Н У Х Т

Майбутні підприємці – у вирії інновації

26 листопада 2018

Майбутні підприємці – у вирії інновації

Магістри спеціальності  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що навчаються на кафедрі маркетингу, разом із доцентом Вікторією Стеценко відвідали одну з найбільших і найважливіших подій року в галузі інноваційного розвитку в Україні – Міжнародний форум інновацій «Innovation Market 2018».

Спираючись на здобуті в університеті академічні знання, розробляючи власні стартап-проекти та відвідуючи тематичні заходи, особисто знайомлячись із переможцями-стартаперами, магістри вивчають нормативну дисципліну «Управління стартап-проектами». Важливо відзначити ентузіазм викладачів і студентів кафедри щодо участі в різноманітних профільних заходах: виставках, тренінгах, конференціях, круглих столах тощо.

STARTUP DAY, що завершував Міжнародний форум інновацій, був насичений цікавими виступами, дебатами, нагородженнями кращих і, звісно, атмосферою розвитку та саморозвитку.

Навчання на магістерській програмі «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» НУХТ – багатогранне та цікаве, що дає вміння потрібні майбутнім підприємцям, є ключовою складовою успіху їх фахового та особистісного становлення.

 

Опублікований: 26-11-2018
Читайте також:
Викладачі університету – на відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко та Ірина Силка 18 лютого відгукнулися на запрошення та взяли участь в урочистому відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій LOVING HUT на базі Полтавського державного аграрного університету. З вітальним словом до запрошених звернулися р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – на відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій 20 лютого 2025

Можливості реалізації інвестиційних проектів у сучасних умовах вивчали студенти-фінансисти

15 березня студенти-фінансисти третього курсу разом із старшим викладачем кафедри фінансів, к.е.н. Ганною Рогановою відвідали цікавий захід, організований Центром Біржових Технологій, з метою підвищення рівня фінансової обізнаності та можливостей реалізації інвестиційних проектів у сучасних умовах. Активна участь студентів у семінарі сприяла швидк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості реалізації інвестиційних проектів у сучасних умовах вивчали студенти-фінансисти 18 березня 2019

Вступ до фаху або хто такий біотехнолог

Важливою особливістю підготовки фахівців з біотехнології на кафедрі біотехнології і мікробіології є постійний моніторинг позицій і потреб стейкхолдерів – як потенційних роботодавців, випускників кафедри, так і викладачів, і здобувачів відповідної освітньо-професійної програми. На основі відгуків випускників вносяться зміни до навчальних планів під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до фаху або хто такий біотехнолог 22 жовтня 2020

Гостьові лекції від практиків тривають

30 січня 2024 р. в рамках лекційних занять із дисциплін «Інженерні мережі та устаткування підприємств харчових виробництв» і «Складське господарство харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «магістр», що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», відбувся онлайн-лекторій від технічного директора компанії кліма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції від практиків тривають 31 січня 2024