Н У Х Т

Вперше після зустрічей онлайн: відбулося засідання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

10 вересня 2020

Вперше після зустрічей онлайн: відбулося засідання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Вперше після зустрічей в онлайн-режимі, 9 вересня засідання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося з дотриманням санітарних вимог в аудиторії.

Завідувач кафедри, доцент Куц Анатолій виніс на порядок денний обговорення питань щодо організації ефективного навчання в умовах карантину (як себе вести під час проведення занять, засоби захисту для студентів і викладачів тощо), а також про особливості проведення навчальної та виробничої практик.

У виступі доцента Світлани Олійник йшлося про розроблення та написання нових навчальних планів, підготовки навчальних методичних рекомендацій, конспектів лекцій, посібників і підручників із метою якісної підготовки здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Під час засідання також обговорили плани профорієнтаційної роботи та результати вступної кампанії 2020 року.

Професору Марині Білько була вручена грамота за підготовку переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 році за спеціальністю «Харчові технології».

Засідання кафедри було результативним і відбулося у позитивній атмосфері.

Опублікований: 10-09-2020
Читайте також:
Успішна акредитація освітніх програм – триває!

В університеті триває акредитація освітніх програм Національним агентством із забезпечення якості освіти. Наразі отримані нові сертифікати про акредитацію освітніх програм «Міжнародна економіка» та «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня освіти. Акредитаційну експертизу освітньо-професійної програми «Міжнародна економіка» здій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна акредитація освітніх програм – триває! 23 липня 2021

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності» аспірантки Аліни Ковтун. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса. Автором за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 грудня 2019

Гостьовий лекторій від експертки у сфері сталого споживання та виробництва

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція на тему «Еко-, органік-, натуральний продукт – переваги на ринку та підтвердження відповідності» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» та освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій від експертки у сфері сталого споживання та виробництва 29 листопада 2024

Практичні навички наукової комунікації з іноземної мови магістри опановували в університетській бібліотеці

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Дужик та Олена Гаркуша провели інтерактивне заняття з дисципліни «Іноземна мова: практичні навики наукової комунікації» в університетській бібліотеці. Студенти факультету автоматизації і комп’ютерних систем (група ІА-1-3М) порівнювали переваги та недоліки наукометричних ба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички наукової комунікації з іноземної мови магістри опановували в університетській бібліотеці 21 жовтня 2019