Н У Х Т

Віват, бакалаври-хімтехнологи 2023!

23 червня 2023

Віват, бакалаври-хімтехнологи 2023!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів протягом тижня тривали публічні захисти здобувачами освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» денної форми навчання кваліфікаційних робіт за освітньою програмою «Хімічна технологія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія».

Екзаменаційна комісія, що працювала відповідно до наказу ректора університету в форматі онлайн-конференції у складі: завідувачки кафедри, д.т.н., професорки Тамари Носенко (голова), гарантки освітньо-професійної програми, к.т.х., доцентки Олени Подобій, к.х.н., доцентів Тетяни Бойчук та Ігоря Фесича, завідувачки лабораторії Алли Таволжан (секретарка), прийняла до захисту роботи 21 студента.

Уже традиційно на захисти завітали роботодавці. Цього року це були представники підприємств ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ «ЛЕКО СТАЙЛ» та «Хелсі Фарм Україна» (м. Київ). Також підтримати здобувачів долучилися викладачки кафедри Галина Біла, Олеся Романова, Наталія Сабадаш.

Тематика дипломних робіт відповідала цілям освітньої програми «Хімічна технологія» і була пов’язана з удосконаленням технологій виробництва хімічної продукції широкого спектру застосування. Більшість робіт пройшли апробацію на вітчизняних і міжнародних наукових конференціях.

Під час захисту студенти продемонстрували глибокі знання з професійних дисциплін, вміння вирішувати складні інженерні завдання, знання з економіки, екології та техніки безпеки на підприємствах хімічного сектору.

Слід зазначити, що попри важкі воєнні обставини, наші студенти впоралися з поставленими завданнями, проявили найкращі людські якості – щиру дружбу, підтримку, допомогу і на захисті майже вся група отримала оцінку «відмінно»!

Двоє здобувачів Вікторія Коновалова і Артем Литвиненко отримають диплом із відзнакою.

Колектив кафедри вітає бакалаврів із успішним захистом і зичить мирного неба, натхнення та професійного зростання.

Велика подяка нашим воїнам, що мужньо боронять Україну від ворога! Саме завдяки їм ми маємо можливість навчатися, працювати і жити у вільній, суверенній країні!

Опублікований: 23-06-2023
Читайте також:
Потужне завершення NUFT Career Chance-2025

Сьогодні відбулися фінальні заходи NUFT Career Chance-2025. Останній день цьогорічного весняного кар’єрного івенту був не менш цікавим і насиченим, ніж попередні й надовго запам’ятається його учасникам. На сьогоднішніх інтенсивах представники «Кернел», Корпорації «Артеріум», ПрАТ «МХП», Gtant Finance та Групи компаній Марії Дідковської не тільки п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужне завершення NUFT Career Chance-2025 20 березня 2025

Про мистецтво сироваріння англійською

Перегляд фільмів англійською мовою – чудовий спосіб отримати знання та вдосконалити вміння сприймати автентичну професійно орієнтовану інформацію іноземною мовою. У рамках Movie Club на платформі Zoom відбулася зустріч зі здобувачами вищої освіти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій із метою перегляду фільму «The Art of ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про мистецтво сироваріння англійською 09 квітня 2021

Насичений і плідний візит викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв до Носівки

Носівка – мальовниче містечко Чернігівщини, відоме видатними людьми та багате на талановиту молодь. Нині Носівка активно розбудовується, у місті створюються нові підприємства харчової промисловості. Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв   відвідали Носівку і завітали до навчальних закладів - Носівської гімназії та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений і плідний візит викладачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв до Носівки 11 березня 2020

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Наукова інформація є основою розвитку науки та освіти. Доступ до актуальних досліджень і знань є критично важливим для підвищення професійного рівня науковців, удосконалення методик дослідження і викладання. Визнаним центром обміну науковою інформацією завжди були бібліотеки, які в сучасних умовах надають як традиційний, так і цифровий доступ до зн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 квітня 2024