На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся випуск магістрів за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцента Олександра Савченка (голова), директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцента Оксани Кочубей-Литвиненко, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів, професора Галини Поліщук та доцента цієї ж кафедри Олени Грек відзначила високий рівень теоретичної підготовки магістрантів і їх наукових досліджень. Всі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та мають практичну цінність. Наукові розробки рекомендовані екзаменаційною комісією до впровадження у навчальний процес і на підприємствах молочної промисловості.
Вперше на розгляд екзаменаційної комісії були представлені магістерські роботи, присвячені розробленню принципово нових для харчової промисловості України технологій аюрведичних харчових продуктів на молочній основі, виконані під керівництвом завідувача кафедри, професора Галини Поліщук та доцента кафедри Наталії Ющенко. Рецептури і технології аюрведичних продуктів були адаптовані молодими науковцями до вітчизняної сировинної бази та технічного оснащення діючих підприємств молочної галузі. Під час захисту для членів екзаменаційної комісії та всіх присутніх була проведена дегустація нових видів продуктів (ферментованих і неферментованих напоїв із прянощами, кхіру та шрікханду), виготовлених відповідно до класичних канонів Аюрведи.
Членів екзаменаційної комісії вразила професійна підготовка магістрантів, яким вони побажали наснаги, нових звершень і перемог.
Крім того, голова комісії Олександр Савченко виразив впевненість, що випускники університету знайдуть своє місце на підприємствах, у науково-дослідних закладах, набудуть практичного досвіду та стануть справжніми фахівцями своєї справи.