Н У Х Т

Відзнака особливих заслуг професора Берлінського університету прикладних наук

02 червня 2023

Відзнака особливих заслуг професора Берлінського університету прикладних наук

Великий друг українських студентів та України, професор Берлінського університету прикладних наук (ВНТ) Стефан Юнге за вагомий особистий внесок у розбудову  нашого університету, підготовку висококваліфікованих спеціалістів та сприяння його світовому визнанню нагороджений нагрудним знаком «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій».

Чотирирічна співпраця між НУХТ і ВНТ має вражаючи результати. Це і стажування професорсько-викладацького складу НУХТ – Сергія Блаженка, Юрія Вересоцького, Олени Чепелюк, Наталії Кулик у ВНТ; і річне стажування у компанії DOW Chemical (Іспанія) здобувачки освіти Марії Аліпатової, яка за результатами наукових досліджень захистила англійською мовою на відмінно кваліфікаційну роботу на здобуття ступеня «магістр», має декілька друкованих праць; і участь здобувачки освіти  Ольги Степанової, першої серед українських студентів, у конкурсі на кращу упаковку German Packaging Award 2022. Її упаковка здобула перемогу і приз, а також сертифікат визнання Всесвітньої організації пакувальників (WPO). Студентка захистила кваліфікаційну роботу на здобуття ступеня «бакалавр» англійською мовою на відмінно, має друковані праці та подала документи на реєстрацію корисної моделі. Крім того, Ольга Степанова і Наталія Кулик пройшли онлайн-навчання у Packaging School Клемсонського Університету (США), про що отримали сертифікат, а студенти НУХТ стажувалися у Берлінському університеті, у складі групи ВНТ у компанії MetsäBoard (Фінляндія) та разом зі студентами ВНТ у Paper Centre, Гернсбах (Німеччина), що також підтверджено отриманими сертифікатами. Також була організована поїздка до Дюссельдорфу для відвідування виставки Інтерпак-2023 та провідних німецьких виробничих компаній пакувальної галузі.

Співпраця продовжується – готується стажування нової групи студентів НУХТ у складі групи ВНТ у компанії MetsäBoard (Фінляндія) наприкінці серпня 2023.

Дякуємо нашим німецьким колегам за підтримку України і українських студентів!

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися і навчати, разом наближати нашу Перемогу і готуватися до відбудови України!

Опублікований: 02-06-2023
Читайте також:
Підвищення кваліфікації від наших фахівців для спеціалістів підприємств централізованого водопостачання

За останнє десятиріччя у Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ склалися досить плідні стосунки з водоканалами – саме ці підприємства найбільш дисципліновані у виконанні законодавчих вимог щодо періодичності підвищення кваліфікації фахівців своїх випробувальних лабораторій. Щорічно в Інституті на курсах навчаються від 80 до 100 спеціалісті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації від наших фахівців для спеціалістів підприємств централізованого водопостачання 15 липня 2019

Студентка-біотехнолог узяла участь у проєкті «The School»

Студентка 3 курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» Наталія Філатова стала учасницею проєкту «The School», де розповіла про навчання в НУХТ. Вона поділилася, як обирала спеціальність, які дисципліни вивчає, які, на її думку, є переваги й недоліки навчання в університеті. «The School» – проєкт, що допомагає вступникам визначитись із май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка-біотехнолог узяла участь у проєкті «The School» 20 серпня 2020

Першокурсникам-контрактникам почали надходити сертифікати на освітні гранти

Першокурсники почали отримувати у застосунку Дія електронні сертифікати на освітні гранти. Нагадаємо, розмір гранту для першокурсників визначатиметься за результатами двох предметів НМТ – 150+ балів (або 140+ балів для спеціальностей з особливою підтримкою) грант першого рівня від 17 000 грн на рік; 170+ балів – грант другого рівня від 25 000 грн ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсникам-контрактникам почали надходити сертифікати на освітні гранти 26 вересня 2025

Унікальні й надихаючі конкурсні роботи наших здобувачів на кулінарному конкурсі «Horeca Masters Cup»

На базі Кулінарного центру МХП відбувся кулінарний конкурс «HoReCa Masters Cup», участь у якому могли взяти молоді шефи віком від 18 до 30 років. Серед 66 конкурсантів, які надіслали на розгляд професійного журі свої авторські рецепти, були здобувачі бакалаврського та магістерського рівня освітньо-професійних програм «Технології харчування» і «Техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальні й надихаючі конкурсні роботи наших здобувачів на кулінарному конкурсі «Horeca Masters Cup» 29 березня 2024