У межах дисциплін «Безпека харчової продукції» (лекторка – доцентка Анастасія Чорна) та «Основи проєктування харчових виробництв» (лекторка – доцентка Оксана Петруша) здобувачі груп ХЕ-2-7, ХЕ-3-10 та ХЕ-3-11 відвідали виставку IFFIP-2025 (International Forum of Food Industry and Packaging), яка традиційно проходить у Києві та об’єднує виробників, постачальників, експертів і новаторів галузі.
Студенти ознайомилися зі сучасними технологіями пакування, новітнім обладнанням для перероблення та виробництва харчових продуктів, а також взяли участь у відкритих лекціях і демонстраціях від представників відомих українських і міжнародних компаній.
Особливу зацікавленість викликали інноваційні рішення в сфері сталого пакування, автоматизації процесів та сенсорного контролю якості продукції.
Наші здобувачі освіти активно спілкувалися з виробниками, технологами та маркетологами, що стало важливим кроком до формування професійної компетентності й розширення кругозору. Такі заходи дозволяють їм відчути себе частиною сучасної харчової індустрії вже сьогодні та мотивують до подальшого розвитку в професії!
Це був день, коли теорія зустрілася з практикою, а студенти – зі своїм майбутнім.