Н У Х Т

Відзнаки за перемоги І семестру

08 січня 2021

Відзнаки за перемоги І семестру

Ефективним, креативним, цікавим, творчим був І семестр 2020-2021 навчального року для студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання відділень харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету. Незважаючи на карантинні обмеження, студенти коледжу брали активну участь у конкурсах фахової майстерності, олімпіадах, марафонах, що проводились у дистанційному форматі.

За ефективну роботу зі студентами коледжу, підготовку переможців у міжнародних конкурсах фахової майстерності, змаганнях, всеукраїнських олімпіадах і марафонах директор коледжу Ігор Корчук відзначив грамотами та подяками найкращих студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання.

Грамоти за участь у І Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Рест-Профі» та перемогу в номінації «Професіонал в обслуговуванні» отримали студентки Анна Радчук (група ХТ-42), Тетяна Гулечко (група ГРС-32), Тамара Ярмолюк (група ГРС-31).

Подяки за високий фаховий рівень підготовки студентів до участі у І Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Рест-Профі» отримали викладачки Тетяна Семенюк, Тетяна Іщик, Оксана Мельник і майстри виробничого навчання Оксана Казнадзей, Яна Лапчук, Марія Деменік, Марія Єпіфанова, Яна Козакова, Анна Радчук, Олександр Федюк, Сергій Саковський.

Грамотами за участь та призові місця у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму для студентів і викладачів  були нагороджені студенти: за І місце Владислав Рубаха (група Т-21) і за ІІ місце Уляна Савич (група Т-31) і викладачі: за І місце Дмитро Батечко, за ІІ місце Олена Конох.

Подяками за високий фаховий рівень підготовки студентів до участі у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму для студентів та викладачів були нагороджені викладачі Олена Конох та Юрій Пасевич.

Щиро вітаємо переможців!

Опублікований: 08-01-2021
Читайте також:
Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ

23-24 квітня в нашому університеті працювали Міжнародна весняна школа та Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку» у рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу Еразмус+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ 06 травня 2019

Приємне спілкування

Наші викладачі ніколи не втрачають нагоди зустрітися зі студентами відокремених структурних підрозділів університету. Ось і викладачам кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв приємно було поспілкуватися зі здобувачами освіти Полтавського фахового коледжу НУХТ. Згадали про плідну співпрацю, про харчову і переробну промисловість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємне спілкування 15 грудня 2021

Проблеми та досягнення сучасної біотехнології

У нас час біотехнологія стала невід'ємною частиною таких важливих галузей, як медицина, рослинництво, тваринництво, харчова промисловість та природоохоронні технології. Тому кафедрою біотехнології Національного фармацевтичного університету була проведена І Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Проблеми та досягнення сучасної біотехноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми та досягнення сучасної біотехнології 21 квітня 2021

Майже фініш – переддипломна практика магістрів

Для здобувачів-біотехнологів другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» навчальний рік розпочався з переддипломної практики. Анастасія Охмакевич, Анна Воробей, Дар’я Благодир, Ростислав Коваль, Олена Доценко і Тетяна Сліпчук проходять її на кафедрі біотехнології і мікробіології. Магістранти глибше занурилися у практичні аспекти своєї спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже фініш – переддипломна практика магістрів 12 вересня 2024