Н У Х Т

Віват, бакалаври-хімтехнологи 2023!

23 червня 2023

Віват, бакалаври-хімтехнологи 2023!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів протягом тижня тривали публічні захисти здобувачами освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» денної форми навчання кваліфікаційних робіт за освітньою програмою «Хімічна технологія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія».

Екзаменаційна комісія, що працювала відповідно до наказу ректора університету в форматі онлайн-конференції у складі: завідувачки кафедри, д.т.н., професорки Тамари Носенко (голова), гарантки освітньо-професійної програми, к.т.х., доцентки Олени Подобій, к.х.н., доцентів Тетяни Бойчук та Ігоря Фесича, завідувачки лабораторії Алли Таволжан (секретарка), прийняла до захисту роботи 21 студента.

Уже традиційно на захисти завітали роботодавці. Цього року це були представники підприємств ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «ЛЕКО СТАЙЛ» та «Хелсі Фарм Україна» (м. Київ). Також підтримати здобувачів долучилися викладачки кафедри Галина Біла, Олеся Романова, Наталія Сабадаш.

Тематика дипломних робіт відповідала цілям освітньої програми «Хімічна технологія» і була пов’язана з удосконаленням технологій виробництва хімічної продукції широкого спектру застосування. Більшість робіт пройшли апробацію на вітчизняних і міжнародних наукових конференціях.

Під час захисту студенти продемонстрували глибокі знання з професійних дисциплін, вміння вирішувати складні інженерні завдання, знання з економіки, екології та техніки безпеки на підприємствах хімічного сектору.

Слід зазначити, що попри важкі воєнні обставини, наші студенти впоралися з поставленими завданнями, проявили найкращі людські якості – щиру дружбу, підтримку, допомогу і на захисті майже вся група отримала оцінку «відмінно»!

Двоє здобувачів Вікторія Коновалова і Артем Литвиненко отримають диплом із відзнакою.

Колектив кафедри вітає бакалаврів із успішним захистом і зичить мирного неба, натхнення та професійного зростання.

Велика подяка нашим воїнам, що мужньо боронять Україну від ворога! Саме завдяки їм ми маємо можливість навчатися, працювати і жити у вільній, суверенній країні!

Опублікований: 23-06-2023
Читайте також:
Вдалий вибір професії - перший крок до успішного майбуття

9 листопада в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних закладів освіти Полтави та Полтавської області, а також інших регіонів нашої країни. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їх батьків цікаві пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдалий вибір професії - перший крок до успішного майбуття 11 листопада 2019

Цикл гостьових лекцій від міжнародної аудиторки і тренерки систем менеджменту якості та харчової безпеки для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Кафедра готельно-ресторанної справи до освітнього процесу підготовки здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», залучила фахівчиню-практика міжнародного рівня Наталію Велемець, яка є практикуючою міжнародною аудиторкою і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цикл гостьових лекцій від міжнародної аудиторки і тренерки систем менеджменту якості та харчової безпеки для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 08 грудня 2023

Ще два успішних захисти кандидатських дисертацій у спецраді Д 26.058.06

26 квітня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 в онлайн-режимі відбулися захисти двох кандидатських дисертацій. Очолив роботу спеціалізованої ради її голова, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. Дисертаційну роботу «Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще два успішних захисти кандидатських дисертацій у спецраді Д 26.058.06 28 квітня 2021