Н У Х Т

Яскравості у повсякдення додали викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

24 грудня 2021

Яскравості у повсякдення додали викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Вирішивши додати яскравості у повсякдення, наші викладачі віртуально завітали на заняття студентів Бердичівського коледжу промисловості економіки і права, де фахівчиня у галузі полімерної упаковки, доцентка кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталія Кулик подискутувала зі здобувачами на тему «Художні засоби поліграфічного оформлення та гармонізації дизайну упаковки».

Оцінили влучність метафори «Якби дизайн упаковки був видом спорту, це було б десятиборство», адже професійний дизайнер повинен чудово розбиратися в матеріалах, технології, брендингу, поліграфії, екології, промисловому та графічному дизайні, текстовій рекламі, тощо.

Щоб створити технологічно, функціонально та естетично довершену упаковку використовують певні закони та засоби художнього оформлення та гармонізації, де кольору належить особливо місце. Колір викликає найбільш широкий і швидкий відгук у людей, породжує думки, почуття, емоції, вчинки. Це один із найважливіших, могутніх і активних елементів композиції, який здатний змінити нашу уяву про форму, якість і смак.

Знання про основи дизайну та ергономіки важливі не лише для майбутніх дизайнерів упаковки, а і конструкторів та розробників обладнання.

Студенти дізналися багато цікавої інформації, яка знадобиться і у опануванні майбутньої спеціальності та й у житті, тим паче, що зараз час вибирати подарунки до свят. 

Опублікований: 24-12-2021
Читайте також:
Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття доцента Оксани Кирпіченкової. Дисципліна «Технологія продукції ресторанного господарства» є невід’ємною складовою якісної професійної підготовки майбутніх рестораторів і готельєрів. Темою заняття була технологія кулінарної продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 14 листопада 2018

Наші науковці отримали можливість дізнатися, як видання потрапляють до Web of Science

12 серпня наші науковці та всі зацікавлені можуть долучитися до вебінару українською мовою «Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection» від компанії Clarivate. Його проведе експертка з інформаційно-аналітичних ресурсів та навчання компанії Ірина Тихонкова. Будуть розглянуті: складові успішного видання; ключові персони ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці отримали можливість дізнатися, як видання потрапляють до Web of Science 06 серпня 2021

Кафедра іноземних мов професійного спрямування розпочинає співпрацю з вишгородською спеціалізованою школою «Сузір’я»

2 квітня 2018 року старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук відвідала спеціалізовану школу «Сузір’я» з поглибленим вивченням іноземних мов та інформатики в м. Вишгороді Київської області. Директорка школи Тетяна Волотовська гостинно зустріла нашого фахівця і запросила на зустріч із педагогічним колективом. Наш ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування розпочинає співпрацю з вишгородською спеціалізованою школою «Сузір’я» 03 квітня 2018

Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv»

17 листопада 2018 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей. У технологічній лабораторії кафедри кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» при 5-зірковому готелі міжнародної мережі «Hilton Kyiv», випускниця спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Тетяна Лоза озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для гостей Дня відкритих дверей від кондитера 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv» 20 листопада 2018