Н У Х Т

На кафедру туристичного та готельного бізнесу завітали студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ

04 квітня 2018

На кафедру туристичного та готельного бізнесу завітали студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ

На кафедру туристичного та готельного бізнесу завітали студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ.

До гостей з привітальним словом звернулась завідувач кафедри Дарія Басюк. Під час бесіди з потенційними вступниками вона розповіла про особливості продовження фахової підготовки за освітніми ступенями «бакалавр» і «магістр» та про можливості реалізації здобутих знань випускників НУХТ.

Також для студентів коледжу була організована оглядова екскурсія територією університету та відвідування Музею історії та розвитку НУХТ.

Подальше знайомство продовжилося у рамках екскурсії центральною частиною Києва.

Опублікований: 04-04-2018
Читайте також:
Магістранти дізнаються про послуги та сервіси Науково-технічної бібліотеки НУХТ

Першокурсники-магістранти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» разом із гаранткою освітньої програми «Готельна і ресторанна справа», професоркою Тетяною Сильчук відвідали Наукову-технічну бібліотеку НУХТ. Вони поспілкувалися із завідувачкою відділу інформаційних технологій Інною Путіліною, яка розповіла про всі можливості щодо пошуку відп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти дізнаються про послуги та сервіси Науково-технічної бібліотеки НУХТ 21 жовтня 2024

До захисту курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв» готуються четвертокурсники

Курсове проєктування є невід’ємною складовою підготовки здобувачів-біотехнологів. Саме тому, попри складний період в Україні, студенти ІV курсу кафедри біотехнології і мікробіології постійно консультуються зі своїми керівниками щодо виконання розділів курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв». Під час зустріч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв» готуються четвертокурсники 01 грудня 2020

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій

Студенти 2-го курсу 6-ї академічної групи Навчально-наукового інституту харчових технологій під час проходження ознайомлювально-виробничої практики разом із керівником практики, доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Наталією Ющенко відвідали одне із найбільш відомих підприємств молокопереробної галузі України – ТОВ «Люстдорф» (м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На «Люстдорф» познайомилися з майбутньою професією другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій 17 лютого 2018

Про особливості і суть фармаконагляду від фахівця високого рівня

Що потрібно для правильного випуску лікарських препаратів? Чи може лікарський препарат бути без побічних реакції? Коли буде вакцина від ковіду? На всі ці та інші питання студентів-біотехнологів 4 курсу відповіла під час Zoom-конференції «Система фармаконагляду» уповноважена особа по фармаконагляду фармацевтичної корпорації «Артеріум» Римма Баттало...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості і суть фармаконагляду від фахівця високого рівня 18 листопада 2020