Н У Х Т

Серед авторів колективної монографії з технічних наук, що вийшла у Польщі, – науковці НУХТ

07 вересня 2020

Серед авторів колективної монографії з технічних наук, що вийшла у Польщі, – науковці НУХТ

Нині значно зросла частка науки, техніки і технології в життєдіяльності людини, що виражається наростанням темпів соціально-економічного розвитку, створенням і удосконаленням техносфери. Науково-технічні нововведення позначаються на зміні ролі технічних наук в суспільстві.

Саме це стало мотивом для ініціювання Куявським університетом у Влоцлавеку (Республіка Польща) за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва написання колективної монографії «Scientific and technical progress in European countries and the contribution of higher education institutions».

Представлені у монографії дослідження характеризуються різноманіттям теоретичних і прикладних проблем технічних наук та способів їх вирішення. Видання стало результатом праці колективу авторів, об’єднаних спільною ідеєю представити підсумки своїх досліджень.

Серед авторів монографії – науковці НУХТ – доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і здобувач вищої освіти Анатолій Мішуровський. Вони підготували статтю англійською мовою «Improvement of alcoholic beverages technology for restaurant business» («Вдосконалення технології алкогольних напоїв для ресторанного бізнесу»), у якій виклали результати своїх досліджень антиоксидантної активності водно-спиртових настоїв із рослинної сировини для визначення найбільш перспективних рослин як джерела природних антиоксидантів при створенні алкогольних коктейлів у ресторанах. 

Опублікований: 07-09-2020
Читайте також:
Успішні захисти дипломних проектів у Львівській філії НУХТ

У Львівській філії НУХТ відбулися успішні захисти дипломних проектів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології». Відповідно до наказу Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолила д.т.н., професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Віра Дробот. До складу комісії ув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні захисти дипломних проектів у Львівській філії НУХТ 11 лютого 2019

Студенти-заочники Сумської філії НУХТ успішно захистили дипломні проекти

Студенти заочної форми навчання Сумської філії НУХТ успішно захистили дипломні проекти для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ, професор Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли доц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-заочники Сумської філії НУХТ успішно захистили дипломні проекти 13 лютого 2018

Відбулися змагання з плавання серед здобувачів освіти

27 вересня 2022 року в спортивному комплексі НУХТ відбулися змагання з плавання серед здобувачів освіти НУХТ. Наші спортсмени змагалися у категоріях «кроль», «брас», «батерфляй» та заплив на спині. Дистанція для всіх видів змагань була визначена 50 метрів. Результати змагань: Юнаки: - стилем «кроль»І місце – Єгор Непокритов (факультет автоматиз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися змагання з плавання серед здобувачів освіти 29 вересня 2022

Робоча група обговорила результати локального моніторингу бакалаврської освітньої програми «Харчові технології та інженерія»

У Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ провели локальний моніторинг освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» освітнього ступеня «Бакалавр». Роботу у рамках зустрічі робочої групи очолила директорка інституту, гарантка освітньо-професійної програми Оксана Кочубей-Литвиненко. До роботи долучилися завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група обговорила результати локального моніторингу бакалаврської освітньої програми «Харчові технології та інженерія» 27 січня 2023