Н У Х Т

Здобувачі-технологи харчування та викладачі взяли участь у конференції Луцького національного технічного університету

30 квітня 2024

Здобувачі-технологи харчування та викладачі взяли участь у конференції Луцького національного технічного університету

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства», яку проводила кафедра харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету.

Роботу конференції вступним словом відкрив в.о. завідувача кафедри харчових технологій та хімії ЛНТУ, д.т.н., професор Ігор Дударєв, який підкреслив важливість проведення наукової конференції для вирішення актуальних питань розвитку ресторанного господарства, харчових і переробних виробництв у воєнний період.

З вітальним словом виступили проректорка з науково-педагогічної роботи та досліджень ЛНТУ, д.е.н., професорка Олена Лютак, декан факультету митної справи матеріалів та технологій ЛНТУ, д.т.н., професорка Валентина Ткачук, завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Миколаївського національного аграрного університету, к.с.-г.н., доцентка Олена Петрова, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету, д.т.н. Олег Кузьмін, власник ТОВ «Бабусині Лакітки» Олександр Хвещук і доцентка кафедри харчових технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету, д.т.н. Ольга Горач. Вони побажали учасникам конференції цікавих доповідей, плідної роботи й успіхів у проведенні подальших наукових досліджень та професійній діяльності.

Тематичні напрями конференції – інноваційні та ресурсозберігаючі технології ресторанного господарства, харчових і переробних виробництв; використання нетрадиційної сировини у технологіях харчових продуктів; актуальні питання якості та безпечності харчових продуктів і продовольчої сировини; екологізація харчових і переробних виробництв; товарознавство харчових продуктів і продовольчої сировини; інжиніринг ресторанного господарства, харчових і переробних виробництв.

Наші здобувачі освіти Вікторія Салата, Олена Шепелєва, Оксана Кибиш, Олександра Колягіна та викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи Володимир Польовик, Артем Ущаповський, Ірина Корецька, Раїса Матюшенко, Олег Кузьмін, Аліна Наконечна підготували доповіді до конференції.

Нагадаємо, що співробітництво між НУХТ і ЛНТУ здійснюється відповідно до договору № 45/22, укладеного за ініціативи ректора НУХТ Олександра Шевченка та ректорки ЛНТУ Ірини Вахович.

Щиро вдячні колективові Луцького національного технічного університету за співпрацю у формуванні кваліфікованих фахівців!

Опублікований: 30-04-2024
Читайте також:
День натхнення, відкриттів і яскравих вражень!

18 грудня Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ відкрив свої двері для майбутніх вступників, і це було справжнє свято! День гостинності інституту став чудовою нагодою для школярів дізнатися більше про світ економічних професій і життя в університеті. Відповідальна за профорієнтаційну роботу, старша викладачка кафедри маркетингу І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День натхнення, відкриттів і яскравих вражень! 19 грудня 2024

Майстер-клас «PNEUMO-MUSIC» від фахівців кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У День відкритих дверей НУХТ кафедра мехатроніки та пакувальної техніки презентувала інноваційне навчальне обладнання для залучення нових абітурієнтів. У навчально-науковій лабораторії «Пневматика та пневмоприводи» доцент кафедри Людмила Кривопляс-Володіна разом із завідувачем кафедри, професором Анатолієм Соколенком провели майстер-клас «PNEUMO-M...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас «PNEUMO-MUSIC» від фахівців кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 08 жовтня 2018

Від Ярослава Мудрого отримали студентський квиток першокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

3 вересня – День знань, яскраве, насичене емоційністю і хвилюючою атмосферою свята. Особливим цей день є для студентів-першокурсників. Вони перегорнули важливу сторінку в літописі своєї біографії і з трепетом і радістю чекають освоєння нових, ще незвіданих горизонтів у науках. У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ урочистості з нагоди Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від Ярослава Мудрого отримали студентський квиток першокурсники Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 05 вересня 2018

Підписано договір про співпрацю з Українсько-Китайським центром розвитку культури та освіти

13 лютого 2018 року ректор університету, професор Анатолій Українець і генеральний директор Українсько-Китайського центру розвитку культури та освіти Вей Лімін підписали Договір про співпрацю з метою розвитку та розширення міжнародного співробітництва. Співпраця з Центром відкриває можливість для університету налагодити співпрацю з університетами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписано договір про співпрацю з Українсько-Китайським центром розвитку культури та освіти 14 лютого 2018