На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня відбулося засідання секції «Технологія рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» 91-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», на якій талановиті молоді науковці представили цікаві доповіді за результатами своїх наукових досліджень.
Організатори висловлюють подяку за активну участь колегам і науковим керівникам учасників секції з інших закладів освіти – професорці Людмилі Пешук і доцентці Олені Чернушенко (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара), професорці Олені Грабовській (Державний торговельно-економічний університет,Київ), Сергію Хричову (Дніпровський технолого-економічний фаховий коледж).
І, безумовно, дуже вдячні гостям – молодим ученим Аліні Бельмас (Державний торгівельно-економічний університет, Київ) і Дар’ї Приходько (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Дніпро) за нагоду ознайомитися з ґрунтовними науковими дослідженнями, які викликали велику зацікавленість учасників секції.
Окрема подяка активним здобувачам освіти нашого університету – Катерині Ревуцькій, Назару Ніньовському, Микиті Лихоманову, Анастасії Ледюк, Крістіні Судік, Андрію Дубині, Єгору Кокареву, В’ячеславу Шумлянському, шановним аспірантам Сергію Шилку, Андрію Панасюку, Ренату Танчику та натхненим викладачам, які мотивують студентів до дослідницької роботи.