Н У Х Т

Рік французької мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

27 березня 2019

Рік французької мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

2018-2019 рік оголошений Роком французької мови в Україні. З вересня 2018 р. до серпня 2019 р. в Україні спільно з партнерами з франкомовних країн проводяться різні заходи і проекти, присвячені французькій мові. Рік французької мови сприятиме поширенню інтересу до вивчення французької мови.

Щоб посилити інтерес до французької мови, кафедра іноземних мов професійного спрямування запланувала кілька заходів для студентів університету та студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності «Туризм», які вивчають французьку мову як другу іноземну.

Восени студенти і викладачі кафедри під керівництвом доцента Світлани Мусійчук організували і провели  культурно-пізнавальний захід «Café de Paris».

А з нагоди відкриття «Французької весни в Україні» Світлана Мусійчук продемонструвала студентам 2 курсу спеціальності «Туризм» (групи ТУ 2-11, ТУ 2-12) фільм «Extra» французькою мовою.

Фільм занурив студентів у реалії французького життя, зокрема молоді. Події відбуваються у Парижі, де студенти ознайомилися з визначними пам’ятками столиці Франції.

Після перегляду викладач запропонувала студентам різноманітні вправи і завдання на розуміння фільму і засвоєння нового лексичного матеріалу. Далі було жваве обговорення. Студенти продемонстрували інтерес, як до мовної складової фільму, так і до запропонованої тематики.

Крім того, даний фільм стане своєрідним відкриттям кіноклубу на кафедрі.

Опублікований: 27-03-2019
Читайте також:
Патріотичний флешмоб студентів і викладачів Вінницького коледжу НУХТ

В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку усіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день об’єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Патріотичний флешмоб студентів і викладачів Вінницького коледжу НУХТ 23 січня 2019

Практичні заняття у сучасних реаліях

Карантин… Дистанційне навчання. Викладачі наполегливо шукають цікаві форми завдань, у тому числі і практичних, зі своїх дисциплін, щоб видати їх студентам. Щоб і корисне було, і реально виконувалося у дистанційному режимі. Ось як описує роботу в рамках одного з практичних занять із дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні заняття у сучасних реаліях 10 квітня 2020

Викладачі кафедри фінансів представили результати своїх наукових досліджень на міжнародній конференції

У рамках наукового проекту кафедри фінансів нашого університету «Комплексна оцінка та шляхи підвищення конкурентоспроможності страхового ринку України в контексті європейської інтеграції» викладачі кафедри Наталія Климаш та Михайло Арич разом із завідувачем кафедри Ладою Шірінян взяли участь у VIII міжнародній науково-практичній конференції «Страте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фінансів представили результати своїх наукових досліджень на міжнародній конференції 02 жовтня 2018

Нові форми профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи

Асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька провела профорієнтаційну роботу в Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Бродильне виробництво та виноробство» разом із викладачкою долучилися до лекторію «Натуральні, органічні та біодинамічні вина, ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові форми профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи 25 лютого 2021