Н У Х Т

Зустріч гаранта освітньої програми з магістрантами-першокурсниками

09 вересня 2025

Зустріч гаранта освітньої програми з магістрантами-першокурсниками

Початок навчання в магістратурі – особливий етап у житті кожного студента. Саме тому на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася дружня зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентки Вікторії Красінько з магістрантами першого курсу.

Під час спілкування йшлося не лише про особливості навчання в магістратурі, а й про широкі академічні можливості кафедри та перспективи, які відкриває обрана спеціальність. Особливу увагу було приділено формуванню індивідуальної освітньої траєкторії: вибору тематики та наукового керівника майбутньої магістерської роботи, особливостям вибіркових дисциплін, участі у наукових проєктах кафедри, можливостям внутрішньої та міжнародної кредитної мобільності. Важливим акцентом зустрічі стало ознайомлення здобувачів із принципами академічної доброчесності та сучасною політикою НУХТ щодо використання штучного інтелекту в освітньому процесі. Окремо обговорили майбутні кар’єрні кроки магістрантів і можливості реалізації отриманих знань у професійній діяльності.

Зустріч пройшла у теплій і відвертій атмосфері, яка налаштувала на плідну співпрацю.

Віримо, що наші сьогоднішні першокурсники-магістранти зможуть реалізувати свій потенціал у науці та професії, а кафедра стане для них не лише місцем навчання, а й простором підтримки, розвитку та натхнення.

Бажаємо нашим першокурсникам впевненого старту, сміливих ідей та успіхів у всіх починаннях!

Опублікований: 09-09-2025
Читайте також:
Науковий доробок технологів ресторанної продукції

11 квітня 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося засідання секції «Технологія ресторанної продукції» 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» та секції «Технології харчування та оздоровчих продук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок технологів ресторанної продукції 18 квітня 2024

Зустріч наставників груп зі здобувачами напередодні літніх канікул

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Юлія Бондаренко, Анна Грищенко та Олена Кохан, які є наставниками здобувачів академічних груп І-ІІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, напередодні літніх канікул провели зустріч  зі студентами своїх груп за допомогою конференції ZOOM. Головно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч наставників груп зі здобувачами напередодні літніх канікул 11 червня 2020

Захисти магістерських робіт на кафедрі технології оздоровчих продуктів

8 та 11 лютого на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Головчиня Екзаменаційної комісії, докторка біологічних наук, професорка Інституту садівництва НААН України Тетяна Москалець, член...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістерських робіт на кафедрі технології оздоровчих продуктів 14 лютого 2022

Де готують кращих програмістів дізнавалися першокурсники

Уже 17 років поспіль у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету новий календарний рік розпочинається декадою інформатики і комп’ютерних технологій. У цей час відбуваються різноманітні профорієнтаційні заходи, конкурси фахової майстерності, конференції та семінари з новинок у світі інформаційних технологій. 28 січня у рамках дек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Де готують кращих програмістів дізнавалися першокурсники 01 лютого 2020