Н У Х Т

Тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

27 квітня 2018

Тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

23-27 квітня 2018 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тривав тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Викладачі комісії разом зі студентами коледжу провели цікаві та повчальні заходи.

23 квітня під керівництвом викладача Анастасії Нижник студенти групи 31-К взяли участь у діловій грі «Networking або як ефективно шукати роботу». У межах заходу студенти визначили основні методи пошуку роботи, з них визначили найгірші та найефективніші, отримали поради, як розвивати власні навички для отримання переваг на ринку праці, підготували і проаналізували власне резюме та отримали корисні поради, як підготуватися до співбесіди.

23 квітня відбулася товариська зустріч із баскетболу між збірною командою дівчат коледжу та командою юнаків із ЗОШ -9. Цей захід відбувся з метою профорієнтаційної роботи. Учасники зустрічі отримали нагороди у вигляді солодких призів, а організували захід викладачі Олег Шерстюк та Олександр Шерстюк.

24 квітня викладач коледжу Наталія Гавриленко прочитала для студентів групи 21-Х лекцію «Адміністративна та кримінальна відповідальність за вчинення злочинів та правопорушень». Лекція змусила студентів замислитись про вибір поведінки у різних життєвих обставинах.

Цього ж дня викладачі комісії Михайло Танчин, Надія Гагаєва та студенти групи 22-ТХ Дмитро Нікул, Яна Маметова взяли участь у заході «Ярмарок професій», що проходив за ініціативи Карлівської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості.

25 квітня відбулася інтерактивна лекція «Репродуктивне здоров’я». Студентам розповіли про небажані наслідки раннього статевого життя, сучасні методи контрацепції.

У цей же день викладач комісії Наталія Гайворонська та майстер виробничого навчання Катерина Сахарова взяли участь у заході «Ярмарок професій», що проходив за ініціативи Лубенської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості в приміщенні загальноосвітньої школи №10 міста Лубни.

26 квітня у коледжі відбулася науково-теоретична конференція «Тіньовий ринок – одна з головних загроз для економічної безпеки України». У роботі конференції взяли участь студенти груп 21-К та 21-М комп’ютерно-технологічного та електромеханічного відділень.

Протягом тижня циклової комісії викладачі прагнули сформувати у майбутніх фахівців харчової та переробної промисловості економічне мислення та свідомість, виховувати розумні потреби, озброювати теоретичними знаннями та практичними навичками щодо культури праці, формувати потреби економічного аналізу, бачення перспективи; вчити опановувати основи наукової організації праці в умовах ринкових відносин.

Опублікований: 27-04-2018
Читайте також:
Стартували літні захисти бакалаврів на кафедрі технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування

15 червня 2022 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування стартували онлайн-захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». Усі кваліфікаційні роботи здобувачів, представлені цього дня, були спрямовані на вирішення актуальних проблем у г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували літні захисти бакалаврів на кафедрі технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проектування 16 червня 2022

Нове поповнення випускників кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання і магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 242 «Туризм». Екзаменаційну комісію, що оцінювала 44 дипломні дослідження здобувачів освітнього ступеню «Бакалавр», очолила д.е.н, професорка Ірина Антоненко. До складу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення випускників кафедри туристичного та готельного бізнесу 24 лютого 2021

Аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готуються до захистів дисертаційних досліджень

30 серпня 2023 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційних робіт здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії». До засідання долучились фахівці Інституту продовольчих ресурсів – завідувачка відділу технологій хліба та біотрансформації зернових продуктів, докторка технічних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готуються до захистів дисертаційних досліджень 31 серпня 2023

Викладачі факультету автоматизації і комп’ютерних систем розпочали тиждень з активної профорієнтації

До активної презентації нашого університету майбутнім вступникам долучаються і викладачі загальноосвітніх кафедр. 8 квітня доцент кафедри вищої математики ім. проф. В.І. Можара Володимир Листопад плідно поспілкувався з учнями трьох десятих класів Вишнівського академічного ліцею «Основа». Викладач переконливо аргументував необхідність здобуття вищо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі факультету автоматизації і комп’ютерних систем розпочали тиждень з активної профорієнтації 09 квітня 2024