Н У Х Т

Свято молодіжної науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

10 квітня 2025

Свято молодіжної науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня відбулося засідання секції «Технологія рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» 91-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», на якій талановиті молоді науковці представили цікаві доповіді за результатами своїх наукових досліджень.

Організатори висловлюють подяку за активну участь колегам і науковим керівникам учасників секції з інших закладів освіти – професорці Людмилі Пешук і доцентці Олені Чернушенко (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара), професорці Олені Грабовській (Державний торговельно-економічний університет,Київ), Сергію Хричову (Дніпровський технолого-економічний фаховий коледж).

І, безумовно, дуже вдячні гостям – молодим ученим Аліні Бельмас (Державний торгівельно-економічний університет, Київ) і Дар’ї Приходько (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Дніпро) за нагоду ознайомитися з ґрунтовними науковими дослідженнями, які викликали велику зацікавленість учасників секції.

Окрема подяка активним здобувачам освіти нашого університету – Катерині Ревуцькій, Назару Ніньовському, Микиті Лихоманову, Анастасії Ледюк, Крістіні Судік, Андрію Дубині, Єгору Кокареву, В’ячеславу Шумлянському, шановним аспірантам Сергію Шилку, Андрію Панасюку, Ренату Танчику та натхненим викладачам, які мотивують студентів до дослідницької роботи.

Опублікований: 10-04-2025
Читайте також:
Про організацію навчального процесу в університеті в період з 14 по 27 вересня 2020 р.

Відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 вересня 2020 року м. Київ з 14 вересня 2020 року віднесене до території, на якій установлений «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки. Наказом по університету від 11 вересня 2020 року №103 лекційні, практичні та лабораторні заняття д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію навчального процесу в університеті в період з 14 по 27 вересня 2020 р. 14 вересня 2020

Життя під мікроскопом вивчали студенти спеціальності «Харчові технології» на занятті молодого викладача кафедри біотехнології і мікробіології

Днями молодий викладач, випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, а на сьогодні її асистент Тетяна Нечипор блискуче провела відкрите лабораторне заняття «Морфологічні та культуральні ознаки бактерій» з дисципліни «Технічна мікробіологія» для студентів групи ТІ-2-5 спеціальності 181 «Харчові технології». На заняття завітали завідувач кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Життя під мікроскопом вивчали студенти спеціальності «Харчові технології» на занятті молодого викладача кафедри біотехнології і мікробіології 02 квітня 2018

Європейська система оцінювання

У  ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напряму успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які проходили за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти –  очіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейська система оцінювання 28 червня 2022

Науковий нетворкінг відбувся на кафедрі маркетингу

Відбулося грудневе онлайн-засідання наукового гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» на тему «Найпопулярніші інструменти інтернет-маркетингу». Цього разу модератором проведення заходу була доцентка кафедри Лариса Капінус, яка представила доповідь про технології інтернет-маркетингу та перспективи розвитку. Разом із учасниками обговорили сучасні ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий нетворкінг відбувся на кафедрі маркетингу 24 грудня 2020