Н У Х Т

Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик»

05 березня 2020

Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик»

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш запросила до університету випускницю Анастасію Сергієнко, нині – колориста ТОВ «Астра-Косметик», яка в рамках лабораторної роботи з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» провела майстер-клас із виробництва губних помад для студентів 4 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія».

Кафедра вже більше п’яти років співпрацює з ТОВ «Астра-Косметик» – компанією, яка займається власним виробництвом декоративної косметики. Щороку хіміки-технологи проходять практику в сучасній лабораторії підприємства та отримують пропозиції щодо працевлаштування. Також за домовленістю доцента Наталії Сабадаш ТОВ «Астра-Косметик» люб’язно надало реактиви для проведення лабораторної роботи, що дозволило студентам одержати губні помади високої якості за різними рецептурами та створило умови для реалізації творчих задумів.

Хімікам-технологам була надана можливість на власні очі побачити, як працюють кваліфіковані і досвідчені працівники сфери виробництва косметичних засобів і задати питання, які цікавлять студентів-випускників про їх майбутню професію. Зустріч була плідна та інформативна, всі учасники активно брали участь у діалозі, Анастасія Сергієнко із задоволенням відповідала на всі питання. Подібні заходи сприяють особистому розвитку студентів, адаптують до роботи в команді, створюють умови для творчої самореалізації в цілому.

Хіміки-технологи вдячні керівництву ТОВ «Астра-Косметик» та її представнику Анастасії Сергієнко за майстер-клас, надану інформацію та набутий цінний досвід.

Опублікований: 05-03-2020
Читайте також:
Подорож у світ виробництва харчових продуктів

3 листопада доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник, Вікторія Кійко, Наталія Попова та доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Тарас Мисюра разом зі здобувачами 3 курсу 13-ої групи ХЕ відвідали 26-ту Міжнародну виставку харчових продуктів і напоїв «WorldFood Ukraine». У такі непрості часи відвідування подібних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож у світ виробництва харчових продуктів 06 листопада 2023

Вступникам важливо відслідковувати статус своїх заяв

Подання заяв на вступ до бакалаврату триває. Після оброблення приймальними комісіями кожної поданої електронної заяви її статус змінюється. І вступникам потрібно обов’язково переглядати статуси у своїх е-кабінетах. Особливу увагу слід звернути, якщо у заяви з’явився статус «Потребує уточнення вступником». Це означає, що заклад вищої освіти прийняв ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам важливо відслідковувати статус своїх заяв 24 липня 2025

Як виробляти біопаливо на спиртових заводах розбиралися здобувачі освіти з гостьовим лектором

27 березня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція «Виробництво біопалива на спиртових заводах» заступника директора з питань виробництва спирту ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД», к.т.н. Ярослова Боярчука.  До лекції також приєдналися магістранти-біотехнологи першого року навчання освітньої програми «Промислов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як виробляти біопаливо на спиртових заводах розбиралися здобувачі освіти з гостьовим лектором 28 березня 2024

Менеджери-першокурсники доторкнулися до історичної спадщини України

Здобувачі 1 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент» у рамках дисципліни «Історія і культура України» разом із викладачкою кафедри гуманітарних дисциплін, доценткою Оксаною Силкою нещодавно відвідали одну з найголовніших християнських святинь Східної Європи, історичний центр Київської митрополії - Софійській собор. Собор святої Софії – Пре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджери-першокурсники доторкнулися до історичної спадщини України 29 вересня 2021