Н У Х Т

Визначені переможці по секції «Промислова та екологічна біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

09 квітня 2021

Визначені переможці по секції «Промислова та екологічна біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

У режимі відеоконференції відбулося засідання секції «Промислова та екологічна біотехнологія» другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія».

Роботи конкурсантів оцінювало кваліфіковане журі на чолі зі завідувачкою кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій, професоркою Тетяною Пирог. До складу комісії також увійшли: доцентка кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Національного університету біоресурсів та природокористування Оксана Кляченко, доцентка кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету «Львівська політехніка» Ольга Швед, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій Світлана Старовойтова та доцентка кафедри біоінформатики Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Лоліта Маринченко.

До участі у підсумковій конференції по секції за результатами рецензування були відібрані 10 конкурсних робіт, із яких галузева конкурсна комісія прийняла рішення нагородити дві роботи дипломами другого ступеня та дві роботи дипломами третього ступеня.

Журі відзначило особливо високий рівень доповідей і наукової підготовки Марини Ярош (Національний університет харчових технологій), Катерини Князевої (Національний університет «Львівська Політехніка»), Богдана Пшонюка (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького) та Ірини Біди (Національний авіаційний університет).

Щиро вітаємо усіх учасників конкурсу та бажаємо подальших наукових досягнень!

Опублікований: 09-04-2021
Читайте також:
Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт. Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» представили результати своїх досліджень, спрямовані на удосконалення продуктового портфелю туристичних підприємств за рахунок впровадження гастрономічних, лікувальних, навчальних, спортивних, подієв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм» 19 червня 2023

Під час виїзного заняття студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали заклад мережі «Pesto Cafe»

27 березня студенти групи ХЧ-3-1 у рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства» відвідали ресторан мережі «Pesto Cafe». Супроводжували студентів викладачі кафедри, доцент Олена Павлюченко та старший викладач Людмила Дейниченко. Директор закладу Ірина Ярмольська продемонструвала майбутнім працівникам сфери ресторанного господарства тор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Під час виїзного заняття студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали заклад мережі «Pesto Cafe» 28 березня 2019

Реалії сьогодення та перспективи майбутнього в технологіях водопідготовки обговорювали науковці

25 жовтня 2022 р. в  нашому університеті за участі Інституту колоїдної хімії та хімії води ім. А.В. Думанського Національної академії наук України (ІКХХВ), Асоціації виробників мінеральних та питних вод України, а також кафедри технології цукру і підготовки води проведено ІV Міжнародну науково-практичну конференцію «Перспективи майбутнього та реалі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалії сьогодення та перспективи майбутнього в технологіях водопідготовки обговорювали науковці 26 жовтня 2022

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Із метою підвищення загальнокультурного розвитку молоді відповідальна за роботу зі студентами Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок організувала для кураторської групи ТІ-1-4 спеціальності «Харчові технології» похід до театру, де представляв свою сучасну п’єсу «Вій» Чер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зустріч із прекрасним вирушили студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 30 листопада 2018