Н У Х Т

Над покращенням своїх професійних компетенцій невпинно працюють викладачі кафедри фізики

30 листопада 2020

Над покращенням своїх професійних компетенцій невпинно працюють викладачі кафедри фізики

Викладачі кафедри фізики Михайло Лазаренко та Інна Гуцало з 6 квітня по 6  листопада 2020 року проходили підвищення кваліфікації в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Центрального інституту післядипломної  освіти Національної академії педагогічних наук України.

Підвищення кваліфікації відбувалося за освітньо-професійною програмою «Науково-педагогічні працівники університетів, академій, інститутів» із загальною кількістю 210 годин (97 кредитів ЄКТС).

Курс згідно з навчальним планом складався із наступних модулів:

  • освітологічний і нормативно-правовий;
  • педагогічний менеджмент і лідерство;
  • інформаційно-комунікаційний;
  • соціально-психологічний;
  • інноваційно-дослідницький;
  • професійно-особистісний розвиток.

Науково-педагогічні працівники кафедри фізики у результаті підвищення кваліфікації набули інтегральної компетентності з вище зазначених модулів. Захистивши випускні роботи «Соціокультурні особливості навчання іноземних студентів» (Інна Гуцало) та «Психолого-педагогічний аналіз труднощів при розв'язуванні задач природничого циклу» (Михайло Лазаренко), наші викладачі отримали відповідні свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Опублікований: 30-11-2020
Читайте також:
Науковці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до обговорення стану олійно-жирової галузі України

В одинадцяте 30-31 травня провідні виробничники та гравці ринку олійно-жирової галузі зібралися на  Міжнародну конференцію «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». З оглядом розвитку олійно-жирової галузі виступив генеральний директор асоціації «Укроліяпром» Степан Капшук. Стан і перспектив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до обговорення стану олійно-жирової галузі України 01 червня 2018

Звітують аспіранти

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися наукові семінари здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю «Харчові технології» другого року навчання Євгена Строкача, Івана Дудка, Івана Погорєлова та Дениса Цюрпити. Аспіранти представили результати наукових досліджень, проведені протягом року...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітують аспіранти 30 вересня 2024

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

11 вересня наукова програма Всеукраїнського тижня харчових технологій продовжилася VI Міжнародною науково-практичною конференцією «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організованою кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів й присвяченою 135-річчю НУХТ і 70-річчю заснування кафедри. Відкрили наукове зібрання пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» 12 вересня 2019

В історію одного з найвідоміших напоїв у світі поринули другокурсники

Кожного року двері музеїв відчиняються тисячам щасливчиків, але карантин вносить свої корективи. Унікальний формат від Музею Coca-Cola в Україні дозволив здобувачам групи БТ-2-4 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із кураторкою, старшою викладачкою кафедри фізики Інною Гуцало не втратити свій шанс поринути в історію одного з на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В історію одного з найвідоміших напоїв у світі поринули другокурсники 15 лютого 2022