Н У Х Т

Серед авторів колективної монографії з технічних наук, що вийшла у Польщі, – науковці НУХТ

07 вересня 2020

Серед авторів колективної монографії з технічних наук, що вийшла у Польщі, – науковці НУХТ

Нині значно зросла частка науки, техніки і технології в життєдіяльності людини, що виражається наростанням темпів соціально-економічного розвитку, створенням і удосконаленням техносфери. Науково-технічні нововведення позначаються на зміні ролі технічних наук в суспільстві.

Саме це стало мотивом для ініціювання Куявським університетом у Влоцлавеку (Республіка Польща) за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва написання колективної монографії «Scientific and technical progress in European countries and the contribution of higher education institutions».

Представлені у монографії дослідження характеризуються різноманіттям теоретичних і прикладних проблем технічних наук та способів їх вирішення. Видання стало результатом праці колективу авторів, об’єднаних спільною ідеєю представити підсумки своїх досліджень.

Серед авторів монографії – науковці НУХТ – доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і здобувач вищої освіти Анатолій Мішуровський. Вони підготували статтю англійською мовою «Improvement of alcoholic beverages technology for restaurant business» («Вдосконалення технології алкогольних напоїв для ресторанного бізнесу»), у якій виклали результати своїх досліджень антиоксидантної активності водно-спиртових настоїв із рослинної сировини для визначення найбільш перспективних рослин як джерела природних антиоксидантів при створенні алкогольних коктейлів у ресторанах. 

Опублікований: 07-09-2020
Читайте також:
Активний день магістрів-біотехнологів із корпорацією «Артеріум»

Магістри-біотехнологи отримали черговий драйвовий тренінг-гру від корпорації «Артеріум», який провели менеджер з навчання персоналу Юлія Старикова, фахівець з навчання та розвитку персоналу Марія Воробйова та випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, а тепер і фахівець з навчання та розвитку персоналу Альона Дехтяренко. Студентів розділили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активний день магістрів-біотехнологів із корпорацією «Артеріум» 10 квітня 2019

Завершився NUFT Career Chance-2022

17 листопада NUFT Career Chance-2022 завершив свою роботу. Цього дня відбулися вебінари від ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД» та ПП «Алма-Веко, Фуд». Це були надзвичайно інформативні й одночасно дуже теплі зустрічі, адже 80% керівного складу ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД» і засновники ПП «Алма-Веко, Фуд» – випускники нашого університету. Тому, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершився NUFT Career Chance-2022 17 листопада 2022

Славетну традицію перемог продовжують здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого знову підтвердила свій високий рівень і наукову активність, продовжуючи славетну традицію перемог. Цьогоріч здобувачі кафедри успішно виступили на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science», який проводиться...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Славетну традицію перемог продовжують здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 30 квітня 2025

Про традиції та перспективи харчових технологій – іноземною мовою

З позицій повсякдення, 90 років – це вік довгожительства людини. Одна з перших асоціацій – це дідусь або бабуся, оточені численними дітьми, онуками та правнуками, умудрені досвідом, але притому молоді в душі і завжди раді ділитися знаннями. «Дев’яносторічна» наукова конференція – не виняток. Вона збирає навколо себе численних молодих учених, аспір...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиції та перспективи харчових технологій – іноземною мовою 15 квітня 2024