Н У Х Т

Здобувачі чотирьох навчальних підрозділів університету завершили практичну підготовку

24 лютого 2020

Здобувачі чотирьох навчальних підрозділів університету завершили практичну підготовку

Наш університет завжди вирізнявся високим рівнем підготовки фахівців, недаремно він постійно посідає чільні місця у рейтингах закладів вищої освіти за оцінюванням роботодавців. І вагомою складовою кожної освітньої програми нашого вишу є практична підготовка. Її мета – закріплення та поліпшення теоретичних знань, отриманих при вивченні професійно орієнтованих дисциплін галузі, придбання професійного практичного досвіду, необхідного для майбутньої роботи, набуття і розвиток навичок самостійного вирішення окремих питань на підприємствах, а також здійснення аналізу та прийняття рішень у конкурентних умовах функціонування ринкової економіки. Це можливо за умови оновлення змісту освіти з урахуванням досягнень науки, новітніх технологій і передового досвіду. Тож тісна й активна співпраця з підприємствами – прерогатива нашого колективу.

До 23 лютого 2020 року тривала технологічна, виробнича та переддипломні практики студентів факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого та Навчально-наукового інституту харчових технологій (спеціальність «Хімічні технології та інженерія»). На практику були направлені 593 особи – 486 здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» і 107 – «магістр».

Здобувачі вищої освіти закріплювали теоретичні знання та набували безцінний професійний досвід на найкращих і найсучасніших підприємствах України. У процесі практичної підготовки вони отримали всю необхідну інформацію про зміст та особливості майбутньої професійної діяльності.

Бажаємо здобувачам вищої освіти наснаги, творчих здобутків та успішних оцінок за результатами практик!

Опублікований: 24-02-2020
Читайте також:
Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України

Студенти групи ТО-1-14М та доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш і Інна Зінченко відвідали ХІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на Контрактовій площі. Організатор заходу – Федерація органічного руху України. Свою продукцію представили понад 30 операторів органічного р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України 17 вересня 2019

Шляхи порятунку бізнесу від кадрового дефолту спільно з HR-практиками шукають наші студенти-управлінці

Завдяки компанії UGEN студенти та викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці мають змогу бути учасниками мегацікавих HR-івентів, таких як Inspiration Day, присвячений питанням побудови та просування бренду роботодавця. Дослідження EY Ukraine виявили, що 80% компаній мають проблеми з підбором персоналу, особливо серед молоді та в га...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхи порятунку бізнесу від кадрового дефолту спільно з HR-практиками шукають наші студенти-управлінці 05 березня 2018

Здобувачі-обліковці поспілкувалися з фахівцями компанії ЕY Ukraine

15 листопада здобувачі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» відвідали в онлайн-форматі вебінар компанії EY Ukraine «Презентація можливостей у компанії ЕY Ukraine», що відбувся в межах івентів NUFT Career Chance-2022. Здобувачі дізналися про особливості та перспективи роботи в компанії, ознайомилися з організаційною структурою, соціальним захи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-обліковці поспілкувалися з фахівцями компанії ЕY Ukraine 16 листопада 2022

Про ефективну роботу викладачів на методичному семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів пройшов методичний семінар Оксани Мельник «Правильний розподіл робочого навантаження як основа успіху і ефективної роботи викладачів у закладах вищої освіти». Були розглянуті основні принципи управління часом, усвідомлення і застосування яких дозволить підвищити ефективність і продуктивність праці нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ефективну роботу викладачів на методичному семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 26 травня 2020