Н У Х Т

Фінал конкурсу стартап-проєктів

18 лютого 2021

Фінал конкурсу стартап-проєктів

Упродовж осіннього семестру здобувачі освіти НУХТ долучилися до пілотного проєкту, що відбувався з ініціативи стартап-інкубаторів YEP спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів та за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Проєкт був спрямований на розвиток підприємництва серед студентської молоді. Першими взяти участь у цьому проєкті та на практиці засвоювати курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» змогли здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» 3-го року навчання спеціальності 051 «Економіка» разом із викладачкою, доценткою кафедри економіки і права Оксаною Відоменко.

Після пілотного семестру розпочався конкурс стартапів, на який були подані понад 120 студентських ідей з усієї України.

Півфінал конкурсу відбувся онлайн 19-21 січня 2021 року, на ньому були представлені 57 відібраних команд, у т.ч. і нашого університету.

Для багатьох учасників це був перший досвід пітчу стартапу перед журі й можливість застосувати «в полі» навички, здобуті під час курсу.

Сьогодні, 18 лютого відбудеться фінал. З 15:00 на сторінці https://www.facebook.com/yepincubators можна буде спостерігати за відібраними проєктами та їх фінальними пітчами. У фіналі будуть представлені 10 команд з усієї України (8 студентських і 2 команди від викладачів).

Програма фінального заходу:

15:00-15:05 – Андрій Заікін, засновник та CEO YEP
15:05-15:10 – Олеся Залуська, заступниця директора Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»
15:10-15:15 – Андрій Ремізов, керівник онлайн-складової проєкту «Дія.Бізнес»
15:15-16:30 – фінальний пітч
16:30-16:55 – обговорення журі
16:55-17:00 – вітальне слово від Українського фонду стартапів
17:00 – оголошення переможців та нагородження

Організатори запевняють, що це лише початок, кожний наступний семестр планується проведення конкурсів студентських стартап-проєктів. Тому долучаємось, навчаємось і стаємо більш конкурентоспроможними!

Опублікований: 18-02-2021
Читайте також:
Методи молекулярної біотехнології: дистанційне опанування дисципліни

У нинішніх умовах опанування навчального матеріалу є справжнім викликом для кожного зі здобувачів. Карантин змінив підхід до навчання, довелося пристосовуватися до всього в режимі онлайн та шукати в усьому тільки позитивні сторони. У магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології не виникло з цим ніяких проблем, адже на допомогу завжди готові п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи молекулярної біотехнології: дистанційне опанування дисципліни 11 червня 2020

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

З 14 по 16 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбуваються захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Обґрунтованість, змістовність т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 16 лютого 2024

Зустріч студентів-бакалаврів із гарантом освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

17 листопада 2022 року, у міжнародний День студента, відбулася зустріч гаранта освітньої-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», доцента кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Романа Якобчука зі здобувачами першого курсу, що навчаються за цією освітньою програмою. Гарант привіта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч студентів-бакалаврів із гарантом освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» 22 листопада 2022

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук

5 грудня 2019 року кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук. Подвійне свято у цей день і у їх наукового керівника, доктора сільськогосподарських наук, професора Людмили Пешук, яка очолювала кафедру 17 років, – захистилися старший викладач кафедри Оксана Москалюк (тема дисертаційної роботи – «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук 06 грудня 2019