020

Посвята у студенти на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Національний університет харчових технологій вітає усіх, хто став частиною його великої та дружної родини! Пора вступних випробувань минула, і колишні вступники тепер мають повне право носити горде звання студента НУХТ

Посвята у студенти – одна із найголовніших подій у житті кожного новоспеченого студента, подія, яку першокурсники запам’ятають назавжди.

Цього року на факультеті біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) це свято відбулося 15 вересня. Саме в цей день дружна родина факультету БТЕК стала ще більшою. Відкривати двері у цікаве студентське життя зобов’язалися заступники декана факультету Юрій Резніченко, Оксана Ничик і голова студентської ради Ірина Ковшар.

Прослухавши урочисті промови та напутні слова, першокурсники мали змогу познайомитися один із одним та дізнатися, в яких вони групах вони навчатимуться. Щоб першачкам було легше адаптовуватися, вони отримали старших і молодших кураторів, які будуть завжди допомагати в будь-яких ситуаціях.

Після офіційної частини студенти отримали свої електронні перепустки до університету і зробили фото на пам’ять із символом факультету Біозавром.

Як знають усі студенти НУХТ, якщо вмієш орієнтуватися в нашому університеті – це вже половина успіху на шляху до омріяного диплому. Тому, новачки мали цікаву екскурсію таємничими та заплутаними коридорами і переходами з корпусу в корпус та з поверху на поверх.

Факультет біотехнології та екологічного контролю радий вітати своїх нових розумників, які, маємо надію, не лише поповнять здобутки попередніх поколінь, але й прославлять добре ім’я факультету БТЕК і всього університету!

Колектив факультету впевнений, що на їх студентів чекає щасливе, різноманітне, бурхливе життя, адже вони такі різні, й сподівається, що їх «біозаврики» будуть плідно навчатися та брати активну участь у громадському житті факультету, стануть гідним прикладом для майбутніх вступників. 

Опублікований: 17-09-2020
Читайте також:
Вступникам до НУХТ: оприлюднені вимоги до написання мотиваційного листа

Однією з необхідних складових вступу до закладів вищої освіти в цьому році є мотиваційний лист. Кожний виш має сам визначити вимоги до оформлення його тексту. І Приймальна комісія НУХТ уже завершила цю роботу. Вимоги до мотиваційного листа вступників до нашого університету у 2022 році розроблені, затверджені й оприлюднені. Отже, аби цього року ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам до НУХТ: оприлюднені вимоги до написання мотиваційного листа 02 червня 2022

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв»

Відбувся конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Конкурс проводився серед здобувачів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за освітнім ступенем «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського і кондитерського виробництв» 28 травня 2021

Провідний досвід відомих шеф-кухарів переймають наші студенти

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу та туризму нашого університету протягом січня відбувається серія кулінарних майстер-класів від бренд-менеджер мережі «23 ресторани», учасниці кулінарного шоу «Пекельна кухня» Олени Жаботинської. Заплановано проведення 10-ти тематичних майстер-класів. Учасники майстер-класу – викладачі, майстри вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідний досвід відомих шеф-кухарів переймають наші студенти 25 січня 2019

Інтелектуальна битва в День маркетолога

Одним із атрибутів корпоративної культури кафедри маркетингу є святкування Дня маркетолога. Цього року в студентському клубі НУХТ відбувся брейн-ринг, який об’єднав команди маркетологів, підприємців і рекламістів, що створили справжню спеку своєю активністю, позитивом і винахідливістю. Організаторами свята виступили викладачі кафедри та студенти, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуальна битва в День маркетолога 28 жовтня 2019