Н У Х Т

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

01 грудня 2020

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У форматі ZOOM-конференції відбулася зустріч завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамари Носенко зі студентами Вінницького фахового коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», та викладачами коледжу.

Зустріч була організована старшою викладачкою коледжу Лесею Кротовою та завідувачкою відділення Світланою Горбачовою.

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розповіла студентам про навчання в університеті, умови вступу та перспективи, які відкриваються перед випускниками НУХТ.

Здобувачі освіти задавали питання, що стосувались умов вступу до університету та можливості проведення наукових досліджень під час навчання. Тамара Носенко зазначила, що випускники Вінницького коледжу добре підготовлені до навчання в НУХТ, активно проводять наукові дослідження, мають наукові публікації та патенти і продовжують навчання у аспірантурі університету. Так, зокрема, у аспірантурі навчаються випускниці коледжу Ганна Вовк і Діана Жупанова.

У зустрічі взяли участь також магістранти першого року навчання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, випускники Вінницького коледжу Ростислав Дмитренко, Дарія Пазюк, Тетяна Корабліна та Євгеній Дембовський, які також долучилися до обговорення, і розповідали про свій досвід навчання в університеті.

Опублікований: 01-12-2020
Читайте також:
Ще одна перемога у скарбничці гуртка «Biotech»

«Сонячна Затока, берег моря і можливість не тільки відстояти честь кафедри, а ще й відпочити. Це ж так круто, дівчата…», – згодилися між собою учасниці гуртка «Biotech», магістрантка Наталія Клименко та аспірантки Лілія Ключка і Дар’я П’ятецька, які підготували та відправили ще на початку березня роботу «Альтернативне перероблення відпрацьованої со...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна перемога у скарбничці гуртка «Biotech» 09 червня 2020

Натхнення і мотивація від тих, хто змінює технологічний світ

Сьогодні до студентів кафедри маркетингу завітала лідерка першого deep tech акселератора в Україні Vacuum Deep Tech Acceleration Владислава Нізовська. Вона поділилася унікальним досвідом побудови системного відповідального бізнесу, розповіла про реалізовані проєкти та надихнула майбутніх інноваторів розвивати свої стартапи. Vacuum не просто допома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Натхнення і мотивація від тих, хто змінює технологічний світ 13 травня 2025

Науковиці НУХТ взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021»

Науковиці Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021», яка відбулася у Києві 4 листопада. Заступниця директорки інституту Анастасія Пухляк і доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Уляна Кузьмик виступили з доповідями щодо сучасних трендів молочної галузі. Присутні д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиці НУХТ взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021» 08 листопада 2021

У церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021» взяли участь першокурсники спеціальності «Туризм»

Першокурсники спеціальності «Туризм» долучилися до цікавого заходу у професійному гастрономічному туризмі – церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021». На кожну номінацію були номіновані дуже гідні і яскраві учасники. А в деяких категоріях була неабияка конкуренція, за що подяка експертам і самономінантам. Допомагаючи організаторам у заб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У церемонії нагородження «Kyiv FoodTravel Awards-2021» взяли участь першокурсники спеціальності «Туризм» 01 червня 2021