Н У Х Т

Відзнаки за перемоги І семестру

08 січня 2021

Відзнаки за перемоги І семестру

Ефективним, креативним, цікавим, творчим був І семестр 2020-2021 навчального року для студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання відділень харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету. Незважаючи на карантинні обмеження, студенти коледжу брали активну участь у конкурсах фахової майстерності, олімпіадах, марафонах, що проводились у дистанційному форматі.

За ефективну роботу зі студентами коледжу, підготовку переможців у міжнародних конкурсах фахової майстерності, змаганнях, всеукраїнських олімпіадах і марафонах директор коледжу Ігор Корчук відзначив грамотами та подяками найкращих студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання.

Грамоти за участь у І Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Рест-Профі» та перемогу в номінації «Професіонал в обслуговуванні» отримали студентки Анна Радчук (група ХТ-42), Тетяна Гулечко (група ГРС-32), Тамара Ярмолюк (група ГРС-31).

Подяки за високий фаховий рівень підготовки студентів до участі у І Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Рест-Профі» отримали викладачки Тетяна Семенюк, Тетяна Іщик, Оксана Мельник і майстри виробничого навчання Оксана Казнадзей, Яна Лапчук, Марія Деменік, Марія Єпіфанова, Яна Козакова, Анна Радчук, Олександр Федюк, Сергій Саковський.

Грамотами за участь та призові місця у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму для студентів і викладачів  були нагороджені студенти: за І місце Владислав Рубаха (група Т-21) і за ІІ місце Уляна Савич (група Т-31) і викладачі: за І місце Дмитро Батечко, за ІІ місце Олена Конох.

Подяками за високий фаховий рівень підготовки студентів до участі у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму для студентів та викладачів були нагороджені викладачі Олена Конох та Юрій Пасевич.

Щиро вітаємо переможців!

Опублікований: 08-01-2021
Читайте також:
Гостьова лекція наукової консультантки ТОВ «Інтердез»

Бакалаври другого курсу освітньої програми «Технології харчування» прослухали цікаву та пізнавальну лекцію на тему «Дезінфекція на підприємствах громадського харчування. Сучасні засоби дезінфекції», яку прочитала наукова консультантка ТОВ «Інтердез» Ольга Мацибора. До лекції також долучилися бакалаври третього і четвертого курсу, викладачі кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція наукової консультантки ТОВ «Інтердез» 07 квітня 2025

Віртуальні лабораторні заняття – сучасні тренди освіти

Протягом останніх трьох років студенти мають обмежені можливості навчання в аудиторіях і лабораторіях університету, спочатку через пандемію, а зараз через війну. Часто їм важко повністю зрозуміти всі нюанси виконання певних дослідів і методів, оскільки під час теоретичних обговорень вони розуміють лише суть досліду і можуть не звернути увагу на пев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальні лабораторні заняття – сучасні тренди освіти 13 березня 2023

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника

Серце пивоварні – пиво, яке на ній варять. А крафтові пивоварні відрізняються своєю унікальною індивідуальністю.  «Andersen Brand Pub» – перший бренд-паб нового київського крафтового виробника пива «ANDERSEN». Група здобувачів вищої освіти ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом побували у н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника 08 жовтня 2021

Випускники не забувають альма матер і сприяють поповненню матеріально-технічної бази

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ – сучасний освітній заклад, який тримає курс на європейську інтеграцію. Загальновідомо, що підготовка висококваліфікованих фахівців залежить від якісної практичної підготовки, новітнього сучасного обладнання спецлабораторій. І дуже приємно, що випускники коледжу співпрацюють із викладачами циклових коміс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники не забувають альма матер і сприяють поповненню матеріально-технічної бази 19 лютого 2020