Н У Х Т

Інформація для першокурсників: зустрічі з керівництвом навчальних підрозділів

13 серпня 2021

Інформація для першокурсників: зустрічі з керівництвом навчальних підрозділів

Наближається початок навчального року, і ми щиро вітаємо наше нове поповнення у дружній родині Національного університету харчових технологій!

Перш ніж приступити до навчання, необхідно вирішити низку організаційних питань – саме з цією метою напередодні 1 вересня директори навчально-наукових інститутів і декани факультетів зустрічаються зі своїми першокурсниками. Під час цих зустрічей першокурсники зможуть не тільки познайомитися з керівництвом підрозділів, де навчатимуться, але й отримають інформацію про розклад, перепустки до навчальних корпусів, студентські квитки, познайомляться зі своїми кураторами, які проведуть їх територією університету й покажуть навчальні аудиторії, їдальні, бібліотеку, а також дадуть відповіді на всі питання, що хвилюють.

Отже, зустрічі відбудуться:

- факультет автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) – 30 серпня о 10:00 в аудиторії А-439 – декан Андрій Васильович Форсюк

- факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) – 30 серпня о 13:00 в аудиторії А-439 – деканка Наталія Миколаївна Грегірчак

- факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) ) – 30 серпня о 16:00 в актовій залі – деканка Віта Валентинівна Цирульнікова

- Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого (ННІТІ) – 30 серпня о 10:00 в актовій залі – директор Сергій Іванович Блаженко

- Навчально-науковий інститут економіки і управління (ННІ ЕіУ) – 30 серпня о 12:00 в актовій залі – директор Олег Олексійович Шеремет

- Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІ ХТ) – 30 серпня о 14:00 в актовій залі – директорка Оксана Валеріанівна Кочубей-Литвиненко

Бажаємо нашим першокурсникам яскравих і незабутніх студентських років! Нехай обрана спеціальність стане цінним надбанням у житті і забезпечить велике професійне майбутнє!

Опублікований: 13-08-2021
Читайте також:
У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст» 27 травня 2019

Біопластик: магістранти-біотехнологи долучилися до міжнародної освітньої ініціативи

Минулого року в Україні стартувала міжнародна освітня ініціатива Ukraine Global Faculty (UGF). Тепер студенти, аспіранти, викладачі, професіонали мають можливість безкоштовно відвідувати онлайн-лекції професорів провідних світових університетів, закордонних топекспертів і підприємців. Нещодавно відбулася онлайн-лекція завідувачки кафедри біонеорга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біопластик: магістранти-біотехнологи долучилися до міжнародної освітньої ініціативи 21 вересня 2023

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася значна подія – захист магістранткою Марією Аліпатовою кваліфікаційної роботи «Обґрунтування структури та фізико-механічних властивостей розтягувальної полімерної плівки із добавками вторинної сировини для скріплення тарних вантажів на піддоні», виконаної під час річного ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти захищають кваліфікаційні роботи, виконані під час міжнародних стажувань 17 лютого 2023

Зв’язок теорії та практики – пріоритет у фаховій підготовці студентів-технологів Полтавського фахового коледжу НУХТ

Від початку другого семестру поточного навчального року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж НУХТ» студенти-технологи, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка молока» і «Зберігання, консервування та переробка м’яса», виконують блок лабораторних робіт з фахових дисцип...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зв’язок теорії та практики – пріоритет у фаховій підготовці студентів-технологів Полтавського фахового коледжу НУХТ 11 лютого 2021