Н У Х Т

Роль англійської мови у сучасному житті з’ясовували студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

07 травня 2018

Роль англійської мови у сучасному житті з’ясовували студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася студентська конференція «Роль англійської мови у сучасному житті», до участі в якій були залучені студенти першого і другого курсів.

Заключна частина конференції була присвячена підведенню підсумків участі студентів коледжу в різних освітніх конкурсах та олімпіадах.

Зокрема, у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч», який проводиться щорічно в межах виконання програми вивчення та популяризації іноземних мов. За сім років існування він став найпопулярнішим конкурсом  з англійської мови в Україні. Це справжній майданчик для розширення можливостей та самореалізації в напрямку освоєння англійської мови для молодих людей  в різних регіонах України.

 55 студентів нашого коледжу взяли участь у цьому конкурсі, продемонстрували міцні знання і отримали високі результати.

Призерами конкурсу «Гринвіч» стали: Артем Артеменко (ПСК16), Роман Артеменко (ОРГ16), Сергій Микитенко (ПСК16) і Анастасія Яременко (ПСК16).

 

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
Випускники кафедри теплоенергетики і холодильної техніки беруть участь у підготовці фахівців

Дуже приємно, що наші випускники не забувають рідні кафедри. Зокрема випускники кафедри теплоенергетики і холодильної техніки беруть участь у підготовці фахівців з спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», спеціалізації «Холодильна техніка та технології». 9 грудня 2019 р. випускник 2009 року, нині – директор компаній «Промтехгруп» і СЦ «Ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники кафедри теплоенергетики і холодильної техніки беруть участь у підготовці фахівців 10 грудня 2019

Перемоги та відзнаки студентів на наукових конференціях підсумували на кафедрі біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології продовжують підводити підсумки роботи за 2019 рік. Протягом року студенти та аспіранти кафедри брали активну участь у конференціях і наукових школах. Магістранти Наталія Петренко та Оксана Боднар здобули безцінний практичний досвід у літній науковій школі «CREATIVE SPARK», яка була організована ПрАТ «Компан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемоги та відзнаки студентів на наукових конференціях підсумували на кафедрі біотехнології і мікробіології 23 січня 2020

Другокурсники знайомляться з виробництвами

Здобувачі освіти групи ТІ-2-3 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із кураторкою, доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Іриною Радзієвською відвідали ТОВ «Пивоварня Зіберта». Начальник виробництва Микола Васик познайомив майбутніх фахівців із виробництвом пива, сидру та к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з виробництвами 06 жовтня 2022

Здобувачі ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на онлайн-екскурсії

Здобувачі освіти групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою ознайомилися з технологією виробництва сиру «Пармезан» і блакитного сиру «Стілтон». Обрані технології є нетрадиційними для української харчової промисловості. Проте, необхідно готувати здобувачів на перспективу, адже не за г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» на онлайн-екскурсії 14 березня 2023