Н У Х Т

Вперше після зустрічей онлайн: відбулося засідання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

10 вересня 2020

Вперше після зустрічей онлайн: відбулося засідання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Вперше після зустрічей в онлайн-режимі, 9 вересня засідання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося з дотриманням санітарних вимог в аудиторії.

Завідувач кафедри, доцент Куц Анатолій виніс на порядок денний обговорення питань щодо організації ефективного навчання в умовах карантину (як себе вести під час проведення занять, засоби захисту для студентів і викладачів тощо), а також про особливості проведення навчальної та виробничої практик.

У виступі доцента Світлани Олійник йшлося про розроблення та написання нових навчальних планів, підготовки навчальних методичних рекомендацій, конспектів лекцій, посібників і підручників із метою якісної підготовки здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Під час засідання також обговорили плани профорієнтаційної роботи та результати вступної кампанії 2020 року.

Професору Марині Білько була вручена грамота за підготовку переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 році за спеціальністю «Харчові технології».

Засідання кафедри було результативним і відбулося у позитивній атмосфері.

Опублікований: 10-09-2020
Читайте також:
Академічна доброчесність – невід’ємна умова належної якості освіти

Навіть у такі важкі часи наші викладачі не нехтують можливістю бути постійно в тонусі навчання та в тренді останніх нововведень. Адже бути викладачем – це постійний рух, розвиток і прагнення до нових знань.  Дуже важливим завданням у роботі викладача є навчання студентів писати без плагіату. Тому, викладачі кафедри біотехнології і мікробіології Ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – невід’ємна умова належної якості освіти 20 червня 2022

Відбулося засідання вченої ради університету

26 січня відбулося засідання вченої ради університету, яке ректор Анатолій Українець розпочав із вітання членів вченої ради, що відсвяткували свої дні народження між засіданнями, й вручення відзнак. Нагрудні знаки «Відзнака Національного університету харчових технологій» були вручені завідувачу кафедри технічної механіки і пакувальної техніки Анат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання вченої ради університету 26 січня 2017

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

Профорієнтація – важлива складова діяльності колективу нашого університету. До її проведення долучаються всі – і викладачі, і співробітники, і студенти. Фахову організаційну, інформаційну й консультативну допомогу у цьому питанні надають спеціалісти Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Найбільш масштабні і яск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права 12 березня 2020

Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження 26 червня 2019