Н У Х Т

Яскравості у повсякдення додали викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

24 грудня 2021

Яскравості у повсякдення додали викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Вирішивши додати яскравості у повсякдення, наші викладачі віртуально завітали на заняття студентів Бердичівського коледжу промисловості економіки і права, де фахівчиня у галузі полімерної упаковки, доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик подискутувала зі здобувачами на тему «Художні засоби поліграфічного оформлення та гармонізації дизайну упаковки».

Оцінили влучність метафори «Якби дизайн упаковки був видом спорту, це було б десятиборство», адже професійний дизайнер повинен чудово розбиратися в матеріалах, технології, брендингу, поліграфії, екології, промисловому та графічному дизайні, текстовій рекламі, тощо.

Щоб створити технологічно, функціонально та естетично довершену упаковку використовують певні закони та засоби художнього оформлення та гармонізації, де кольору належить особливо місце. Колір викликає найбільш широкий і швидкий відгук у людей, породжує думки, почуття, емоції, вчинки. Це один із найважливіших, могутніх і активних елементів композиції, який здатний змінити нашу уяву про форму, якість і смак.

Знання про основи дизайну та ергономіки важливі не лише для майбутніх дизайнерів упаковки, а і конструкторів та розробників обладнання.

Студенти дізналися багато цікавої інформації, яка знадобиться і у опануванні майбутньої спеціальності та й у житті, тим паче, що зараз час вибирати подарунки до свят. 

Опублікований: 24-12-2021
Читайте також:
Вражаючий педагогічний талант демонструє професура кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв» для здобувачів третього курсу, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». На відкритій лекції були присутні завідувач кафедри Володимир Ковбаса та викл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий педагогічний талант демонструє професура кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 листопада 2019

88-ма – працює!

Триває робота 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Основні дискусії та обговорення здобутків творчої молоді відбуваються онлайн на постерних секціях, посилання на які можна знайти на сайті Конференції. Запрошуємо долучатися до дискусії в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

88-ма – працює! 10 травня 2022

На кафедрі економіки і права з’ясовували чи корисний штучний інтелект

Штучний інтелект так стрімко входить у наше повсякденне життя, що викликає багато протиріч щодо його корисності. Одразу виникають й інші питання: де його застосовують на благо; в яких сферах життя він став незамінним; та чи правда, що в сучасному житті без нього вже не обійтися, тощо? Щоб зрозуміти і дати відповіді, кафедра економіки і права і корп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі економіки і права з’ясовували чи корисний штучний інтелект 25 жовтня 2023

Консультації з підготовки до вступу у НУХТ київським ліцеїстам від фахівців кафедри харчової хімії

Кафедра харчової хімії завжди активно підтримує всі профорієнтаційні заходи нашого університету. Як демонструє багаторічний досвід, найбільш ефективними виявляються зустрічі наших викладачів зі школярами, під час яких детально обговорюються всі нюанси вступної компанії, правила й умови вступу та навчання у НУХТ. Доцент кафедри Лариса Мазур 29 січн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Консультації з підготовки до вступу у НУХТ київським ліцеїстам від фахівців кафедри харчової хімії 29 січня 2019