Н У Х Т

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

07 february 2019

Нові висоти репозитарію Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Двічі на рік, у січні та липні, оновлюється світовий рейтинг транспарентності (Transparent Ranking of Repositories) інституційних репозитаріїв університетів та інших науково-освітніх установ.

За результатами останнього рейтингування репозитарій Науково-технічної бібліотеки нашого університету (National University of Food Technologies Institutional Repository eNUFTIR) посів у ньому почесне 132 місце (у липні 2017-го – 769 місце). Рейтинг сформований на основі підрахунку кількості наукових робіт, розміщених у репозитарії і проіндексованих базою Google Scholar. Цього року автоматизований рейтинговий алгоритм Webeomtrics ідентифікував близько 3 тисяч репозитаріїв світу, з яких понад 30 – репозитарії українських вишів.

Наразі у eNUFTIR представлені понад 27 тисяч електронних публікацій.

Нагадаємо, що у Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за підтримки інформаційного сектора UNESCO) репозитарій університету має власний ISSN – 2310-8282, отримавши статус повноцінного електронного видання.

Вітаємо спільноту НУХТ із черговим вагомим досягненням. Міжнародне визнання, лідируючі позиції у світовому рейтингу – це командна робота професорсько-викладацького колективу, студентства та співробітників закладу вищої освіти!

Published on: 07-02-2019
Read also:
Літня наукова школа CREATIVE SPARK для магістранток кафедри біотехнології і мікробіології

Навесні студенти кафедри біотехнології і мікробіології відвідували Львів, де брали участь у конкурсі студентських наукових робіт і окрім призових місць отримали подарунок від спонсорів заходу ПрАТ «Компанія «Ензим». 21-23 червня магістрантки І року навчання Оксана Боднар та Наталія Петренко скористалися отриманими сертифікатами для участі у літній ...

READ YOURSELF

Літня наукова школа CREATIVE SPARK для магістранток кафедри біотехнології і мікробіології 27 june 2019

«Смачний» етер: круті лайфхаки з приготування корисного клаб-сендвіча від викладача НУХТ у ранковому шоу «Прокидайся»

3 листопада 2025 року, у Всесвітній день сендвіча, старший викладач кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Артем Ущаповський став гостем популярного ранкового шоу «Прокидайся» на телеканалі «Ми – Україна+». У прямому етері разом із ведучими Олексієм Душкою та Марією Скибою він приготував смачний і корисний клаб-сендвіч – страву, як...

READ YOURSELF

«Смачний» етер: круті лайфхаки з приготування корисного клаб-сендвіча від викладача НУХТ у ранковому шоу «Прокидайся» 03 november 2025

Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію

17 вересня в рамках програми Всеукраїнського тижня наукових конференцій з харчових технологій відбулась VІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 140-річчю Національного університету харчових технологій, 75-річчю від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерс...

READ YOURSELF

Науковий подарунок до ювілеїв: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів провела міжнародну конференцію 19 september 2024

Відбулася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України»

22 січня на базі кафедри екологічної безпеки та охорони праці нашого університету відбулася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України». Онлайн-акція проходила за підтримки проєктів Жана Моне програми ЄС Еразмус+, що реалізуються на кафедрі, і була спрямована на розвиток активної співпраці між...

READ YOURSELF

Відбулася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України» 25 january 2022