Н У Х Т

На базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

24 квітня 2018

На базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

23-24 квітня 2018 року на базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26 вищих навчальних закладів України.

Другий тур Конкурсу проводився у два етапи: 1 етап - заочний (рецензування робіт); 2 етап - очний у формі науково-практичної конференції (захист робіт претендентами на перемогу).

Галузева конкурсна комісія розглянула роботи та визначила претендентів на перемогу, які виступили на підсумковій конференції 23 квітня 2018 року.

Учасників конференції тепло привітали проректор нашого університету з наукової роботи Олександр Шевченко, голова студентського наукового товариства НУХТ Ольга Коваль, методист вищої категорії відділу модернізації вищої освіти Інституту модернізації змісту освіти МОН України Наталія Михайленко.

Відповідно до тем представлених наукових робіт конкурсанти були розподілені по секціях: технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна; технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів; технології бродильних виробництв і консервування; технології харчування та оздоровчих продуктів; процеси та обладнання  харчових виробництв.

На засіданні галузевої конкурсної комісії за висновком рецензентів і результатами виступів учасників були обрані переможці конкурсу. Серед переможців студенти Національного університету харчових технологій, Одеської національної академії харчових технологій, Харківського державного університету харчування і торгівлі, Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, Уманського національного університету садівництва, ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Вінницького національного аграрного університету.

Студенти-переможці були нагороджені дипломами, грамотами та пам’ятними подарунками. Грамотами також відзначили наукових керівників переможців і членів галузевої конкурсної комісії.

Вітаємо переможців-студентів нашого університету:
- Дипломами І ступеня нагороджені: Ірина Андрущук (керівник – доцент Юлія Камбулова), Владислав Прядко (керівник – доцент Зоряна Романова).
- Дипломами ІІ ступеня нагороджені: Марина Возненко (керівник – доцент Олександра Нєміріч), Катерина Покойовець (керівник – доцент Наталія Грегірчак).
- Дипломами ІІІ ступеня були відзначені роботи студентів: Анастасії Слободяник (керівник – доцент Наталія Ющенко), Ірини Денисенко (керівник – професор Віра Оболкіна), Аліни Бабій та Тетяни Галатенко (керівник – професор Олена Грабовська), Олени Українець (керівник – доцент Наталія Грегірчак).

Опублікований: 24-04-2018
Читайте також:
Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ

Не лише в університеті проходять заходи з підготовки та захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освіти. Настала ця гаряча пора і у філіях НУХТ. До роботи екзаменаційних комісій цих структурних підрозділів нашого навчально-наукового комплексу долучаються і викладачі випускових кафедр університету. Зокрема,  Полтавську філію НУХТ з цією метою відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ 17 лютого 2023

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

За результатами партнерства кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зі стейкхолдерами готельно-ресторанного господарства Болгарії влітку цього року 13 студентів проходили практику у закладах ресторанного господарства при 5-зірковому готелі «Hotel Riu Palace Sunny Beach» на курорті Сонячний Берег. Підведені підсумки проходження цієї ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти міжнародної співпраці відкриває кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 листопада 2019

Надихаємо й надихаємося на нові здобутки і Перемогу

Наш університет є членом багатьох галузевих і професійних асоціацій, як вітчизняних, так і зарубіжних. Серед них і громадська організація «Клуб пакувальників України», що серед іншої своєї активної діяльності випускає фаховий журнал «Упаковка», третій номер якого побачив світ днями. Тематика номера – логістика, нові матеріали, етикетка, обладнання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надихаємо й надихаємося на нові здобутки і Перемогу 15 червня 2022

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації урочисто привітала переможців І туру олімпіади з дисципліни «Англійська мова»

Днями кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації урочисто привітала переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Англійська мова». Грамоти та пам’ятні призи від кафедри отримали призери: 1 місце - Дарія Герасименко (група ФІ-2-15а), 2 місце - Ярослав Каленюк (група ФІ-1-12), 3 місце розподілили між собою сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації урочисто привітала переможців І туру олімпіади з дисципліни «Англійська мова» 02 квітня 2019