Н У Х Т

Здобувачі чотирьох навчальних підрозділів університету завершили практичну підготовку

24 лютого 2020

Здобувачі чотирьох навчальних підрозділів університету завершили практичну підготовку

Наш університет завжди вирізнявся високим рівнем підготовки фахівців, недаремно він постійно посідає чільні місця у рейтингах закладів вищої освіти за оцінюванням роботодавців. І вагомою складовою кожної освітньої програми нашого вишу є практична підготовка. Її мета – закріплення та поліпшення теоретичних знань, отриманих при вивченні професійно орієнтованих дисциплін галузі, придбання професійного практичного досвіду, необхідного для майбутньої роботи, набуття і розвиток навичок самостійного вирішення окремих питань на підприємствах, а також здійснення аналізу та прийняття рішень у конкурентних умовах функціонування ринкової економіки. Це можливо за умови оновлення змісту освіти з урахуванням досягнень науки, новітніх технологій і передового досвіду. Тож тісна й активна співпраця з підприємствами – прерогатива нашого колективу.

До 23 лютого 2020 року тривала технологічна, виробнича та переддипломні практики студентів факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого та Навчально-наукового інституту харчових технологій (спеціальність «Хімічні технології та інженерія»). На практику були направлені 593 особи – 486 здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» і 107 – «магістр».

Здобувачі вищої освіти закріплювали теоретичні знання та набували безцінний професійний досвід на найкращих і найсучасніших підприємствах України. У процесі практичної підготовки вони отримали всю необхідну інформацію про зміст та особливості майбутньої професійної діяльності.

Бажаємо здобувачам вищої освіти наснаги, творчих здобутків та успішних оцінок за результатами практик!

Опублікований: 24-02-2020
Читайте також:
На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре», на якому була представлена доповідь здобувача кафедри Ольги Пушки (науковий керівник - доцент Андрій Гавриш). На науковому заході були присутні представники кафедр готельно-ресторанної справи, технології ресторанної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар 01 березня 2018

Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі технології молока і молочних продуктів здобувач освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Нікіта Соловйов провів заняття українською та англійською мовами на тему «Ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дизайн-мислення для інновацій: педагогічну практику проходять здобувачі ступеня PhD 01 березня 2023

Засідання Movie Club тривають!

Протягом навчання завжди хочеться отримати максимум задоволення, посміятися від душі та обговорити цікавий фільм. Тож на кафедрі іноземних мов професійного спрямування продовжуються засідання Movie Club. Днями їх відбулося одразу два. Студенти першого  курсу спеціальності «Туризм» обрали для чергового обговорення разом із викладачкою Вікторією Леб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання Movie Club тривають! 22 листопада 2021

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко організував для студентів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідування Десятої міжнародної виставки інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології». Ця виставка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники 26 лютого 2020