Н У Х Т

Переддипломна практика магістрантів-екологів у ПрАТ «Українська технологічна компанія»

25 вересня 2024

Переддипломна практика магістрантів-екологів у ПрАТ «Українська технологічна компанія»

З 2 вересня у здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 101 «Екологія», освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» триває переддипломна практика.

Здобувачка групи ЕК-2-3М Лілія Присяжнюк проходить її у ПрАТ «Українська технологічна компанія». Вона є здобувачкою дуальної форми навчання і в «УТК» виконує реальні важливі завдання – розробляє принципові та апаратурно-технологічні схеми, генплани, плани-розрізи технологічного обладнання, а також документацію обладнання для експериментального машинобудівного підприємства (КЕМП) у м. Козятині, яке входить до складу компанії.

Нагадаємо, «Українська технологічна компанія» займається впровадженням енергозберігаючих і безвідходних технологій, а кінцевими продуктами виробництв є біогаз, біоетанол, біометан, електрична та теплова «зелена» енергія, біокорм DDGS, біодобрива тощо. До речі, на цьому підприємстві вже кілька років працюють найкращі випускниці кафедри екології та екоменеджменту минулих років Валерія Ясінська і Катерина Кравчук.

Переддипломна практика дасть можливість магістрантці зібрати інформацію про розвиток біогазових і біометанових технологій в Україні та країнах Європейського Союзу, що необхідно для написання її кваліфікаційної роботи.

Опублікований: 25-09-2024
Читайте також:
Тиждень циклових комісій спеціальностей «Галузеве машинобудування» і «Енергетичне машинобудування»

З 2 по 6 березня 2020 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбувся тиждень циклових комісій спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 142 «Енергетичне машинобудування». Тиждень почався із зустрічі з працівниками патрульної поліції м. Полтава. Представники поліції дали змістовні відповіді на запитання студенті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклових комісій спеціальностей «Галузеве машинобудування» і «Енергетичне машинобудування» 10 березня 2020

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

23 жовтня доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Алла Тимчук та Олена Онопрійчук разом зі студентами-магістрантами 1-го року навчання відвідали найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018. Користуючись нагодою, вони інформували її учасників і відвідувачів про переваги навчання в НУХ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 24 жовтня 2018

Із літературними новинками січня знайомить Науково-технічна бібліотека університету

Щомісяця Науково-технічна бібліотека університету презентує літературу та періодичні видання, що надійшли до фондів бібліотеки. Не виключення і січень 2019 року. Хоч, наразі в університеті триває період дистанційного навчання, всі бажаючі можуть ознайомитися з новинками з Інформаційного бюлетеня, підготовленого фахівцями бібліотеки. У Інформаційно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із літературними новинками січня знайомить Науково-технічна бібліотека університету 29 січня 2019

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Протягом двох днів на засіданнях спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Дарії Матяс і Любові Мазур. Дисертаційна робота Дарії Матяс «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом» виконана під керівництвом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук 19 квітня 2019