Н У Х Т

Від студентства до професійної діяльності – один крок!

21 травня 2020

Від студентства до професійної діяльності – один крок!

Кожний студент замислюється над своїм майбутнім: подальшим навчанням, роботою, сім'єю тощо.

Але іноді майбутнє настає вмить, раптово. Така вирішальна мить сталася для четвертокурсника Андрія Закрасняного, коли викладачі кафедри біотехнології і мікробіології організували для студентів лекцію генерального директора ТОВ «Біофарма Плазма» Костянтина Єфименка.

Лекція була присвячена розвитку підприємства та перспективам, що відкриваються перед працівниками. Був акцент на те, що наш університет є провідним постачальником кадрів для фармацевтичних підприємств України. Зацікавленість студента була пов’язана також із тим, що це підприємство розташоване в його рідному місті Білій Церкві. Після лекції Андрій скористався можливістю поспілкуватися з паном Костянтином, який ще раз наголосив, що підприємству потрібні молоді спеціалісти, й обмінятися контактами для подальшого спілкування та можливої співпраці. А вже за два тижні пролунав дзвінок із головного офісу з пропозицією надіслати резюме. Далі була співбесіда, і за її результатми пропозиція  оформлюватись на роботу.

Питання про індивідуальний план та організацію подальшого навчання було оперативно вирішено викладачами кафедри. І вже майже три місяці студент працює за спеціальністю – інженером з валідації ТОВ «Біофарма Плазма».

Перші два тижня він вивчав документацію, спілкувався та вчився. За місяць –  самостійно вже оформлював і розробляв протоколи та звіти валідації приміщень, а також обладнання. На другий місяць роботи на нього була покладена велика відповідальність – проведення тестування продукції на поживних середовищах.

Нині здобувач здійснює кваліфікацію обладнання: реакторів змішувачів, мікробіологічної лабораторії та рекваліфікацію різних приладів.

Вітаємо зі здобуттям першого професійного досвіду! Так тримати!

Опублікований: 21-05-2020
Читайте також:
Фінішував локальний моніторинг освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

З метою проведення локального моніторингу, відбулася зустріч професорки Олени Білик, гарантки освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» освітнього ступеня «Магістр» з учасниками робочої групи, зовнішніми та внутрішніми стейкхолдерами. У своїй доповіді Олена Білик детально розповіла про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішував локальний моніторинг освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» 31 січня 2025

На кафедрі процесів і апаратів харчових виробництв побувала делегація Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості

19 червня кафедра процесів і апаратів харчових виробництв приймала гостей з Китайської Народної Республіки – делегацію Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості у складі доктора Wang Deliang, доктора Luan Chunguang, доктора Hao Feike і доктора Han Xinglin. Заступник завідувача кафедри, професор Володимир Зав’яло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі процесів і апаратів харчових виробництв побувала делегація Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості 19 червня 2018

У відзначенні Всесвітнього дня ділової гостинності узяли участь здобувачі освіти спеціальності «Туризм»

Здобувачі освіти 2-3 курсів спеціальності «Туризм» узяли участь у відзначенні Всесвітнього дня ділової гостинності. 8 квітня вони долучилися до 12-годинного онлайн-марафону з міжнародними гравцями івент-індустрії. Захід мав на меті показати цінність, яку конференції, конгреси, виставки, корпоративні заходи приносять бізнесу та економіці. Темою GMI...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У відзначенні Всесвітнього дня ділової гостинності узяли участь здобувачі освіти спеціальності «Туризм» 12 квітня 2021

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ

12 грудня в нашому університеті відбувся масштабний профорієнтаційний івент. Ми звикли казати: «Відбувся День відкритих дверей Національного університету харчових технологій», але – не цього разу. Карантинні обмеження все ще вносять свої невблаганні корективи у наші плани й наміри. Випускники невпинно наближаються до часу Х, коли потрібно буде одн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ 12 грудня 2020