Н У Х Т

Успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

04 лютого 2022

Успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

2 лютого 2022 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.015 аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Кіра Овсієнко презентувала свої дослідження за темою «Розроблення технології сироватко-вершкового сиру з харчовими волокнами». Наукова керівниця – кандидатка технічних наук, професорка кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек.

Засідання вченої ради відбулося з використанням засобів відеозв’язку у форматі відеоконференції у режимі реального часу на платформі Zoom.

Участь у засіданні брали: голова спеціалізованої вченої ради, докторка технічних наук, професорка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірина Шевченко, рецензентки – докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук і кандидатка технічних наук, доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій, офіційні опонентки – докторка технічних наук, професорка, деканка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариса Баль-Прилипко та кандидатка технічних наук, доцентка кафедри харчових технологій і технологій переробки продуктів тваринництва Білоцерківського національного аграрного університету Оксана Гребельник. Також були присутні викладачі та співробітники нашого університету.

На підставі публічного захисту дисертації спеціалізована вчена рада одноголосно прийняла рішення про присудження Кірі Овсієнко ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Щиро вітаємо Кіру Овсієнкота її наукову керівницю Олену Грек! Бажаємо успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках! 

Опублікований: 04-02-2022
Читайте також:
В університеті тривають вступні випробування до магістратури та аспірантури

В університеті тривають вступні випробування до магістратури і розпочалися вступні випробування для вступників на навчання до аспірантури для здобуття наукового ступеня доктора філософії денної і заочної форм навчання. 6 липня претенденти на вступ для здобуття освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання за спеціальностями «Техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті тривають вступні випробування до магістратури та аспірантури 06 липня 2018

Розпочався прийом заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»

13 серпня 2020 року у нашому університеті розпочався прийом заяв і документів від вступників на основі повної загальної середньої освіти на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». За даними порталу Вступ.ОСВІТА.UA у перший день до НУХТ вступники подали 411 заяв, як на бюджетну, так і на контрактну форму навчання.  Приймальна комісія НУХТ рекоменду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочався прийом заяв від вступників на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» 14 серпня 2020

Засідання Movie Club тривають!

Протягом навчання завжди хочеться отримати максимум задоволення, посміятися від душі та обговорити цікавий фільм. Тож на кафедрі іноземних мов професійного спрямування продовжуються засідання Movie Club. Днями їх відбулося одразу два. Студенти першого  курсу спеціальності «Туризм» обрали для чергового обговорення разом із викладачкою Вікторією Леб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання Movie Club тривають! 22 листопада 2021

Новий здобуток: наша викладачка – співавторка польської монографії

Викладачка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша стала співавторкою монографії «Uwarunkowania produkcji żywności» Частина 6 (Фактори харчових продуктів), виданої Жешувським університетом (Польща). Цей доробок став підсумком співпраці, яка розпочалася ще у 2021 році й продовжилася науковим стажуванням у 2023-2024 рр. Результати науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий здобуток: наша викладачка – співавторка польської монографії 18 жовтня 2024