Н У Х Т

У тренді діджитал-технологій викладачі кафедри економіки праці та менеджменту

01 червня 2022

У тренді діджитал-технологій викладачі кафедри економіки праці та менеджменту

Викладачки кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник і Олена Драган спільно з викладачами Нестором Шпаком, Зоряною Двуліт, Надією Селюченко та Катериною Дорошкевич з Національного університету «Львівська Політехніка» взяли участь у роботі секції «Прикладних інтелектуальних систем» Конференції COLINS (м. Глівіце, Польща).

Із цікавою доповіддю «Influence of Digital Technologies on the Labor Market of HR Specialists» (Вплив діджитал-технологій на ринок праці спеціалістів із персоналу) та презентацією англійською мовою виступила Ліана Мазник.

Тема доповіді була оригінальною і  доводила, що штучний інтелект має перспективний розвиток у HR-технологіях, які викладаються для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» нашого університету. Це була цікава і складна наукова робота, яку високо оцінила міжнародна спільнота!

Бажаємо креативних успіхів викладачам, не зупинятися на досягнутому, завжди бути в тренді діджитал-технологій!

Опублікований: 01-06-2022
Читайте також:
М’ясні вироби з нетрадиційної сировини: неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

6 листопада 2024 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся майстер-клас «Особливості технології м’ясних виробів з м’яса равликів», організований за ініціативи завідувача кафедри, професора Василя Пасічного та гарантки міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», доцентки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

М’ясні вироби з нетрадиційної сировини: неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 08 листопада 2024

Обмін професійним досвідом – важлива складова формування конкурентоспроможності освітніх програм

Днями відбувся науковий семінар «Перспективні напрями магістерських досліджень випускових кафедр експертизи харчових продуктів НУХТ та харчової хімії, експертизи та біотехнології ОНТУ: обмін практичним досвідом, регіональний та глобальний контекст». Семінар був організований за спільною ініціативою випускових кафедр Національного університету харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін професійним досвідом – важлива складова формування конкурентоспроможності освітніх програм 14 грудня 2023

Від студентського свята вареників до ресторану з двома зірками Michelin!

Днями в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося чергове практичне заняття для дітей, які беруть участь у літній школі лідерського росту «Я МОЖУ…». Захід був організований в межах сталої співпраці зі Службою у справах дітей, яка вже багато років разом із нашим коледжем спрямовує зусилля у напрямку соціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від студентського свята вареників до ресторану з двома зірками Michelin! 14 серпня 2025

Як колектив Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ державні свята відзначав

Студентська громада та викладачі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ долучилися до святкування у місті Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. 23 серпня святковий день розпочався з внесення до центру міста 100-метрового прапора України, який став рекордним за своїми розмірами. Також студенти нашого коледжу взяли активну участ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як колектив Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ державні свята відзначав 28 серпня 2018