Н У Х Т

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

01 грудня 2020

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У форматі ZOOM-конференції відбулася зустріч завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамари Носенко зі студентами Вінницького фахового коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», та викладачами коледжу.

Зустріч була організована старшою викладачкою коледжу Лесею Кротовою та завідувачкою відділення Світланою Горбачовою.

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розповіла студентам про навчання в університеті, умови вступу та перспективи, які відкриваються перед випускниками НУХТ.

Здобувачі освіти задавали питання, що стосувались умов вступу до університету та можливості проведення наукових досліджень під час навчання. Тамара Носенко зазначила, що випускники Вінницького коледжу добре підготовлені до навчання в НУХТ, активно проводять наукові дослідження, мають наукові публікації та патенти і продовжують навчання у аспірантурі університету. Так, зокрема, у аспірантурі навчаються випускниці коледжу Ганна Вовк і Діана Жупанова.

У зустрічі взяли участь також магістранти першого року навчання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, випускники Вінницького коледжу Ростислав Дмитренко, Дарія Пазюк, Тетяна Корабліна та Євгеній Дембовський, які також долучилися до обговорення, і розповідали про свій досвід навчання в університеті.

Опублікований: 01-12-2020
Читайте також:
Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів виступила офіційним опонентом дисертаційного дослідження у Республіці Білорусь

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук взяла участь у засіданні спеціалізованої вченої ради із захисту дисертацій Д 02.17.01 в Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Беларусь). Галина Поліщук опонувала дисертацію випускника аспірантури Наталії Павлистової (науковий керівник – заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів виступила офіційним опонентом дисертаційного дослідження у Республіці Білорусь 23 травня 2018

Школа молодих науковців АТ «Фармак»: день перший

28 жовтня розпочалася ІХ щорічна науково-практична конференція Школи молодих науковців АТ «Фармак» із міжнародною участю «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво», на яку були запрошені і молоді дослідники – студенти та аспіранти кафедри біотехнології і мікробіології. Усі доповіді конференції були присвячені способам боротьби з COVID-19, оскіль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Школа молодих науковців АТ «Фармак»: день перший 29 жовтня 2021

Студентки-маркетологи – переможці Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт

Студентки спеціальності «Маркетинг» Наталія Войтович та Анна Софійченко підтвердили свій високий науково-професійний рівень перемогою у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг» (за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, магістр). Бакалаврська робота «Дослідження змін у спож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентки-маркетологи – переможці Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт 11 червня 2018

Яскраві враження від тижня фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

З 18 по 22 березня 2019 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ проходив тиждень фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». 18 березня під керівництвом викладачів комп’ютерних дисциплін Миколи Павленка та Людмили Хименко відбувся І-й етап ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраві враження від тижня фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 27 березня 2019