Н У Х Т

На базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

24 квітня 2018

На базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

23-24 квітня 2018 року на базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26 вищих навчальних закладів України.

Другий тур Конкурсу проводився у два етапи: 1 етап - заочний (рецензування робіт); 2 етап - очний у формі науково-практичної конференції (захист робіт претендентами на перемогу).

Галузева конкурсна комісія розглянула роботи та визначила претендентів на перемогу, які виступили на підсумковій конференції 23 квітня 2018 року.

Учасників конференції тепло привітали проректор нашого університету з наукової роботи Олександр Шевченко, голова студентського наукового товариства НУХТ Ольга Коваль, методист вищої категорії відділу модернізації вищої освіти Інституту модернізації змісту освіти МОН України Наталія Михайленко.

Відповідно до тем представлених наукових робіт конкурсанти були розподілені по секціях: технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна; технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів; технології бродильних виробництв і консервування; технології харчування та оздоровчих продуктів; процеси та обладнання  харчових виробництв.

На засіданні галузевої конкурсної комісії за висновком рецензентів і результатами виступів учасників були обрані переможці конкурсу. Серед переможців студенти Національного університету харчових технологій, Одеської національної академії харчових технологій, Харківського державного університету харчування і торгівлі, Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, Уманського національного університету садівництва, ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Вінницького національного аграрного університету.

Студенти-переможці були нагороджені дипломами, грамотами та пам’ятними подарунками. Грамотами також відзначили наукових керівників переможців і членів галузевої конкурсної комісії.

Вітаємо переможців-студентів нашого університету:
- Дипломами І ступеня нагороджені: Ірина Андрущук (керівник – доцент Юлія Камбулова), Владислав Прядко (керівник – доцент Зоряна Романова).
- Дипломами ІІ ступеня нагороджені: Марина Возненко (керівник – доцент Олександра Нєміріч), Катерина Покойовець (керівник – доцент Наталія Грегірчак).
- Дипломами ІІІ ступеня були відзначені роботи студентів: Анастасії Слободяник (керівник – доцент Наталія Ющенко), Ірини Денисенко (керівник – професор Віра Оболкіна), Аліни Бабій та Тетяни Галатенко (керівник – професор Олена Грабовська), Олени Українець (керівник – доцент Наталія Грегірчак).

Опублікований: 24-04-2018
Читайте також:
Визначаючись із вибором

Відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, графіку навчального процесу та наказу №1488 від 26.12.2017 року «Про організацію та проведення ознайомлювально-виробничої практики» студенти групи ТІ-ІІ-2 під керівництвом асистента кафедри технології зберіга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначаючись із вибором 17 січня 2018

Зі сучасними дослідженнями в області мультисенсорних систем і методів машинного навчання ознайомилися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар «Інтелектуальна мультисенсорна система для багатопараметричного аналізу харчових продуктів». Асистентка кафедри Ася Калініченко доповідала про можливості використання розробленого інтелектуального електронного носа для розв’язання задач ідентифікації, виявлення фальсифікації, оціню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними дослідженнями в області мультисенсорних систем і методів машинного навчання ознайомилися викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 24 травня 2021

Від цікавої молекули до «Біомонополії»: як магістранти опановують новітні біотехнології

Кінець семестру – час не лише для підсумків, а й для того, аби поділитися «рецептами» того, як зробити навчання цікавим марафоном з новими відкриттями та «крутими фішками» у прямому сенсі цього слова. Як приклад інтеграції активних методів навчання у підготовку магістрантів-біотехнологів, можна згадати креативні завдання з дисципліни «Новітні напря...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від цікавої молекули до «Біомонополії»: як магістранти опановують новітні біотехнології 26 грудня 2023

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці

5-6 серпня 2021 року відбувся ХХІV професійний Міжнародний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного, який щорічно у серпні проводить Приватне акціонерне товариство «УКРПИВО». У конкурсі взяли участь 32 підприємства галузі, які подали 128 зразків своєї продукції, в т.ч. п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці 09 серпня 2021