Свої знання і навички, вміння творчо мислити та вирішувати складні інженерні та наукові задачі показали під час захисту магістерських робіт магістранти зі спеціальностей «Обладнання переробних і харчових виробництв» і «Обладнання фармацевтичних виробництв».
Тематика магістерських робіт охоплювала актуальні питання харчової науки та інженерії – удосконалення процесів та обладнання для виробництва пива, хліба, м’ясних і молочних продуктів, а також фармацевтичної та мікробіологічної промисловості. Магістранти використали сучасні методи досліджень і пошуку технічних рішень й отримали результати зі значною науковою та практичною цінністю.
Високий рівень магістерських робіт і фахової підготовки фахівців підтвердили члени Державної екзаменаційної комісії, яку очолив провідний фахівець ДП «ГЕА Вестфалія Сепаратор Україна» Анатолій Чуприна, та до складу якої увійшли вчені кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв нашого університету.
Вітаємо наших випускників із отриманням освітнього ступеня «Магістр», і бажаємо успішної реалізації отриманих знань і навичок!