Н У Х Т

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів вперше представили кваліфікаційні роботи з розроблення технологій аюрведичних харчових продуктів

24 лютого 2017

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів вперше представили кваліфікаційні роботи з розроблення технологій аюрведичних харчових продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся випуск магістрів за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцента Олександра Савченка (голова), директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцента Оксани Кочубей-Литвиненко, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів, професора Галини Поліщук та доцента цієї ж кафедри Олени Грек відзначила високий рівень теоретичної підготовки магістрантів і їх наукових досліджень. Всі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та мають практичну цінність. Наукові розробки рекомендовані екзаменаційною комісією до впровадження у навчальний процес і на підприємствах молочної промисловості.

Вперше на розгляд екзаменаційної комісії були представлені магістерські роботи,  присвячені розробленню принципово нових для харчової промисловості України технологій аюрведичних харчових продуктів на молочній основі, виконані під керівництвом завідувача кафедри, професора Галини Поліщук та доцента кафедри Наталії Ющенко. Рецептури і технології аюрведичних продуктів були адаптовані молодими науковцями до вітчизняної сировинної бази та технічного оснащення діючих підприємств молочної галузі. Під час захисту для членів екзаменаційної комісії та всіх присутніх була проведена дегустація нових видів продуктів (ферментованих і неферментованих напоїв із прянощами, кхіру та шрікханду), виготовлених відповідно до класичних канонів Аюрведи.

Членів екзаменаційної комісії вразила професійна підготовка магістрантів, яким вони побажали наснаги, нових звершень і перемог.

Крім того, голова комісії Олександр Савченко виразив впевненість, що випускники університету знайдуть своє місце на підприємствах, у науково-дослідних закладах, набудуть практичного досвіду  та стануть справжніми фахівцями своєї справи.

Опублікований: 24-02-2017
Читайте також:
Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

7 березня слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» разом із професоркою кафедри готельно-ресторанної справи, модераторкою програми Тетяною Сильчук мали чудову нагоду зустрітися з керуючою мережею закладів ресторанного господарства «Кафе 128» Ольгою Кобилянською. Ольга, успішна випускниця, магістерка за спеціальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 10 березня 2025

З рішеннями флагманів інформаційного ринку щодо кібербезпеки знайомилася викладач кафедри міжнародної економіки у Польщі

Доцент кафедри міжнародної економіки Вікторія Бойко взяла участь у конференції  в м. Варшава з тематики «Кіберзлочинність: Технології». Тематика конференції була присвячена обміну знаннями та досвідом в області питань кібербезпеки та кіберзлочинності, а також практичних вирішень для приватного сектору та держави. У конференції взяли участь предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З рішеннями флагманів інформаційного ринку щодо кібербезпеки знайомилася викладач кафедри міжнародної економіки у Польщі 14 листопада 2019

Ґрунтовна підготовка здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

10 лютого здобувачі освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки прибули на переддипломну практику на ТОВ «НПП ІНТА». Для них це чудова можливість поглибити свої знання в підготовці до дипломного проєкту та визначитися з об’єктом проєктування чи модернізації. Кожний візит на це підприємство дуже цікавий. У цеху збирання знаходиться одночасно ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовна підготовка здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 12 лютого 2021

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Підведені підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У зв'язку із забороною масових заходів під час карантину, робота пленарного засідання і секцій конференції, запланована на 2-3 квітня, була відмінена, проте молоді науковці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 07 квітня 2020