Н У Х Т

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

01 грудня 2020

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У форматі ZOOM-конференції відбулася зустріч завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамари Носенко зі студентами Вінницького фахового коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», та викладачами коледжу.

Зустріч була організована старшою викладачкою коледжу Лесею Кротовою та завідувачкою відділення Світланою Горбачовою.

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розповіла студентам про навчання в університеті, умови вступу та перспективи, які відкриваються перед випускниками НУХТ.

Здобувачі освіти задавали питання, що стосувались умов вступу до університету та можливості проведення наукових досліджень під час навчання. Тамара Носенко зазначила, що випускники Вінницького коледжу добре підготовлені до навчання в НУХТ, активно проводять наукові дослідження, мають наукові публікації та патенти і продовжують навчання у аспірантурі університету. Так, зокрема, у аспірантурі навчаються випускниці коледжу Ганна Вовк і Діана Жупанова.

У зустрічі взяли участь також магістранти першого року навчання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, випускники Вінницького коледжу Ростислав Дмитренко, Дарія Пазюк, Тетяна Корабліна та Євгеній Дембовський, які також долучилися до обговорення, і розповідали про свій досвід навчання в університеті.

Опублікований: 01-12-2020
Читайте також:
Черговий круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків» на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся черговий традиційний круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків». Окрім гарантів освітніх програм усіх освітніх рівнів і викладачів кафедри захід відвідали представники бізнесу, фахових коледжів та Громадської Спілки «Холодильна Асоціація України», зокрема Т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків» на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки 31 жовтня 2022

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Продовжують підвищувати свою професійну майстерність фахівці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. У період з 28 січня по 1 лютого 2019 року викладачам факультету випала честь стати учасниками «Курсу Практичної Гостинності Hilton Kyiv», який є частиною глобальної програми корпоративної відповідальності готелю «Travel with Purpos...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 07 лютого 2019

Удосконалення кваліфікаційних робіт магістрантів обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 вересня 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося засідання робочої групи у складі: завідувачки кафедри Олександри Нєміріч, професора Олега Кузьміна, доценток Ірини Корецької, Наталії Ющенко, Ірини Силки та старшої викладачки Олени Матиящук. Робоча група зібралася для обговорення шляхів удосконалення змісту ква...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення кваліфікаційних робіт магістрантів обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 вересня 2022

Актуальне про охорону праці

Одним із важливих завдань охорони праці є створення комфортних умов праці та запобігання виникненню нещасних випадків на виробництві і профзахворювань, проведення профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, викликаних умовами праці, попередження виникнення випадків загрози здоров'ю і життю працівникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальне про охорону праці 23 січня 2018