Н У Х Т

Сучасні корпоративні соціальні ініціативи українських компаній

07 березня 2023

Сучасні корпоративні соціальні ініціативи українських компаній

Координаторка розвитку відділу Support Functions, що поєднує функції HR, розвитку бізнесу, адміністрування офісу, ІТ та фінансів Юлія Запрудська прочитала лекцію для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»,  у ході якої розповіла про діяльність компанії Mazars у сфері корпоративної соціальної відповідальності на глобальному рівні та в Україні.

Спікерка детально охарактеризувала напрямки забезпечення активності та залученості співробітників, а також позицію компанії Mazars як відповідального роботодавця, що піклується не тільки про бізнес, а й про суспільство, навколишнє середовище, майбутнє.

Фахівчиня поділилася практичним досвідом реалізації різноманітних соціальних ініціатив компанії за останній час. Гостя наголосила на актуальності освітньої програми «Менеджмент персоналу», особливо на таких обов’язкових компонентах як «Європейський досвід корпоративної соціальної відповідальності» (освітній ступінь «Бакалавр») і «Соціально-відповідальні трудові практики в бізнес процесах харчової промисловості» (освітній ступінь «Магістр»).

Здобувачі та присутні викладачі взяли активну участь у обговоренні актуальних питань КСВ і сталого розвитку.

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту вдячний за цікавий досвід і запрошує компанію до продовження співпраці.

Опублікований: 07-03-2023
Читайте також:
Вручено відзнаки переможцям конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

У залі засідань ректорату відбулося урочисте нагородження переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 навчального року. Нагадаємо, серед переможців Конкурсу – здобувачі освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручено відзнаки переможцям конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 22 травня 2025

Гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу працює над власним брендом

Щоб здобути популярність будь-який суб’єкт маркетингу працює над власним брендом. То чому б студентському гуртку кафедри маркетингу не мати свого фірмового блоку? Ще кілька років тому здобувачі разом із викладачами попрацювали із неймінгом, і у гуртка з’явилось ім’я «Інтелектуал». А нещодавно маркетологи-інтелектуали почали роботу над створенням ло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу працює над власним брендом 28 листопада 2022

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва

Уже почався останній семестр шкільного життя випускників та їх батьків, яких все більше хвилює питання вступу до закладу вищої освіти. Щоб допомогти з вибором спеціальності та скоординувати дії старшокласників для 10-11 класів Технічного ліцею м. Києва доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова, В'ячеслав Харченко та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва 30 січня 2019

Вступники за скороченим терміном навчання спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» дізналися все про вступ до НУХТ

22 червня 2020 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулися онлайн-зустрічі з майбутніми студентами за скороченим терміном навчання спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». За допомогою платформи Zoom завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч і за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники за скороченим терміном навчання спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» дізналися все про вступ до НУХТ 23 червня 2020