Н У Х Т

Рекрутинг в стилі G.Bar: від нещодавньої випускниці – студентам

22 березня 2019

Рекрутинг в стилі G.Bar: від нещодавньої випускниці – студентам

Територія краси для дівчат, найуспішніший beauty-проект України у складі автономних сервісів Oh My Look! (оренда суконь українських і світових дизайнерів), SO DODO (магазин корейських брендів і власної лінії одягу від Наді Дорофєєвої), BIG PLANS CLUB (навчання в офлайн-форматі), а також G.Bar, який за неповних 4 роки існування перетворився на міжнародну франчайзингову мережу beauty-corners із локаціями в Казахстані, Киргизії, Словаччині, Польщі, ОАЕ, США і на Кіпрі. Його HR-менеджер Анастасія Казакова, випускниця магістратури освітньої програми «Управління персоналом та економіки праці» 2019 року, прочитала студентам-ейчарам лекцію з технологій рекрутингу.

Говорили про специфіку ринку кандидатів makeup, hair і nail-індустрій, ведення їх внутрішньої бази та звітності рекрутера, переваги та недоліки використання різних каналів пошуку персоналу сфери обслуговування (job-портали, соціальні мережі та месенджери, реферальні програми), фільтри відбору та перевірку кандидата на відповідність корпоративній культурі G.Bar, маркетингові інструменти в рекрутингу.

Розібрали структуру проективного інтерв’ю на операційні позиції, практику підбору і оцінювання фінальних претендентів за метапрограмами, технологію складання LAB-profiles на посади (кар’єрні сходи) в beauty-барі: від майстра до арт-директора, систему зворотних комунікацій із колишніми співробітниками і тими, хто не пройшов співбесіду, алгоритм роботи з негативними відгуками, що є частиною стратегії підтримки позитивного HR-бренду G.Bar і формування спільноти лояльних кандидатів.

Студенти й викладачі-управлінці персоналом вдячні Насті за відверті факапи з власного досвіду працевлаштування, тренування професійних скілів рекрутера, цікаві кейси і те, що стала частиною кафедрального проекту HR Community Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (партнерство з випускниками) й задала динамічний старт цьогорічному сезону.

 

Опублікований: 22-03-2019
Читайте також:
Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі – викладачі НУХТ у пошуку рішень

28 вересня 2023 року в Одеському національному технологічному університеті в  рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2023» відбувся важливий захід для наукової спільноти та фахівців харчової промисловості – круглий стіл «Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі». Під час ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі – викладачі НУХТ у пошуку рішень 03 жовтня 2023

Із викликами сучасного суспільства в ІТ-індустрії познайомилися студенти Львівського коледжу

З метою ознайомлення студентів з викликами сучасного суспільства в ІТ-індустрії, залучення талановитих і вмотивованих студентів до розвитку і роботи в команді головою циклової комісії інформатики Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Михайлом Мандриком організована зустріч викладачів і студентів спеціальності «Комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із викликами сучасного суспільства в ІТ-індустрії познайомилися студенти Львівського коледжу 05 листопада 2018

Онлайн-консультація для вступників від Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ

Триває профорієнтаційний марафон структурних підрозділів університету. Цього разу онлайн-зустріч із майбутніми вступниками відбулася у Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ. Директор інституту Олег Шеремет, завідувачі випускових кафедр і представники студентської ради надали вичерпну інформацію про усі нюанси вступу і навчання н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-консультація для вступників від Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ 03 березня 2021

Чому екоменеджери важливі

Нині людство проходить складний етап, зумовлений різким загостренням абсолютно всіх екологічних проблем. Україна з початку війни стикається зі страшними наслідками бойових дій, які призвели не тільки до прямих руйнувань та економічних втрат, а ще й вплинули на навколишнє середовище, ставши причиною значних надходжень забруднюючих речовин у повітря,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому екоменеджери важливі 26 липня 2023