Н У Х Т

Успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

04 лютого 2022

Успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

2 лютого 2022 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.015 аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Кіра Овсієнко презентувала свої дослідження за темою «Розроблення технології сироватко-вершкового сиру з харчовими волокнами». Наукова керівниця – кандидатка технічних наук, професорка кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек.

Засідання вченої ради відбулося з використанням засобів відеозв’язку у форматі відеоконференції у режимі реального часу на платформі Zoom.

Участь у засіданні брали: голова спеціалізованої вченої ради, докторка технічних наук, професорка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірина Шевченко, рецензентки – докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук і кандидатка технічних наук, доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій, офіційні опонентки – докторка технічних наук, професорка, деканка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариса Баль-Прилипко та кандидатка технічних наук, доцентка кафедри харчових технологій і технологій переробки продуктів тваринництва Білоцерківського національного аграрного університету Оксана Гребельник. Також були присутні викладачі та співробітники нашого університету.

На підставі публічного захисту дисертації спеціалізована вчена рада одноголосно прийняла рішення про присудження Кірі Овсієнко ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Щиро вітаємо Кіру Овсієнкота її наукову керівницю Олену Грек! Бажаємо успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні й у майбутніх наукових пошуках! 

Опублікований: 04-02-2022
Читайте також:
Підбиті підсумки І туру ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Учасники гідно змагалися за перемогу та виявили себе справжніми знавцями рідного слова в тест-грі «Мовний патруль». З-поміж студентів першого курсу переможцями стали: 1 місце – Інна Маковей (Навчально-науковий інститут економіки і управління)2 місце – Вероніка Охтень (Навчально-науковий інститут економіки і управління) Анастасія Смушевич,  Юрій Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підбиті підсумки І туру ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 08 грудня 2020

Великі враження від Великого Гетсбі – тема для обговорення на черговому засіданні Moovie Club

«Стриманість у судженнях – запорука невичерпної надії» – одна з найзворушливіших цитат фільму «Великий Гетсбі» режисера База Лурманна. І саме цей фільм обговорювали студенти груп ГС-2-4 та ГС-2-7 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою, й були аж зовсім не стриманими у своїх судженнях. Кожний мав зм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великі враження від Великого Гетсбі – тема для обговорення на черговому засіданні Moovie Club 18 грудня 2020

Вступникам-2022: додаткова реєстрація для участі в спеціальній сесії НМТ

Вступники, що не змогли зареєструватися для участі у ЗНО (НМТ) в основний і додатковий періоди, отримали можливість зробити це в спеціальний період. Відповідний наказ 20 липня підписав міністр освіти і науки Сергій Шкарлет. Для цього їм необхідно: - з 12 до 15 серпня 2022 року сформувати реєстраційну картку на сайті УЦОЯО;- з 25 до 30 серпня 2022...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам-2022: додаткова реєстрація для участі в спеціальній сесії НМТ 21 липня 2022

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів знайомлять студентів із провідними підприємствами

Студенти 1 і 3 курсу разом із доцентами кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук і Наталією Сабадаш відвідали Київський пивоварний завод «CarlsbergUkraine» – високотехнологічне потужне підприємство, що стрімко розвивається. Майбутні фахівці дізналися про тонкощі пивоваріння, виробництва к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів знайомлять студентів із провідними підприємствами 25 квітня 2019