Н У Х Т

Над покращенням своїх професійних компетенцій невпинно працюють викладачі кафедри фізики

30 листопада 2020

Над покращенням своїх професійних компетенцій невпинно працюють викладачі кафедри фізики

Викладачі кафедри фізики Михайло Лазаренко та Інна Гуцало з 6 квітня по 6  листопада 2020 року проходили підвищення кваліфікації в ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Центрального інституту післядипломної  освіти Національної академії педагогічних наук України.

Підвищення кваліфікації відбувалося за освітньо-професійною програмою «Науково-педагогічні працівники університетів, академій, інститутів» із загальною кількістю 210 годин (97 кредитів ЄКТС).

Курс згідно з навчальним планом складався із наступних модулів:

  • освітологічний і нормативно-правовий;
  • педагогічний менеджмент і лідерство;
  • інформаційно-комунікаційний;
  • соціально-психологічний;
  • інноваційно-дослідницький;
  • професійно-особистісний розвиток.

Науково-педагогічні працівники кафедри фізики у результаті підвищення кваліфікації набули інтегральної компетентності з вище зазначених модулів. Захистивши випускні роботи «Соціокультурні особливості навчання іноземних студентів» (Інна Гуцало) та «Психолого-педагогічний аналіз труднощів при розв'язуванні задач природничого циклу» (Михайло Лазаренко), наші викладачі отримали відповідні свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Опублікований: 30-11-2020
Читайте також:
Успішно підвищила кваліфікацію доцент кафедри економічної теорії

Закінчився 3-й етап курсів підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України доцента кафедри економічної теорії Галини Кундєєвої. За період навчання були розглянуті першочергові сучасні теми, пов’язані з освітою: «Освіта дорослих в суспільстві, яке навчається», «Професійний розвиток працівник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно підвищила кваліфікацію доцент кафедри економічної теорії 28 жовтня 2019

Побачило світ нове видання для майбутніх фахівців харчової галузі

Вийшла друком монографія «Електрогідравлічний ефект в харчових технологіях», співавторами якої є співробітники НУХТ: завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрій Маринін, доцент кафедри харчової хімії Інна Попова, доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець, а також доцент Національного університету біоресурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Побачило світ нове видання для майбутніх фахівців харчової галузі 12 січня 2018

Успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студенти спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса» Полтавського коледжу НУХТ

У Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету 30 січня 2017 року відбувся Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студентів денного відділення спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Для проведення екзамену була створена комісія під керівництвом досвідченого спеціаліста – технолога ТОВ «Глобинський м’яс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен студенти спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса» Полтавського коледжу НУХТ 31 січня 2017

Offline-заняття – неоціненний досвід

З 14 вересня всі заняття у студентів денної форми навчання в нашому університеті відбуваються в режимі online. А незадовго до цього, 11 вересня студенти-буотехнологи групи БТ-4-2 відпрацювали надзвичайно цікаву лабораторну роботу з дисципліни «Мікробіологія, санітарія та гігієна виробництв з основами НАССР». Поринути у захоплюючий світ мікробіолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Offline-заняття – неоціненний досвід 21 вересня 2020