Н У Х Т

Роль англійської мови у сучасному житті з’ясовували студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

07 травня 2018

Роль англійської мови у сучасному житті з’ясовували студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася студентська конференція «Роль англійської мови у сучасному житті», до участі в якій були залучені студенти першого і другого курсів.

Заключна частина конференції була присвячена підведенню підсумків участі студентів коледжу в різних освітніх конкурсах та олімпіадах.

Зокрема, у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч», який проводиться щорічно в межах виконання програми вивчення та популяризації іноземних мов. За сім років існування він став найпопулярнішим конкурсом  з англійської мови в Україні. Це справжній майданчик для розширення можливостей та самореалізації в напрямку освоєння англійської мови для молодих людей  в різних регіонах України.

 55 студентів нашого коледжу взяли участь у цьому конкурсі, продемонстрували міцні знання і отримали високі результати.

Призерами конкурсу «Гринвіч» стали: Артем Артеменко (ПСК16), Роман Артеменко (ОРГ16), Сергій Микитенко (ПСК16) і Анастасія Яременко (ПСК16).

 

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
Штучний інтелект в освіті: викладачі розбираються з нюансами

У співпраці з Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством освіти і науки України ГО «Прогресильні» з 26 травня по 9 червня 2025 р. проводило масштабний курс підвищення кваліфікації для освітян, управлінців і науковців «Великий курс про штучний інтелект в освіті». Цей курс відкрив завіси, як адаптуватися до нової освітньої реально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Штучний інтелект в освіті: викладачі розбираються з нюансами 30 червня 2025

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітніх ступенів «бакалавр» і «спеціаліст», що навчалися за спеціалізацією  «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Теми проектів були присвячені технічному переоснащенню львівських хлібозаводів №1 та №5 ПАТ «Концерн Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів 10 лютого 2017

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології»

13 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття «Технологія страв із смаженого м’яса та січеної маси з м’яса» асистента Ганни Березової з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів першого скороченого курсу спеціальності 181 «Харчові технології». На занятті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології» 14 березня 2019

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»

З 12 по 16 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості  НУХТ відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».Заходи, що відбулися в рамках тижня, були спрямовані на розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму майбутніх фахівців-к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» 19 листопада 2018