Н У Х Т

Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

08 october 2021

Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 жовтня 2021 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася зустріч із експертом Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES, доктором Хельмутом Блумбахом. 

Гостя ознайомили з освітніми програмами кафедр, науковими і практичними здобутками, міжнародним досвідом викладачів і здобувачів вищої освіти факультету. Супроводжувала експерта відповідальна за міжнародні зв’язки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Грицевіч.

В.о. деканки факультету, доценткою Вітою Цирульніковою, заступницею декана Оленою Тищенко, завідувачкою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професоркою Олександрою Нєміріч, в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування, доценткою Оленою Галинською, доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, відповідальною за роботу з міжнародних зв’язків і закордонного стажування Людмилою Дейниченко були обговорені з доктором Хельмутом Блумбахом перспективи роботи та окреслений ряд проєктів, що потенційно можуть бути реалізовані за його участі. 

Published on: 08-10-2021
Read also:
Свідоме ставлення до культури безпеки праці формують у студентів фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

За ініціативи міжнародної організації праці (МОП) щороку 28 квітня у всьому світі відзначають День охорони праці. Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006  у Всесвітній день охорони праці в Україні теж відзначають це свято. Цього року МОП святкує 100-літній ювілей. Саме тому День охорони праці у 2019 році організація планує...

READ YOURSELF

Свідоме ставлення до культури безпеки праці формують у студентів фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 16 april 2019

Підведені підсумки роботи 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Підведені підсумки роботи 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка працювала у нашому університеті 11-12 квітня. Це наукове свято ще раз нагадало про славні наукові і освітні традиції НУХТ, про роль творчої молоді у ст...

READ YOURSELF

Підведені підсумки роботи 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 12 april 2019

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Протягом двох днів на засіданнях спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Дарії Матяс і Любові Мазур. Дисертаційна робота Дарії Матяс «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом» виконана під керівництвом ...

READ YOURSELF

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук 19 april 2019

Мехатроніка майбутнього: коли знання керують машинами

У сучасних умовах стрімкого розвитку технологій робототехніка виступає не лише модним напрямом, а й ключовим чинником трансформації базових галузей економіки. Вона активно змінює харчову промисловість, пакувальну індустрію, логістику, медицину, а також побутові сфери життя, об’єднуючи у собі досягнення програмування, мехатроніки, автоматизації та ш...

READ YOURSELF

Мехатроніка майбутнього: коли знання керують машинами 19 may 2025