Н У Х Т

Про вражаючі перспективи здобуття повної вищої освіти у НУХТ дізнаються випускники коледжів…

06 лютого 2018

Про вражаючі перспективи здобуття повної вищої освіти у НУХТ дізнаються випускники коледжів…

Про те, як знайти саме свій шлях і досягти бажаних вершин йшлося під час щирої та прозорої дискусії представника профорієнтаційного десанту кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ зі студентами Житомирського базового фармацевтичного коледжу.

У ході зустрічі поринути у світ свого майбутнього та дізнатися про вражаючі перспективи та можливості продовжити навчання за фахом біотехнолога, студентів коледжу запросила асистент кафедри Тетяна Белемець. Адже саме перед випускниками Житомирського фармацевтичного коледжу постає чудова можливість не лише отримати освітній ступень бакалавра за спеціальністю «Біотехнологія та біоінженерія», а й у подальшому за трьома магістерськими спеціалізаціями!

На самому початку відвертого спілкування студентам-випускникам продемонстрували відеофільм, який проілюстрував якісні умови навчання в університеті та усі шляхи самореалізації студентів НУХТ. Велика увага була приділена можливості займатися науковою діяльністю, оскільки вже не перший рік випускники медичних і фармацевтичних коледжів, які приєднуються до сім'ї студентів-біотехнологів, виявляють неабияке бажання та здібності до наукової роботи. Наприкінці виступу фахівець із усією щиросердністю відповіла на запитання студентів і викладачів коледжу.

Після теплої зустрічі зі студентами, не менш приємною та цікавою була екскурсія, яку провела завідувач відділення «Фармація» Людмила Зубрицька, з особливою любов’ю та гордістю продемонструвавши хімічні, фармацевтичні та біологічні лабораторії, лекційні аудиторії, а також приміщення бібліотеки з науково-метричною базою коледжу за останні десятиріччя.

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології щиро вдячний фахівцям коледжу за плідну співпрацю та щирий прийом. Окрема подяка заступнику директора з навчальної роботи Ірині Бойчук, яка доклала чималих зусиль для організації та проведення цієї зустрічі зі студентами випускних курсів. Можливо, саме цього дня хтось із них наважиться змінити свій життєвий шлях на краще разом із дружньою сім’єю кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ.

Опублікований: 06-02-2018
Читайте також:
320 цьогорічних випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ отримали дипломи

30 червня 2018 року в приміщенні актової зали Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася урочиста подія – випуск груп 2018 року. Із привітальним словом до випускників звернулися директор коледжу Віра Кузнецова, духовний наставник, отець Михайло, голови державної кваліфікаційної комісії Володимир Васьків і Михайло Дми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

320 цьогорічних випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ отримали дипломи 03 липня 2018

З практичними кейсами співпраці державних установ із експертними громадськими організаціями знайомилися третьокурсники

29 листопада здобувачі 3 курсу спеціальності «Туризм» взяли участь у Всеукраїнській конференції зі сталої міської мобільності «Міста України: від планів до руху», організованої у рамках проєкту ЄС/ПРООН EU4Climate.   Ініціатива EU4Climate, що реалізується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй за фінансування Європейського Союзу, сприяє п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З практичними кейсами співпраці державних установ із експертними громадськими організаціями знайомилися третьокурсники 30 листопада 2021

Інститут підготовки фахівців ДП «УкрНДНЦ» на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

30 червня 2022 року відбувся останній у цьому нелегкому навчальному році науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів. Тему «Практичний погляд на проблеми стандартизації та сертифікації систем якості і безпечності харчових продуктів» на високому професійному рівні презентували доповідачки – ректорка Інституту підготовки фахівців Націонал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інститут підготовки фахівців ДП «УкрНДНЦ» на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 30 червня 2022

Аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів доповіли про результати виконання дисертаційних робіт

На кафедрі технології молока і молочних продуктів аспірантами третього року навчання Оксаною Басс та Тетяною Пшеничною були проведені наукові семінари за результатами виконання дисертаційних робіт. У доповіді Оксани Басс «Удосконалення технології морозива із замінниками цукру» (науковий керівник – професор, д-р т. н. Галина Поліщук) науково обґрун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів доповіли про результати виконання дисертаційних робіт 15 червня 2018