Н У Х Т

Відзнаки за перемоги І семестру

08 січня 2021

Відзнаки за перемоги І семестру

Ефективним, креативним, цікавим, творчим був І семестр 2020-2021 навчального року для студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання відділень харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету. Незважаючи на карантинні обмеження, студенти коледжу брали активну участь у конкурсах фахової майстерності, олімпіадах, марафонах, що проводились у дистанційному форматі.

За ефективну роботу зі студентами коледжу, підготовку переможців у міжнародних конкурсах фахової майстерності, змаганнях, всеукраїнських олімпіадах і марафонах директор коледжу Ігор Корчук відзначив грамотами та подяками найкращих студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання.

Грамоти за участь у І Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Рест-Профі» та перемогу в номінації «Професіонал в обслуговуванні» отримали студентки Анна Радчук (група ХТ-42), Тетяна Гулечко (група ГРС-32), Тамара Ярмолюк (група ГРС-31).

Подяки за високий фаховий рівень підготовки студентів до участі у І Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Рест-Профі» отримали викладачки Тетяна Семенюк, Тетяна Іщик, Оксана Мельник і майстри виробничого навчання Оксана Казнадзей, Яна Лапчук, Марія Деменік, Марія Єпіфанова, Яна Козакова, Анна Радчук, Олександр Федюк, Сергій Саковський.

Грамотами за участь та призові місця у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму для студентів і викладачів  були нагороджені студенти: за І місце Владислав Рубаха (група Т-21) і за ІІ місце Уляна Савич (група Т-31) і викладачі: за І місце Дмитро Батечко, за ІІ місце Олена Конох.

Подяками за високий фаховий рівень підготовки студентів до участі у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму для студентів та викладачів були нагороджені викладачі Олена Конох та Юрій Пасевич.

Щиро вітаємо переможців!

Опублікований: 08-01-2021
Читайте також:
Досвідом впровадження інноваційних технологій діляться виробничники

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Досвід впровадження інноваційних технологій вирощування традиційних та органічних культур і отримання продуктів їх перероблення на агрофірмі «Поле» за участю начальниці відділу контролю якості ТОВ Агрофірма «Поле» Вікторії Павловської. Компанія спеціалізується...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом впровадження інноваційних технологій діляться виробничники 28 червня 2023

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. На цей раз зібрання англомовного клубу було присвячене Thanksgiving Day і мало дуже святковий настрій. Засідання проходило у форматі за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club 03 грудня 2018

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини

29 липня доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій відвідала медоварню «Медовий Спас», ТМ «Сікера» у Броварах. Поїздка на унікальне підприємство, де виробляються плодово-ягідні вина з додаванням меду, дала можли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі продовжують знайомство з крафтовими виробництвами Київщини 02 серпня 2023

У Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт

13 лютого 2018 року в Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт студентів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса». Державній екзаменаційній комісії в складі голови ДЕК, доктора технічних наук, професора кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавській філії НУХТ відбувся перший у 2018 році захист кваліфікаційних бакалаврських робіт 14 лютого 2018