Н У Х Т

Діджитал-профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

19 листопада 2024

Діджитал-профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

18 листопада 2024 р. відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

У цифровому просторі факультету гостей зустрічали деканка Віта Цирульнікова, заступниця декана і відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Олена Тищенко, завідувачі кафедр, викладацько-студентський колектив, який познайомив із освітньою діяльністю університету і його навчальних підрозділів.

Аудиторія в онлайні – здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ, Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, Волинського фахового коледжу НУХТ, Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ, Рогатинського аграрного фахового коледжу, які завітали на запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран і доцентки кафедри Ольги Дульки.

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – це науково-педагогічний колектив із високим рівнем професійної та наукової активності, який невпинно підвищує кваліфікацію, володіє кращими вітчизняними та закордонними освітніми технологіями. Це талановиті студенти, які навчаються, формують hard і soft скіли, проходять практичну підготовку у кращих підприємствах гостинності м. Києва, України і за кордоном. Це успішні випускники, які працевлаштовані за фахом, кар’єрно зростають, реалізовують власні проєкти у сфері гостинності, тримають економічний фронт нашої країни і представляють Україну у міжнародному просторі. Це стейкхолдери, освітні партнери, роботодавці, фахівці-практики, експерти галузі, з якими тісно співпрацюють випускові кафедри факультету задля забезпечення практичної спрямованості навчання і удосконалення освітніх програм.

Цього дня у віртуальному освітньому просторі ділилася враженнями про навчання і створені в нашому університеті умови для творчої та особистісної реалізації, розвитку лідерського потенціалу, креативності та новаторства в.о. голови студентської ради факультету, відмінниця, стипендіатка Верховної Ради України, переможниця кулінарних конкурсів Поліна Ляхович. Поліна – яскрава і талановита здобувачка освіти, а також випускниця Волинського фахового коледжу НУХТ, яка підтвердила гостям, що у НУХТ професійні та особистісні мрії стають реальністю!

Цікавинка онлайн-заходу – інтерактивна подорож у світ індустрії гостинності під час квізу, а переможців очікують приємні подарунки з айдентикою університету і факультету.

І, звісно, яка профорієнтаційна зустріч без інформації про особливості складання НМТ-2025 і підготовку до нього у нашому університеті, можливість отримати додаткові бали під час вступу, відповіді на запитання, що хвилюють майбутніх вступників.

Діджитал-профорієнтація факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка у дії. Тримаємо курс на вступну кампанію 2025!

Опублікований: 19-11-2024
Читайте також:
Новий навчальний посібник від колективу авторів кафедри технології зберігання і переробки зерна

Вийшов друком новий навчальний посібник «Інновації у зернових технологіях» науково-педагогічного колективу кафедри технології зберігання і переробки зерна (автори – доценти Євген Харченко, Андрій Шаран, Тетяна Янюк, Олена Супрун-Крестова). У посібнику наведений матеріал, який охоплює широке коло питань: починаючи від інноваційних рішень і новітньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник від колективу авторів кафедри технології зберігання і переробки зерна 25 квітня 2024

Передостанній рубіж долають бакалаври

Добігає кінця важливий період життя наших здобувачів освіти. І хоча це лише завершення навчання у бакалавраті, і хтось прийме відповідальне рішення продовжити навчання в магістратурі, частина нинішніх здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології покине рідне для них за стільки років місце і продовжить своє життя вже на ниві праці. Основні періо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передостанній рубіж долають бакалаври 06 червня 2022

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті

15 жовтня 2019 року відбувся круглий стіл «Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики», організований кафедрою туристичного та готельного бізнесу з нагоди святкування 135-річчя Національного університету харчових технологій. Модератором круглого столу виступив к.е.н., доцент Віктор Тринчук. Захід розпочався з вітальних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті 17 жовтня 2019

На всі сто відсотків розгорнулася профорієнтаційна робота факультету автоматизації і комп’ютерних систем!

Чи знаєте ви, у якому випадку профорієнтаційна інформація сприймається школярами найкраще? Коли їм про університет, факультет та його спеціальності розкажуть студенти, які там навчаються! Другого квітня 2024 року за ініціативи студради факультету автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) і активних студентів Владислава Косарича, Софії Чекмез, Андр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На всі сто відсотків розгорнулася профорієнтаційна робота факультету автоматизації і комп’ютерних систем! 03 квітня 2024