Н У Х Т

Відзнаки за перемоги І семестру

08 січня 2021

Відзнаки за перемоги І семестру

Ефективним, креативним, цікавим, творчим був І семестр 2020-2021 навчального року для студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання відділень харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету. Незважаючи на карантинні обмеження, студенти коледжу брали активну участь у конкурсах фахової майстерності, олімпіадах, марафонах, що проводились у дистанційному форматі.

За ефективну роботу зі студентами коледжу, підготовку переможців у міжнародних конкурсах фахової майстерності, змаганнях, всеукраїнських олімпіадах і марафонах директор коледжу Ігор Корчук відзначив грамотами та подяками найкращих студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання.

Грамоти за участь у І Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Рест-Профі» та перемогу в номінації «Професіонал в обслуговуванні» отримали студентки Анна Радчук (група ХТ-42), Тетяна Гулечко (група ГРС-32), Тамара Ярмолюк (група ГРС-31).

Подяки за високий фаховий рівень підготовки студентів до участі у І Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності «Рест-Профі» отримали викладачки Тетяна Семенюк, Тетяна Іщик, Оксана Мельник і майстри виробничого навчання Оксана Казнадзей, Яна Лапчук, Марія Деменік, Марія Єпіфанова, Яна Козакова, Анна Радчук, Олександр Федюк, Сергій Саковський.

Грамотами за участь та призові місця у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму для студентів і викладачів  були нагороджені студенти: за І місце Владислав Рубаха (група Т-21) і за ІІ місце Уляна Савич (група Т-31) і викладачі: за І місце Дмитро Батечко, за ІІ місце Олена Конох.

Подяками за високий фаховий рівень підготовки студентів до участі у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму для студентів та викладачів були нагороджені викладачі Олена Конох та Юрій Пасевич.

Щиро вітаємо переможців!

Опублікований: 08-01-2021
Читайте також:
У дії систему якості НАССР у провідному закладі швидкого харчування побачили студенти-експерти

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга та Анастасія Чорна разом із студентами спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відвідали один із столичних закладів швидкого харчування «МакДональдз», що знаходиться на вул. Гетьмана, 1-А. Обмеженість виробничих приміщень закладу не дозволяє проводити екскур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У дії систему якості НАССР у провідному закладі швидкого харчування побачили студенти-експерти 25 березня 2019

Науково-педагогічне стажування у Польщі завершили викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

З 12 по 30 листопада в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська та доцент кафедри Яна Окопна пройшли науково-педагогічне стажування за програмою «Організація навчального процесу, програми підготовки, інноваційні технології та наукова робота в Wyższa Szkoła Biznesu - National-Louis University» у місті Новий Сонч (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-педагогічне стажування у Польщі завершили викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 03 грудня 2018

Визначаючись із вибором

Відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, графіку навчального процесу та наказу №1488 від 26.12.2017 року «Про організацію та проведення ознайомлювально-виробничої практики» студенти групи ТІ-ІІ-2 під керівництвом асистента кафедри технології зберіга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначаючись із вибором 17 січня 2018

Позапланове засідання вченої ради університету присвятили кадровим питанням

9 грудня 2020 року в дистанційному режимі відбулося позапланове засідання вченої ради університету, основним питанням порядку денного якого були кадрові питання (обрання на посади). Розпочали засідання зі вшанування хвилиною мовчання пам’яті колег – декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка та завід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позапланове засідання вченої ради університету присвятили кадровим питанням 09 грудня 2020