Н У Х Т

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban

22 september 2025

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban

Нещодавно у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбулася ключова гастрономічна подія року – Young Chefs. Urban, який зібрав молодих шефів, рестораторів, дослідників і представників кулінарної освіти з усієї країни.

Наш університет представляли старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський і четвертокурсник освітньої програми «Технології харчування» (спеціальність G13 «Харчові технології») Юрій Білень, які взяли активну участь у програмі заходу.

Подія охопила широкий спектр форматів: майстер-класи, панельні дискусії, гастрономічні поп-апи, а також унікальний для України Pastry Jam Session – кулінарний батл, присвячений темі гастрономічної ідентичності міста. Ключова тема форуму цього року – Urban – підкреслила важливість вивчення гастрономічної культури мегаполісів, розвитку вуличної їжі та сучасних форм ресторанного сервісу.

Юрій Білень виступив з доповіддю «Два шляхи – одна мета: їжа, що дарує емоції». Разом із відомою кондитеркою та співзасновницею сучасних гастрономічних проєктів Надією Носковою він поділився власним баченням ролі кулінарії як мистецтва, яке виходить за межі технологічних процесів і стає інструментом створення атмосфери, емоцій та ціннісного досвіду для кожного гостя.

Цей виступ став яскравим прикладом того, як досвідчені професіонали та молоді таланти знаходять точки дотику, збагачуючи одне одного і формуючи майбутнє української гастрономії. підкреслив важливість практичної взаємодії з колегами з інших закладів і шефами-практиками.

Участь представників НУХТ у Young Chefs. Urban вкотре підтверджує високий рівень підготовки фахівців у сфері харчових технологій і ресторанної справи, а також активну інтеграцію університету до професійної спільноти.

Published on: 22-09-2025
Read also:
Технологія соковмісного безалкогольного напою на лабораторних занятях на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Незважаючи на дистанційне навчання, здобувачі груп ТІ-2-1 – ТІ-2-6, ХЕ-2-7 та ХЕ-2-8 успішно виконали перше лабораторне заняття «Технологія соковмісного безалкогольного напою тонізуючої дії та оцінка його якості» з дисципліни «Харчові технології. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». На лабораторному ...

READ YOURSELF

Технологія соковмісного безалкогольного напою на лабораторних занятях на кафедрі технології оздоровчих продуктів 23 february 2022

Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування

На кафедрі технології  консервування стартували захисти дипломних магістерських проектів студентів денної та заочної форм навчання освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» та «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». Магістрантів із цією з...

READ YOURSELF

Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування 20 february 2019

Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»!

Уже третій рік поспіль Корпорація «Артеріум» підтримує наших здобувачів, започаткувавши ще в 2020 році конкурс наукових робіт для біотехнологів Національного університету харчових технологій. І це не перший захід, який реалізує Корпорація в нашому виші. Упродовж багатьох років цей фармацевтичний гігант підтримує талановиту молодь, спонсоруючи прове...

READ YOURSELF

Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»! 05 july 2022

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar

За даними липневого випуску Webometrics 2021 року наш університет став 7-м серед закладів вищої освіти Києва і 21-м в Україні у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 24583 цитувань. Рейтинг Transparent Ranking:...

READ YOURSELF

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar 26 july 2021