Н У Х Т

Відзнаки за перемоги І семестру

08 січня 2021

Відзнаки за перемоги І семестру

Ефективним, креативним, цікавим, творчим був І семестр 2020-2021 навчального року для студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання відділень харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету. Незважаючи на карантинні обмеження, студенти коледжу брали активну участь у конкурсах фахової майстерності, олімпіадах, марафонах, що проводились у дистанційному форматі.

За ефективну роботу зі студентами коледжу, підготовку переможців у міжнародних конкурсах фахової майстерності, змаганнях, всеукраїнських олімпіадах і марафонах директор коледжу Ігор Корчук відзначив грамотами та подяками найкращих студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання.

Грамоти за участь у І Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Рест-Профі» та перемогу в номінації «Професіонал в обслуговуванні» отримали студентки Анна Радчук (група ХТ-42), Тетяна Гулечко (група ГРС-32), Тамара Ярмолюк (група ГРС-31).

Подяки за високий фаховий рівень підготовки студентів до участі у І Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Рест-Профі» отримали викладачки Тетяна Семенюк, Тетяна Іщик, Оксана Мельник і майстри виробничого навчання Оксана Казнадзей, Яна Лапчук, Марія Деменік, Марія Єпіфанова, Яна Козакова, Анна Радчук, Олександр Федюк, Сергій Саковський.

Грамотами за участь та призові місця у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму для студентів і викладачів  були нагороджені студенти: за І місце Владислав Рубаха (група Т-21) і за ІІ місце Уляна Савич (група Т-31) і викладачі: за І місце Дмитро Батечко, за ІІ місце Олена Конох.

Подяками за високий фаховий рівень підготовки студентів до участі у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму для студентів та викладачів були нагороджені викладачі Олена Конох та Юрій Пасевич.

Щиро вітаємо переможців!

Опублікований: 08-01-2021
Читайте також:
Гостинність без бар’єрів – викладачі вивчають нюанси

22 вересня Державне агентство розвитку туризму провело вебінар «Гостинність без бар’єрів» для  фахівців сфери гостинності і туризму. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції  також взяли участь у цьому заході, де були розглянуті питання нормативної бази при плануванні і проєктуванні об’єктів готельно-ресторанного комплексу, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостинність без бар’єрів – викладачі вивчають нюанси 22 вересня 2023

Про сталий розвиток Прикарпаття говорили представники Івано-Франківського коледжу НУХТ на науково-практичні конференції

17 травня Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ узяв участь у регіональній науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених на актуальну тему сьогодення «Сталий розвиток Прикарпаття в контексті глобалізаційних процесів». Наш коледж презентували викладачі Олександра Храбатин, Вікторія Волощук і студентка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сталий розвиток Прикарпаття говорили представники Івано-Франківського коледжу НУХТ на науково-практичні конференції 18 травня 2018

Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація-2025»

Завершилася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент Академічних Проєктів та Ефективна Комунікація-2025», що успішно працювала в університеті 15-17 січня 2025 року. Захід відбувся за підтримки проєктів ProEU та EcoEurope програми Європейського Союзу Еразмус+, що реалізуються в нашому університеті, і був націлений на розвиток практичних навичо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація-2025» 20 січня 2025

На зв’язку з кафедрою експертизи харчових продуктів – Волинський фаховий коледж НУХТ

Триває профорієнтаційний марафон кафедри експертизи харчових продуктів. 6 квітня доцентка кафедри Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч із випускниками 181 спеціальності «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ. Майбутні абітурієнти дізналися про підготовку фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку з кафедрою експертизи харчових продуктів – Волинський фаховий коледж НУХТ 06 квітня 2023