Н У Х Т

БХФЗ відкриває таємниці фармацевтичної галузі здобувачам молодших курсів

01 травня 2023

БХФЗ відкриває таємниці фармацевтичної галузі здобувачам молодших курсів

Здобувачі-біотехнологи I-II курсів відвідали ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», колектив якого гостинно прийняв їх і провів ознайомчо-навчальну екскурсію.

Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод відомий своїми високотехнологічними виробничими потужностями та сучасними технологіями виробництва медичних препаратів. Відвідування студентами цього заводу дало змогу познайомитися з процесом виробництва фармацевтичних засобів та дізнатися про стандарти якості, що діють у галузі.

Здобувачі освіти побачили різні стадії виробництва, ознайомилися зі спеціалізованою технікою та обладнанням, які використовуються для виготовлення медичних препаратів. Крім того, вони мали змогу поспілкуватися зі співробітниками заводу, які розповіли про свою роботу та відповіли на всі поставлені запитання.

Майбутні біотехнологи були вражені масштабами виробництва й тим, як багато зусиль потрібно для того, щоб гарантувати безпеку та ефективність кожного лікарського засобу.

Екскурсія на Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод стала для студентів унікальною можливістю дізнатися більше про фармацевтичну галузь, побачити, як саме виготовляються ліки, які ми вживаємо щодня, та ще раз переконатися у правильності обраної професії.

Здобувачі освіти щиро вдячні за організацію та проведення екскурсії генеральному директору ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» Михайлу Пасічнику, завідувачу кафедри біотехнології і мікробіології Віктору Стабнікову та старшому куратору групи БТ-1-1 Олександру Воронцову.

Опублікований: 01-05-2023
Читайте також:
Новий здобуток: наша викладачка – співавторка польської монографії

Викладачка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша стала співавторкою монографії «Uwarunkowania produkcji żywności» Частина 6 (Фактори харчових продуктів), виданої Жешувським університетом (Польща). Цей доробок став підсумком співпраці, яка розпочалася ще у 2021 році й продовжилася науковим стажуванням у 2023-2024 рр. Результати науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий здобуток: наша викладачка – співавторка польської монографії 18 жовтня 2024

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про прибутковість бізнесу у HoReCa

Здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним отримали безцінні знання та інсайти щодо успішного ведення бізнесу у галузі готельно-ресторанного бізнесу під час заходу «Як побудувати прибутковий бізнес в HoReCa? ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про прибутковість бізнесу у HoReCa 14 лютого 2024

Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ

Не лише в університеті проходять заходи з підготовки та захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освіти. Настала ця гаряча пора і у філіях НУХТ. До роботи екзаменаційних комісій цих структурних підрозділів нашого навчально-наукового комплексу долучаються і викладачі випускових кафедр університету. Зокрема,  Полтавську філію НУХТ з цією метою відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на захистах бакалаврів у Полтавській філії НУХТ 17 лютого 2023

Досвідом викладання обмінювалася викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування з фінськими колегами

На початку жовтня доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук'янець отримала чудову нагоду обмінятися досвідом викладання англійської мови у закладах вищої освіти під час стажування в Західно-Фінляндському університеті в м. Гуйтіннен. Під час візитів до різних навчальних закладів повідомлялося про основоположні цінності в навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом викладання обмінювалася викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування з фінськими колегами 16 жовтня 2019