Н У Х Т

З інформаційними джерелами за темою цукрової промисловості знайомить користувачів Науково-технічна бібліотека університету

01 серпня 2018

З інформаційними джерелами за темою цукрової промисловості знайомить користувачів Науково-технічна бібліотека університету

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету продовжують знайомити читачів із наявною у фондах літературою. Для зручності пошуку і користування вони формують науково-допоміжні бібліографічні покажчики.

Один із них – «Цукрова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід» наразі оприлюднений у розділі «Видання НТБ» на офіційному сайті бібліотеки.

Науково-допоміжний бібліографічний покажчик включає інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних і наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи) за період 2010-2017 рр. із актуальних питань розвитку цукрової промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва цукру, обладнання, охорони праці на виробництві.

Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів і всіх, хто цікавиться цією темою.

Приємного і корисного читання!

Опублікований: 01-08-2018
Читайте також:
Про вимоги якості та харчової безпечності відповідно до стандартів IFS Food та IFS Global Markets дізналися здобувачі спеціальності «Харчові технології»

20 травня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відповідно до затвердженого графіку відбулася гостьова онлайн-лекція від аудитора ТзОВ «Гранд Серт Україна» Артура Михалевича. Лекційне заняття на тему «Застосування молокопереробними підприємствами вимог якості та харчової безпечності в рамках стандартів IFS Food IFS Global Mar...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги якості та харчової безпечності відповідно до стандартів IFS Food та IFS Global Markets дізналися здобувачі спеціальності «Харчові технології» 20 травня 2024

Патріотичний флешмоб студентів і викладачів Вінницького коледжу НУХТ

В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку усіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день об’єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Патріотичний флешмоб студентів і викладачів Вінницького коледжу НУХТ 23 січня 2019

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ

11 жовтня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в рамках дисципліни «Дієтологія» для здобувачів групи ХЧX-4-11ск відбулась гостьова лекція «Алергени як небезпечних чинник системи НАССР. Програми керування та методи контролю алергенів». Лекцію прочитала доцентка кафедри харчових технологій Інституту післядипломної осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ 11 жовтня 2023