Н У Х Т

Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик»

05 березня 2020

Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик»

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш запросила до університету випускницю Анастасію Сергієнко, нині – колориста ТОВ «Астра-Косметик», яка в рамках лабораторної роботи з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» провела майстер-клас із виробництва губних помад для студентів 4 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія».

Кафедра вже більше п’яти років співпрацює з ТОВ «Астра-Косметик» – компанією, яка займається власним виробництвом декоративної косметики. Щороку хіміки-технологи проходять практику в сучасній лабораторії підприємства та отримують пропозиції щодо працевлаштування. Також за домовленістю доцента Наталії Сабадаш ТОВ «Астра-Косметик» люб’язно надало реактиви для проведення лабораторної роботи, що дозволило студентам одержати губні помади високої якості за різними рецептурами та створило умови для реалізації творчих задумів.

Хімікам-технологам була надана можливість на власні очі побачити, як працюють кваліфіковані і досвідчені працівники сфери виробництва косметичних засобів і задати питання, які цікавлять студентів-випускників про їх майбутню професію. Зустріч була плідна та інформативна, всі учасники активно брали участь у діалозі, Анастасія Сергієнко із задоволенням відповідала на всі питання. Подібні заходи сприяють особистому розвитку студентів, адаптують до роботи в команді, створюють умови для творчої самореалізації в цілому.

Хіміки-технологи вдячні керівництву ТОВ «Астра-Косметик» та її представнику Анастасії Сергієнко за майстер-клас, надану інформацію та набутий цінний досвід.

Опублікований: 05-03-2020
Читайте також:
Важливі для сталого розвитку ініціативи «Carlsberg Ukraine» вивчали наші студенти

Чи замислювались ви, що виробництво пива може бути екологічним? Під час візиту на пивзавод «Carlsberg Ukraine» (м. Київ) студенти-екологи другого курсу разом із наставником групи Оксаною Ничик у цьому переконались. Нове сучасне виробництво, де прораховане все до дрібниць – від локального впровадження «Зеленого офісу» до глобального – зниження вугл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі для сталого розвитку ініціативи «Carlsberg Ukraine» вивчали наші студенти 31 липня 2019

Ефективна підготовка магістрантів у сфері автоматизованого проєктування – ключ до успішного виконання і захисту кваліфікаційних робіт

За спільної ініціативи завідувача кафедри біотехнології і мікробіології, д.т.н., професора Віктора Стабнікова та доцента кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, к.т.н. Дмитра Люльки магістранти заочної форми навчання освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» отримали унікальну можливість погли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективна підготовка магістрантів у сфері автоматизованого проєктування – ключ до успішного виконання і захисту кваліфікаційних робіт 01 березня 2024

Розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму на тижні циклової комісії харчових технологій

З 18 по 22 листопада 2019 р у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ  відбувся тиждень циклової комісії харчових технологій. Заходи, проведені в рамках тижня, були спрямовані на розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму майбутніх фахівців-кондитерів харчової галузі. 18 листопада запам’яталося яскравим конкурсом «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму на тижні циклової комісії харчових технологій 22 листопада 2019

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано!

У перший тиждень нового навчального року традиційно відбулася онлайн-зустріч здобувачів першого курсу магістерського рівня освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з гаранткою освітньої програми та викладачами кафедри експертизи харчових продуктів. Гарантка, доцентка Світлана Усатюк ознайомила здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано! 15 вересня 2025