Н У Х Т

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки презентувала НУХТ козелецьким ліцеїстам

18 вересня 2024

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки презентувала НУХТ козелецьким ліцеїстам

Старшокласники Козелецького ліцею №2 Козелецької селищної ради тепер знають про наш університет все, адже 17 вересня вони дуже змістовно поспілкувалися із завідувачем кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Сергієм Грибковим.

На ліцеїстів чекала ґрунтовна презентація про університет і його навчальні підрозділи, розповідь про увесь спектр спеціальностей і освітніх програм наших інститутів і факультетів, умови проживання у студентському кампусі, можливості для всебічного особистісного росту на воркшопах і майстер-класах від провідних фахівців-практиків, різноманітне цікаве дозвілля у спорткомплексі університету та Студентському центрі патріотичного виховання і культурного розвитку, перспективи працевлаштування наших випускників.

Більш детально викладач зупинився на бакалаврських освітніх програмах власної кафедри «Комп'ютерні науки» і «Інформаційні системи та штучний інтелект», розповівши про їх актуальність і затребуваність ринком праці та ознайомивши з основними дисциплінами та цікавинками, які вивчають здобувачі освіти.

Також учні дізналися про підготовку до складання НМТ на Підготовчому відділенні університету і були запрошені на День вступника НУХТ цієї суботи, 21 вересня. 

Опублікований: 18-09-2024
Читайте також:
Тенденції розвитку світового ринку напоїв відслідковували фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства

«Напої України» – під такою назвою працювала конференція, присвячена тенденціям розвитку світового ринку напоїв, розвитку брендів в умовах кризи, сучасним технологіям, інгредієнтам, тарі та упаковці. У заході взяли участь завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Анатолій Куц і професор кафедри Марина Білько. Відкрив форум ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції розвитку світового ринку напоїв відслідковували фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства 21 жовтня 2020

Зміни законодавства України щодо безпечності харчових продуктів обговорили викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся перший в цьому календарному році методичний семінар, який був презентований професоркою кафедри, академіком УАН Оксаною Шульгою. Підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр» вимагає від ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни законодавства України щодо безпечності харчових продуктів обговорили викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 12 січня 2023

До актуальних подій галузі долучаються наші викладачі

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до онлайн-церемонії підписання Меморандуму про співпрацю в сфері туризму між Асоціацією індустрії гостинності України і Національною асоціацією в’їзного та внутрішнього туризму Молдови (ANTRIM). Підписантом Меморандуму про співпрацю у туризмі з боку Республіки Молдови стала виконавча ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До актуальних подій галузі долучаються наші викладачі 25 січня 2021

У Вінницькому колежі НУХТ вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів

15  лютого Незалежна Україна офіційно відзначає День пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів, які ідучи в пекло, вірили, що несуть визволення приниженим і поневоленим, що йдуть не вбивати, а захищати нове життя. Так само, як і сьогодні воїни АТО (ООС) бережуть життя і спокій мирних українців. З нагоди вшанування пам’яті загиблих воїнів-інтернац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Вінницькому колежі НУХТ вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів 15 лютого 2019