Н У Х Т

Відзнака особливих заслуг професора Берлінського університету прикладних наук

02 червня 2023

Відзнака особливих заслуг професора Берлінського університету прикладних наук

Великий друг українських студентів та України, професор Берлінського університету прикладних наук (ВНТ) Стефан Юнге за вагомий особистий внесок у розбудову  нашого університету, підготовку висококваліфікованих спеціалістів та сприяння його світовому визнанню нагороджений нагрудним знаком «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій».

Чотирирічна співпраця між НУХТ і ВНТ має вражаючи результати. Це і стажування професорсько-викладацького складу НУХТ – Сергія Блаженка, Юрія Вересоцького, Олени Чепелюк, Наталії Кулик у ВНТ; і річне стажування у компанії DOW Chemical (Іспанія) здобувачки освіти Марії Аліпатової, яка за результатами наукових досліджень захистила англійською мовою на відмінно кваліфікаційну роботу на здобуття ступеня «магістр», має декілька друкованих праць; і участь здобувачки освіти  Ольги Степанової, першої серед українських студентів, у конкурсі на кращу упаковку German Packaging Award 2022. Її упаковка здобула перемогу і приз, а також сертифікат визнання Всесвітньої організації пакувальників (WPO). Студентка захистила кваліфікаційну роботу на здобуття ступеня «бакалавр» англійською мовою на відмінно, має друковані праці та подала документи на реєстрацію корисної моделі. Крім того, Ольга Степанова і Наталія Кулик пройшли онлайн-навчання у Packaging School Клемсонського Університету (США), про що отримали сертифікат, а студенти НУХТ стажувалися у Берлінському університеті, у складі групи ВНТ у компанії MetsäBoard (Фінляндія) та разом зі студентами ВНТ у Paper Centre, Гернсбах (Німеччина), що також підтверджено отриманими сертифікатами. Також була організована поїздка до Дюссельдорфу для відвідування виставки Інтерпак-2023 та провідних німецьких виробничих компаній пакувальної галузі.

Співпраця продовжується – готується стажування нової групи студентів НУХТ у складі групи ВНТ у компанії MetsäBoard (Фінляндія) наприкінці серпня 2023.

Дякуємо нашим німецьким колегам за підтримку України і українських студентів!

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися і навчати, разом наближати нашу Перемогу і готуватися до відбудови України!

Опублікований: 02-06-2023
Читайте також:
Від міні-заходів до масштабних івентів – гостьова лекція фахівця у сфері кейтерінгу

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи побував черговий гостьовий лектор – успішний випускник, фахівець у сфері кейтерінгу, сервіс-менеджер компанії Figaro Family Group Богдан Яценко. Аудиторія – четвертокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», для яких гостьовий спікер прочитав лекцію на тему «О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від міні-заходів до масштабних івентів – гостьова лекція фахівця у сфері кейтерінгу 28 березня 2025

Sport weekend у Києві

У Солом'янському та Голосіївському районах столиці відбувся Відкритий чемпіонат м. Києва зі спортивного орієнтування серед дорослих, юніорів, юнаків і ветеранів. У змаганнях взяли участь 369 спортсменів з 12 областей України та м. Києва. Організаторами виступили Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради та відокремлени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Sport weekend у Києві 25 березня 2024

Українська вишиванка – національний оберіг, «молитва без слів», що об’єднує українців!

Щороку, третього четверга травня Україна святкує Всесвітній день вишиванки. Це свято національної єдності, метою якого є збереження споконвічних народних традицій  і об’єднання українців навколо вишиванки – святині, яка  несе в собі духовне багатство, традиційний зв’язок багатьох поколінь, що не переривається віками. Кожного року кафедра гуманітар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українська вишиванка – національний оберіг, «молитва без слів», що об’єднує українців! 21 травня 2020

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету розпочалися випускні іспити. Студенти групи кондитерів здають пробні роботи та дивують отриманими знаннями, здобутими навичками та здібностями. До оцінювання приготовлених страв залучені передові викладачі спецдисциплін кулінарного напряму, голова циклової комісії та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пробні роботи групи кондитерів вражають оригінальністю й смаком 24 січня 2020